قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من جدی درک نمیکنم چه عجله ای دارید برای خرید کنسول؟ الان یعنی الان همه پولاشون امادست ؟! کنسول 2 تا بازی انحصاری بیشتر نداره که بیارزه.دیشب پایتخت بودم بازی هارو 280-90 میدادن کنسول رو هم 2700 حدودا.به یارو گفتم شوخی خنده جدی کسی میخره با این قیمت؟! گفت خیلی کم! اینا مسافری میاد قیمتش بیاد دبی میکشه پایین خودشم واسش مسخره بود کسی ازش خرید کنه با این قیمت.خوب یه سری هستن توپ تکونشون نمیده نوش جونشون بخرن.ولی اکثیریت که با زحمت پولشون رو به دست میارن فکر نمیکنم 1 تومن پول کمی باشه براشون! (واسه من پول 2 ماه کاره! که دهن ادمو سرویس میکنه) جای غر غر صبر کنین 1-2 ماه قیمت منطقی بخرید.حالا بذارن 5 میل اصلا ما عقل داریم نمیخریم.عشق کنسول؟! عقل باید به احساسات غلبه کنه.

من جدی درک نمیکنم چه عجله ای دارید برای خرید کنسول؟ الان یعنی الان همه پولاشون امادست ؟! کنسول 2 تا بازی انحصاری بیشتر نداره که بیارزه.دیشب پایتخت بودم بازی هارو 280-90 میدادن کنسول رو هم 2700 حدودا.به یارو گفتم شوخی خنده جدی کسی میخره با این قیمت؟! گفت خیلی کم! اینا مسافری میاد قیمتش بیاد دبی میکشه پایین خودشم واسش مسخره بود کسی ازش خرید کنه با این قیمت.خوب یه سری هستن توپ تکونشون نمیده نوش جونشون بخرن.ولی اکثیریت که با زحمت پولشون رو به دست میارن فکر نمیکنم 1 تومن پول کمی باشه براشون! (واسه من پول 2 ماه کاره! که دهن ادمو سرویس میکنه) جای غر غر صبر کنین 1-2 ماه قیمت منطقی بخرید.حالا بذارن 5 میل اصلا ما عقل داریم نمیخریم.عشق کنسول؟! عقل باید به احساسات غلبه کنه.
یه ماه چیه عزیز
ده روز دیگه قیمت میاد زیر1700:bighug:

اصلا اون پول مقدارش مهم نیست. من اگر قیمت دستگاه مثلا 1000 دلار بود مشکلی نداشتم 3 ملیون پول بدم شاید حتی 3200 ولی اینکه با یه همچین قیمتی میگذارن فروش آدم زورش میاد، تو ایران توی این وضعیت ها همه واسه آدم گردن کلف میشن! مثلا وقتی تو ترمینال ماشین نیست راننده شخصی ها کرایه رو دو یا سه برابر میکنن، همین سری پیش که داشتم برمیگشتم از تهران حاظر شدم 200 تومن بدم به آژانس من رو بیاره رشت به جای اینکه به یه راننده دزد بی مصرف 50 هزار تومن جای 20 تومن بدم. بیشتر نکته Principle هستش نخریدن کنسول برای من در ایران تا نکته Financial.(البته خب هیچکسی طبیعتا دوست نداره جای 1.700-1.800 ملیون 3 ملیون از داراییش خارج بشه ولی در مکان دوم به نظرم قرار میگیره)

هنوز نمیتونم علت گرون بودن بازیها رو بفهمم..اونا که مثل خود کنسول کمیاب نباید باشن

خوب دوستان سلام با خبر های خوش اومدم :)
امروز به صورت فیزیکی و حضوری نه مجازی :d رفتم به یه مغازه که خدای منصفا بود
PS4 ریجن 2 رو ثبت سفارش میکرد به قیمت عالی 1.500 :d
یک ریال هم پول نمیگرفت فقط اسمتو داخل لیستش مینوشت و وقتی کنسول براش اومد به طرف زنگ میزنه . گفت زمانش دی ماهه ولی معلوم نیست اول دی باشه یا آخر دی :|البته لیستش خیلی بلند بالا بود
فروشنده هم پسر خوبی بود من کلی باهاش صحبت کردم گفت این قیمتی که ما میدیم با دلار 3 هزار تومنه اگه ایشالا دلار بیاد روی 2.800 یا 2.900 قیمت میاد زیر 1.500 :bighug:
این و گفتم که همه ی دوستان مطمئن باشند که ایشالا تا عید البته خیلی زودتر هممون میتونیم یه PS4 با قیمت خوب داشته باشیم :x

خوب دوستان سلام با خبر های خوش اومدم :)
امروز به صورت فیزیکی و حضوری نه مجازی :d رفتم به یه مغازه که خدای منصفا بود
PS4 ریجن 2 رو ثبت سفارش میکرد به قیمت عالی 1.500 :d
یک ریال هم پول نمیگرفت فقط اسمتو داخل لیستش مینوشت و وقتی کنسول براش اومد به طرف زنگ میزنه . گفت زمانش دی ماهه ولی معلوم نیست اول دی باشه یا آخر دی :|البته لیستش خیلی بلند بالا بود
فروشنده هم پسر خوبی بود من کلی باهاش صحبت کردم گفت این قیمتی که ما میدیم با دلار 3 هزار تومنه اگه ایشالا دلار بیاد روی 2.800 یا 2.900 قیمت میاد زیر 1.500 :bighug:
این و گفتم که همه ی دوستان مطمئن باشند که ایشالا تا عید البته خیلی زودتر هممون میتونیم یه PS4 با قیمت خوب داشته باشیم :x

This post injured sellers :))

سلام دوستان داداشم می خواد بهمن ماه بره قشم به نظرتون اونجا ارزون برا خرید ps4 ?

دوستان 10 روز دیگه صبر کنیم راحته راحته راحت 1.600 ، 1.700 تو بازار گیر میاد ، آخ که چه حالی میده

سلام دوستان داداشم می خواد بهمن ماه بره قشم به نظرتون اونجا ارزون برا خرید ps4 ?
بله داداش اونجا ارزونتره(البته نه زیاد) ولی به هر حال تا کنسولای جدید از دبی نیان قیمت کل کشور تقریبا یه جوره.

آخرین ویرایش:
تا اونجایی میدونم اونجا گرونتره
اونجا من یکی از اقوام رفته بود گفتند که حداقل 300 .. 400 تومن ازرون تره
البته نه ps4 کلا اجناس اونجا ارزون تره
دقیقا نمیدونم ولی باید مربوط به قضیه بازار ازاد باشه

آقا یه جا داره ریجن 2 رو میده 1200000 ! :-o

به نظرتون چند درصد احتمال فیک بودن داره ؟

سلام اقایون من والا میخواستم پی سی بخرم ولی اون طور که تعریف کردین دهنم به اب افتاد :| :d:((
به نظرتون توی دهه ی اول دی ماه کنسول سونی 4 تو کربلا چند میشه؟اصلا پیدا میشه تو کربلا؟ممنون

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or