قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اونجا من یکی از اقوام رفته بود گفتند که حداقل 300 .. 400 تومن ازرون تره
البته نه ps4 کلا اجناس اونجا ارزون تره
دقیقا نمیدونم ولی باید مربوط به قضیه بازار ازاد باشه
داداش من خودم زیاد میرم قشم یه مدت اونجا درس میخوندم کلا نزدیکه به ما قبلا اره خیلی ارزون بود ولی الان جنس ها فرقی با جایی دیگه نمیکنه(البته جز نوروز که جنس ها رو به مسافرها چند برابر میفروشن) یه درگهان داره اونجا قیمت ها بهتره یه بازار چینیا هم داره اونا جنساشون ارزونه :d
ولی تجربه من چندین بار گوشی آیفون که اومد برای 5 و 4s هر سری اومدم بگیرم هیچ فرقی با جایی دیگه نداشت حتی بعضیا گرون تر میدادن کنسول دیگه نمیدونم :-b

چند وقت پیشا یکی از همینا پیداش شد گفت1200 میدم ولی باید شماره بدی اس بدم قرارداد امضا کنی
اس دادم دیدم میگه از روشناسنامه کارت ملی سند سیمکارتت عکس بگیر ایمیل کن منم گفتم من این کارا رو نمیکنم
معلوم نیست میخوان با این ترفند چه کلاهبرداری هایی انجام بدن خدا میدونه8-|
دوستان حواستون باشه حتی خرید عمده کنسول زیر1300 نیست وقتی کسی میگه 1200 میدم بفهمید طرف چیکارست

من الان دو نفرو سراغ دارم که قول قیمت 1200واسه نیمه ی اول دی ماه میدن! (ریجن 2)
البته ریجن 1 رو میگن 1580.
یکیشون عکس شناسنامه و کارت ملی و قبض تلفنو میخواد براش میل کنیم اون یکی فقط شماره موبایل میگیره.
فقط خدا میدونه قضیشون چیه!

آخرین ویرایش:
والا من موندم اینا چطور میخوان 1200 بفروشن وقتی قیمت خامش از 1200 بیشتر میشه؟
پس مطمئنن یک کلکی تو کارشون دیگه.
احنمال میدم یا الکی خبری از کنسول نیست یا اینکه دستگاه هایی که میفروشن جزو خراب هاست
به هیچ وجه نخرید

چرا کسی جواب منو نمیده تو کربلا کنسول سونی4 هستش؟:|
اونجا دهه ی اول دی ارزونه یا ایران

دوستان لطفا اطلاع رسانی کنید این کلاهبرداریه

من خیلی تو کار ضمانت و ضامن بازی هستم اینجور مدارک بیشتر برای ضامنت تا قرارداد

دوستان جیگر به همه بگین کسی یه وقت مدارک برای این شخص ایمیل نکنه که دو روزه دیگه می بینی یکی میاد خرتو میگیره آره ضامن شدی

آخه یکی نیست به اینا بگه تو میخوایی از طرف مطمئن بشی این راهش نیست والا بیشتر جاها اینجور مدارکو برای ضمانت میگیرن

واقعا انتظار ندارید بیاد روی 1200؟:d
چند حالت داره:
یا دنبال کلاهبرداری از هر شیوه ای هستن (که ایشالله اینطوری نیست)
یا وصلن به بچه ها بالا و میدونن تا اون موقع دلار کاهش پیدا میکنه و اینا با 1200 هم کلی سود میکنن:d
و گزینه ی آخر ، احتمالا در راه خدا دارن کنسول رو بدون سود میفروشن ;;)

واقعا انتظار ندارید بیاد روی 1200؟:d
چند حالت داره:
یا دنبال کلاهبرداری از هر شیوه ای هستن (که ایشالله اینطوری نیست)
یا وصلن به بچه ها بالا و میدونن تا اون موقع دلار کاهش پیدا میکنه و اینا با 1200 هم کلی سود میکنن:d
و گزینه ی آخر ، احتمالا در راه خدا دارن کنسول رو بدون سود میفروشن ;;)

هر جور حساب کنی کلاهبرداریهچون طرف یه چیزیم باید از جیبش بزلره روش

مطمئنی ؟
خود کنسول 400 دلاره + گمرک 30 درصد حداقل + حمل و نقل + سود....

هر چند اون 1200 کلاه برداری محضه ولی..
گمرکی روی این لوازم همون 5 درصده. بسته به جایی هم که از اونجا خریده میشه 3 درصد هم مالیات(حداکثر) میشه 8 درصد( حالا نیاین بگین کالیفرنیا 8 درصد مالیات داره چون حتما قرار نیست از اونجا بیاد)
هزینه حمل و نقل هم چیزی نمیشه چون کلی داره میاد!
اینجا فقط بحث سود میمونه که بیشترین سودی( سود نه خون بابای فروشنده) که میتونم تصور کنم 20 درصد باشه
جمعا شد 28 در صد که با هزینه حمل میشه 1520 و 80 تومن هم هزینه نقل( که اونم 80 تومن عمرا نمیشه) 1600.
کم کم که واردات زیاد شد و بازار پر تر بشه قطعا اون سود 20 در صدی پایین میاد. خدا بخواد( یا بهتره بگم اگه مجلس همکاری کنه) دلار هم رو 2500 تک نرخی بشه قیمت خامش دست فروشنده میشه 1100!

گمرکی روی این لوازم همون 5 درصده. بسته به جایی هم که از اونجا خریده میشه 3 درصد هم مالیات(حداکثر) میشه 8 درصد( حالا نیاین بگین کالیفرنیا 8 درصد مالیات داره چون حتما قرار نیست از اونجا بیاد)
اینجا فقط بحث سود میمونه که بیشترین سودی( سود نه خون بابای فروشنده) که میتونم تصور کنم 20 درصد باشه
جمعا شد 28 در صد که با هزینه حمل میشه 1520 و 80 تومن هم هزینه نقل( که اونم 80 تومن عمرا نمیشه) 1600.
کم کم که واردات زیاد شد و بازار پر تر بشه قطعا اون سود 20 در صدی پایین میاد. خدا بخواد( یا بهتره بگم اگه مجلس همکاری کنه) دلار هم رو 2500 تک نرخی بشه قیمت خامش دست فروشنده میشه 1100!

ان شالله این خواب ها به حقیقت بپیونده.منم به شخصه نمیخرم تا قیمت ها نصف بشه..
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

خیر متاسفانه کاش اینطور بود بنده در جریان هستم یکی از آشنا ها وارد کننده بود بهش گفتند گمرک ps3 22% هست ps4 هنوز وارد نشده باید کارشناس ارزش گذاری کنه بعد از ارزش گذاری هم گفتند 80 یورو هزینه ترخیص هر عدد میشه که میشه همون 30 درصد که این رو خودش نمیتونست وارد کنه باید ترخیص کار براش وارد میکرد و ترخیص کار هم حدود 500 هزار تومان برای هر کنسول میگرفت ولی برای کسی که کارت بازرگانی داشته باشه و خودش بتونه ترخیص کنه ارزون تر در میاد . حمل و نقلش رو هم من در جریان نیستم ولی این آشنای ما میگفت به ایران نمیفرستن باید میرفت چین کالا رو میخرید میفرستاد ایران بعد هم قضایای دیگه ... کلا هزار جور مانع سر راه وارد کردن این محصولات هست ، عده ای هم با سو استفاده از این مسائل میان یه قیمت فضایی میدن .

دوستان این طرف که1.200 میده امروز به من زنگ زد قبلش گفته بودن که شماره بده بهت زنگ بزنیم منم دادم زنگ زدن
گفت باید از روی شناسنامه کارت ملی و سند سیمکارت عکس بگیری بدی گفتم واسه چی گفت باید قرار داد امضا کنی که اگه بزنی زیرش نصف پولو باید بدی فقط واسه فرم هم باید ده هزار تومن بدی(فرم رو ایمیل میکنه)
گفتم یعنی اگه کسی بزنه زیرش باید 600 تومن بده گفت اره شرکت ما بخاطر شما سود کمی میگیره بنابراین اگه بزنید زیرش باید 600تومن بدید
صدای طرف به 15 16 ساله ها میخورد
خب حالا اگه با یه حساب ساده اینا بتونن 100 تا ده هزارتومن از ملت بگیرن راحت 1میلیون بدون هیچ دردسری کاسب میشن چون مبلغ پایینه هیچکسم نه شکایت میکنه نه چیزی
تازه من دست کم گرفتم صد نقر امکان داره دویست نفر ده هزارتومن بریزه بحسابشون بشه 2میلیون تومن

اخه یه فرم که اونم توword هست ادم ده هزار تومن میگیره8-|
اینا دیگه دستشون واسه ماروشد
دوستان خیلیا میخوان از این آب گلالود ماهی بگیرن خیلی مواظب باشید تا میتونید از جاهای معتبر خرید کنید و تا میتونید بیخیال پیش خرید بشید

آخرین ویرایش:
ببینم اگه یه جنس از خارج برامون پست کنن ، چند درصد بهش گمرک میخوره؟ برای گیم نیست ، وزنش هم حدود 4 کیلو هست ، خوده وسیله هم حدود 300 دلاره
کسی چیزی میدونه؟

خیر متاسفانه کاش اینطور بود بنده در جریان هستم یکی از آشنا ها وارد کننده بود بهش گفتند گمرک ps3 22% هست ps4 هنوز وارد نشده باید کارشناس ارزش گذاری کنه بعد از ارزش گذاری هم گفتند 80 یورو هزینه ترخیص هر عدد میشه که میشه همون 30 درصد که این رو خودش نمیتونست وارد کنه باید ترخیص کار براش وارد میکرد و ترخیص کار هم حدود 500 هزار تومان برای هر کنسول میگرفت ولی برای کسی که کارت بازرگانی داشته باشه و خودش بتونه ترخیص کنه ارزون تر در میاد . حمل و نقلش رو هم من در جریان نیستم ولی این آشنای ما میگفت به ایران نمیفرستن باید میرفت چین کالا رو میخرید میفرستاد ایران بعد هم قضایای دیگه ... کلا هزار جور مانع سر راه وارد کردن این محصولات هست ، عده ای هم با سو استفاده از این مسائل میان یه قیمت فضایی میدن .
نه خیر دوست من. از این خبر ها نیست. زیاد جلوه دادن حق گمرک و ترخیص ترفند فروشنده هاست. من میدونم که واردات کالا هایی مث موبایل و لپتاپ و قطعات کامپیوتر و کنسول ها 4 الی 6 درصد بیشتر گمرکی ندارن!

دوستان این طرف که1.200 میده امروز به من زنگ زد قبلش گفته بودن که شماره بده بهت زنگ بزنیم منم دادم زنگ زدن
گفت باید از روی شناسنامه کارت ملی و سند سیمکارت عکس بگیری بدی گفتم واسه چی گفت باید قرار داد امضا کنی که اگه بزنی زیرش نصف پولو باید بدی فقط واسه فرم هم باید ده هزار تومن بدی
گفتم یعنی اگه کسی بزنه زیرش باید 600 تومن بده گفت اره شرکت ما بخاطر شما سود کمی میگیره بنابراین اگه بزنید زیرش باید 600تومن بدید
صدای طرف به 15 16 ساله ها میخورد
خب حالا اگه با یه حساب ساده اینا بتونن 100 تا ده هزارتومن از ملت بگیرن راحت 1میلیون بدون هیچ دردسری کاسب میشن چون مبلغ پایینه هیچکسم نه شکایت میکنه نه چیزی
تازه من دست کم گرفتم صد نقر امکان داره دویست نفر ده هزارتومن بریزه بحسابشون بشه 2میلیون تومن
اخه یه فرم که اونم توword هست ادم ده هزار تومن میگیره8-|
اینا دیگه دستشون واسه ماروشد
دوستان خیلیا میخوان از این آب گلالود ماهی بگیرن خیلی مواظب باشید تا میتونید از جاهای معتبر خرید کنید و تا میتونید بیخیال پیش خرید بشید

درسته متاسفانه الان همه دیدن بازار داغ میخوا از یک جایی سود در بیارن حالا کسی هم که قبول کنه یکجور دبه در میارن که طرف انصراف بده و ششصد هزارتومن بگیرن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or