قیمت Wii در ایران

با سلام
من از بازارچه همینجا یک دستگاه وی ریجن uc کپی خور شده + دو عدد دسته موشن پلاس دار +تبدیل برق+ دو بازی اصل اسپورت و اسپورت ریزورت را 250 خریدم
خوب خریدم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با سلام
من از بازارچه همینجا یک دستگاه وی ریجن uc کپی خور شده + دو عدد دسته موشن پلاس دار +تبدیل برق+ دو بازی اصل اسپورت و اسپورت ریزورت را 250 خریدم

اره بابا خیلی خوب خریدی پس بیا کاربر فعال این بخش شو دیگه:دی

با سلام

اره خوب خریدی این همه محتویات هم داره:دی

چین میشه با 170 180 تومان به پول ایران یک wii بخری البته اگر جایی تونستی پیدا کنی !

چون ایرانی ها از کنسول بازی فقط گرافیک بازی رو متوجه میشوند و اصلا نمیدونند گیم پلی به چی میگن فقط دنبال کنسولی میگردند که بیشترین گرافیک و داشته باشه و موقع بازی خریدن اولین چیزی میپرسند گرافیک بازی چجوریه ... !!!!!

من هنوز كه هنوزه دارم evil 3 و final fantasy 8 رو بازي ميكنم هر بارم كه بازي ميكنم ازش خسته نمي شم هميشه برام جالبه

---------- نوشته در 05:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:41 PM ارسال شده بود ----------

وی وقتی حال میده که در کنار ps3 یا x360 داشته باشیش. وگرنه به تنهایی -با اینکه بازیهای خوبی داره- بخاطر گرافیکش زیاد دلچسب نیست

گرافيك كه مهم نيست بازي جالب باشه ديگه هله

با سلام

دوستان اگه مشابه پیدا کردین باز من خریدار هستم

.

من xbox360 داشتم تازه wii خریدم خیلی دوسش دارم واقعا معرکه اس همونیه که دلم میخواد بازی ها عالی داره فقط نینتندو تازه نیفهمی بازی چیه . بازی هاش عالی جذاب سرگرم کنده خلاق گیم پلی عالی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or