قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من که تا به امروز همچین چیزی ندیدم

این موضوع ربطی به دستگاه نداره به اکانتی که شما در PSN میسازید مربوط میشه ، چرا الکی از خودتون نظر میدین !!!

من هم با شما موافقم.

Sent from my C6603 using Tapatalk 2

فردا ریلیز اروپاست تا چند روز اینده باید منتظر ریزش قیمتها باشیم

امشب هستش مصطفی جان:D

Sent from my C6603 using Tapatalk 2

Last edited by a moderator:
دوستان ببخشید اگه سوالا تکراریه ! :دی
همزمان با لانچ اروپا تو دبی هم لانچ میشه کنسول ؟ نمایندگی رسمی داره تو دبی ؟ بخوام سفارش بدم بیارن برام گمرک گیر نمیده ؟
بعد دوستان قیمتاش به درهم چه حدوداس ؟

همزمان با لانچ اروپا تو دبی هم لانچ میشه کنسول ؟ نمایندگی رسمی داره تو دبی ؟ بخوام سفارش بدم بیارن برام گمرک گیر نمیده ؟
سوالات که کاملا تکراریه:d
همزمان با لانچ اروپا در دبی لانچ نمیشود(فکر کنم لانچ دبی 17 دسامبره)
نمایندگی رسمی داره،اگه اقوام برات بیارن که گمرک کاری نداره ولی اگه پست بشه واست گمرک پدر آدمو در میاره:d
قیمت 1699 درهم میباشد.

آخرین ویرایش:
دوستان ببخشید اگه سوالا تکراریه ! :دیهمزمان با لانچ اروپا تو دبی هم لانچ میشه کنسول ؟ نمایندگی رسمی داره تو دبی ؟ بخوام سفارش بدم بیارن برام گمرک گیر نمیده ؟ بعد دوستان قیمتاش به درهم چه حدوداس ؟
داداش اگه کسی اونجا داری بگو بگیره برات بیاره اینجوری مطمئنم گمرک نداره اما اگر مغازه دار برات بفرسته در جریان نیستم تاریخش ۱۷ دسامبر قیمتشم ۱۷۰۰درهم من خودم پیش خرید کردم.اما پسر عمه عجول ما امروز ۲۳۵۰ دستگاه خالی خرید فردا قرار دستش برسه.یه ۵روز دیگه صبر کنین قیمت میشه ۲ تومن تا اخر ماه زیر ۲ تومن فرقش ۳هفته اس اما من با چه قیمتی گرفتم این پسر عمه عجوله ما با چه قیمتی دلش خوشه سه هفته زودتر بازی میکنه اخه کدوم بازی!.البته اینم بگم الان دبی میگن پیش فروشا همه تمام شده بازم ممکنه بازارسیاه بشه اما نه در این حد الان. به نظرم همش حرفه قول میدم ۱۷دسامبر بازم مغازه ها برای فروش داشته باشن.

امروز توپخونه 2800!
خیلی هم عجیب بود که کنسول زیاد شده تو بازار! فقط یه مغازه بالای 12-13 تا کنسول داشت!

امروز توپخونه 2800!
خیلی هم عجیب بود که کنسول زیاد شده تو بازار! فقط یه مغازه بالای 12-13 تا کنسول داشت!

اینا از قبل داشتن، نگه داشته بودن به اسم "کمیاب بودن" گرون تر بفروشن!
وگرنه وقتی فردا ریلیز اروپا هست نمی‌رن دوباره از آمریکا وارد کنن.

اهواز پاساژ نخل 2000000 هست /:)

بدبختی میخواستم ps3 رو بفروشم گفتن 600 تومان ارزش نداره :((:d

امروز پشت شهرداری کار داشتم گفتم یه قیمت PS4 هم بپرسم خدمت دوستان گرامی عارض شوم که پاساژ لباف از 2 جا پرسیدم یکی گفت 3 میلیون یکی دیگه ام گفت 2.950 !!

نخرید آقا !! بزارید اینا رو دستشون بترشه ! :دی واقعاً اینا می خوان ره صد ساله رو یه شبه برن !! نمی دونم چی بگم ! اما صبر کنید قیمت ها متعادل شه !

با عرضه تو اروپا انتظار ریزش زیاد نداشته باشن
تو اروپپا ۴۰۰ دلار نیست بلکه ۴۰۰ یورو قیمت،
وقتی یک میلون ۲۰۰ حدوده ۳ تومن می شه یک میلیون ۶۰۰ اصولا نباید از این مقدار کم شه!
ولی به هر حال کنسول بیشتر وارد می شه و یکم ا این وضع درمیاد

دوستان عزیز
کنسول تو دبی باید زیاد بشه تا قیمت ها افت کنه
فکر نکنم کسی از تجار محترم از اروپا کنسول بیارن.هم مسافتش زیاده هم به یورو باید پول بدن

Sent from my MT25i using Tapatalk

با عرضه تو اروپا انتظار ریزش زیاد نداشته باشن
تو اروپپا ۴۰۰ دلار نیست بلکه ۴۰۰ یورو قیمت،
وقتی یک میلون ۲۰۰ حدوده ۳ تومن می شه یک میلیون ۶۰۰ اصولا نباید از این مقدار کم شه!
ولی به هر حال کنسول بیشتر وارد می شه و یکم ا این وضع درمیاد
محض اطلاع 400یورو نیستو 350یورو هست
بعدشم قیمت هرچی باشه ریلیز اروپا باعث ازدیاد کنسول میشه که این امر باعث میشه قیمت بیاد پایینتر

نه تو دبی 13 دسامبر هست. من پیش خرید کردم. تو حد اکثر 3 روزه کاری ارسال میکنن البته فعلا فقط به دبی ارسال دارن که کسی که برام
پیش خرید کرد آدرسه دبیه خودشون رو داده و خودشون برام پست میکنن
گمرک گیر نمیده خیالت راحت
قیمتش به درهم 1699 هست

محض اطلاع 400یورو نیستو 350یورو هست
بعدشم قیمت هرچی باشه ریلیز اروپا باعث ازدیاد کنسول میشه که این امر باعث میشه قیمت بیاد پایینتر

دوست عزیز بی اطلاع چرا می گی؟!
اون ۳۵۰ پوند هست و برا انگلستان.که گرونتر هم می شه
قیمت اروپا ۴۰۰ یورو هست می شه ۱۶۰۰

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or