Primordial
کاربر سایت
تازه بازي no more heroes كه نويسنده اي چون soda51 داره كه قبلا يك مرده سوز بوده ببينين ديگه اين چقدر خشانت داره.
بهترين كارو ايراني ها ميكنن هوشو زكاوت ايراني هارو هيچ كدوم از كشور ها ندارن اگه اين محدوديتها و قانون هاي الكي و بيخود نبود و كساني كه ايرانو دارن روز به روز خرابتر ميكنن نبودن (خودتون ميدونيد كيارو ميگم اونوقت بهت ميگفتم ايران الان سر كشورها بود يا نه از همه لحاظچین میشه با 170 180 تومان به پول ایران یک wii بخری البته اگر جایی تونستی پیدا کنی !
چون ایرانی ها از کنسول بازی فقط گرافیک بازی رو متوجه میشوند و اصلا نمیدونند گیم پلی به چی میگن فقط دنبال کنسولی میگردند که بیشترین گرافیک و داشته باشه و موقع بازی خریدن اولین چیزی میپرسند گرافیک بازی چجوریه ... !!!!!
ubi بازيهاي زيادي براي wii داره .اولا ما مثل شما خارجی ها که نیستیم !
دوما دلیل کم خریدن wii نبودن بازی های معروفی همچون بازی های کمپانی ubi و eidos است.
اينجا كه قيمتا خيلي بالاست و كنسولم كم پيدا ميشه دمه عيدي، اگه مي تونيد از دوبي بگيريد چون قيمت اونجا فكر كنم به قيمت جهانيشه. پول كپي خور كردنشم حدود 30 تومن در مياد.اقا Wii رو از اينجا بخرم بهتره يا از دوبی؟:biggrin1:
کپی خور کردنش چقدره؟:biggrin1:
من آخرين قيمتي كه از وست گرفته بودم 440 بود ولي بايد بين 400 تا همين 440 باشه ، اگه دنبال كنسول هستيد من كنسول خودم رو براي فروش گذاشتم كه بساير تميزه و هيچ فرقي با نو نميكنه ،تاپيكش هست.کسی آخرین قیمت j رو نداره؟؟؟؟؟
سلام خواهشا اخرین قیمتها رو در فروشگاه های نکست جن و پرتو و وست گیم بگویید کدوم ریجین ارزان تره؟
کلا ارزانترین که میتونم پیدا کنم چند تومنه؟؟
مرسی