قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوست عزیز بی اطلاع چرا می گی؟!
اون ۳۵۰ پوند هست و برا انگلستان.که گرونتر هم می شه
قیمت اروپا ۴۰۰ یورو هست می شه ۱۶۰۰
در اینکه ریلیز اروپا باعث ازدیاد کنسول و پایین اومدن قیمتا میشه که شکی نیست.
ولی واسه ما دبی مهمه که 1699 درهم هستش که 1380 میشه با پول ایران.
ولی بازم میگم راحترین و بی دردسرترین کار ممکن اینه:
کنسول گرون باشه نمیخریم.:bighug:
به همین سادگی به همین خوشمزگی;)

آخرین ویرایش:
همین الان کنسول ریجن 2 چند جا آووردن به قیمت 2900 ، تازه فردا قراره عرضه بشه ! ، گفتن که تا آخر هفته دیگه کنسول توی بازار زیاد میشه و قیمت به 2 میلیون شاید کمتر هم میرسه ..

من خریدم ولی باور کنید من خوشحالتر از شمام که میخواین بخرید.دوست دارم همه بخرن و بیان تجربه هاشونو بنویسن:d

پایین اومدن قیمت چیزی هست که بلاخره اتفاق میفته! ولی موضع مهم تر قیمت بازیهاست! الان من قیمت که کردم بالا 200 تومن قیمت دادند!

متاسفانه تو این بازار ایران قیمت این دو کنسول وحشتناک بالاست.
مثل اوایل عرضه اون دوکنسول خوب به مراتب قیمتا رکود میکنه ولی باثابت شدن قیمت دلار روی 2500 هیچ فرقی برا ما بدبخت بیچارها نمیکنه.
نهایتش میخواد بشه 1.500.000

بهترین راه اینه که رو بزنید به فکو فامیل اون ور ابتون و پول تو حلقوم این حروم زاده های دلال دزد نریزید
از عراق بخرید کمتر پاتون میفه خودتون برید عراق بخرید تازه نمایندگی رسمی و اصلی داره سونی اونجا اگه خراب باشه براتون عوض میکنن

خیلی جالبه ipad air 500$=1700 toman
ps4 400$=........
اخه مگه وزن کالا چقدر تاثیر داره!!؟

خیلی جالبه ipad air 500$=1700 toman
ps4 400$=........
اخه مگه وزن کالا چقدر تاثیر داره!!؟
شما بزار به صورت عمده وارد بشه ، تو بازار كه اشباع بشه قيمت مياد پايين.
Iphone gold 5s ٣٢ گيگ الان شده 2700 حالا با قيمت چند وقت پيش مقايسه كني ميبيني كه كمي طول ميكشه تا قيمت تو بازار ثابت بشه.

نخریدن هم میتونه به پایین اومدن قیمت کمک کنه ، همین بازی ها الان رو pc هم با کیفیت عالی هست دلیلی برای عجله نباید باشه
اگه پایین هم بیاد با توجه به کپیخور نشدن اصلا ارزش نداره به نظر من البته .کنسول وقتی ارزش داره که از pc ارزونتر تمام بشه خودش و بازیهاش، وگرنه با این پول یه سیستم قلدر میشه خرید که هیچی از کنسول کم نداره.واسه خود کنسول میشه خریدش ولی واسه بازی حتما باید کپی خور بشه

امروز توپخونه بودم یه پسره اومد تو مغازه قیمت رو پرسید بدون چک و چونه با یه کیلزون 3200 راحت داد!! :-$واقعا ادم شک میکنه به مغز بعضی ها..
ایکس باکسم 3400 !

کسی با صبر کردن ضرر نمی کنه . الان بازی درست حسابی هم نداره . برای یک بار هم که شده روی این دلال ها رو کم کنید .

کسی نخره و بعد هم کنسول تو بازار فراون بشه مجبورن قیمت رو خیلی بیارن پایین تر .

کنسول بعد از لانچ میشه 1700 درهم که 1700 * 800 = 1360000 تومن بدونه احتسابه حواله ارز که خودش هزینه بر هست
پست از امارات به ایران 150000 تومن
گمرکی 50000 تومن
جمعش میشه 1560000 تومن

فروشنده بخواد براتون راهه رضای خدا هم بیاره حدوده 1600000 تموم میشه
چرا خودتون رو گول میزنید؟!
بله اگر منتظره ارزون شدنه ارز هستید صبر کنید. انشااله درهم بشه 400 تومن

موفق باشید و منطقی

کنسول بعد از لانچ میشه 1700 درهم که 1700 * 800 = 1360000 تومن بدونه احتسابه حواله ارز که خودش هزینه بر هست
پست از امارات به ایران 150000 تومن
گمرکی 50000 تومن
جمعش میشه 1560000 تومن

فروشنده بخواد براتون راهه رضای خدا هم بیاره حدوده 1600000 تموم میشه
چرا خودتون رو گول میزنید؟!
بله اگر منتظره ارزون شدنه ارز هستید صبر کنید. انشااله درهم بشه 400 تومن

موفق باشید و منطقی
محاسباتتون معقولانه و منطقیه به جز هزینه حملش
چون کسایی که عمده میخرن مسلما با پست نمیفرستن و هزینه ارسال خیلی کمتر پاشون در میاد
در ضمن 1700 درهم پول تک فروشیه که توی فروشگاههای رسمی (مثل Virgin Mega Store) برچسب خورده
من سفر آخری که رفتم Ps3 سوپر اسلیم قرمز اومده بود فکر کنم توی ویرجین 1500 درهم بود، ولی توی کامپیوتر پلازا میشد از مغازه 1350 درهم هم خرید
و جالبش این بود که کنسول توی امارات از ایران گرونتر بود
این نشون میده که کنسول بصورت عمده ای تخفیف خیلی خوبی میخوره، بگذریم که هزینه مغازه توی امارات توی چنین پاساژهایی فوق العاده بالاست و مسلما همه اینها توی خرید عمده ازش کم میشه

چیزی که هست حداقل از این مطمئنم که تا آخر امسال PS4 با قیمت زیر 1600 احتمال پیدا کردنش زیر 5 درصده
ولی باز هم 2600 تا 1600 اختلافش 1 میلیون تومانه

آخرین ویرایش:
من که منتظرم فردا تو هلند ریلیس بشه بعد هم دایی عزیزمان برایمان بفرستند.....نمی دونم چند روز طول میکشه برسه دستم یا هزینه پست دقیق چقدر در میاد ولی ترجیح میدم 3 ملیون بدم برای هزینه همه چی ولی 50 هزار تومن بیشتر از قیمتی که در میاد کف دست بازاری های ایرانی نگذارم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or