YAMAUCHI
کاربر سایت
من که تا به امروز همچین چیزی ندیدم
این موضوع ربطی به دستگاه نداره به اکانتی که شما در PSN میسازید مربوط میشه ، چرا الکی از خودتون نظر میدین !!!
فردا ریلیز اروپاست تا چند روز اینده باید منتظر ریزش قیمتها باشیم
سوالات که کاملا تکراریه:dدوستان ببخشید اگه سوالا تکراریه !
همزمان با لانچ اروپا تو دبی هم لانچ میشه کنسول ؟ نمایندگی رسمی داره تو دبی ؟ بخوام سفارش بدم بیارن برام گمرک گیر نمیده ؟
بعد دوستان قیمتاش به درهم چه حدوداس ؟
داداش اگه کسی اونجا داری بگو بگیره برات بیاره اینجوری مطمئنم گمرک نداره اما اگر مغازه دار برات بفرسته در جریان نیستم تاریخش ۱۷ دسامبر قیمتشم ۱۷۰۰درهم من خودم پیش خرید کردم.اما پسر عمه عجول ما امروز ۲۳۵۰ دستگاه خالی خرید فردا قرار دستش برسه.یه ۵روز دیگه صبر کنین قیمت میشه ۲ تومن تا اخر ماه زیر ۲ تومن فرقش ۳هفته اس اما من با چه قیمتی گرفتم این پسر عمه عجوله ما با چه قیمتی دلش خوشه سه هفته زودتر بازی میکنه اخه کدوم بازی!.البته اینم بگم الان دبی میگن پیش فروشا همه تمام شده بازم ممکنه بازارسیاه بشه اما نه در این حد الان. به نظرم همش حرفه قول میدم ۱۷دسامبر بازم مغازه ها برای فروش داشته باشن.دوستان ببخشید اگه سوالا تکراریه !همزمان با لانچ اروپا تو دبی هم لانچ میشه کنسول ؟ نمایندگی رسمی داره تو دبی ؟ بخوام سفارش بدم بیارن برام گمرک گیر نمیده ؟ بعد دوستان قیمتاش به درهم چه حدوداس ؟
امروز توپخونه 2800!
خیلی هم عجیب بود که کنسول زیاد شده تو بازار! فقط یه مغازه بالای 12-13 تا کنسول داشت!
محض اطلاع 400یورو نیستو 350یورو هستبا عرضه تو اروپا انتظار ریزش زیاد نداشته باشن
تو اروپپا ۴۰۰ دلار نیست بلکه ۴۰۰ یورو قیمت،
وقتی یک میلون ۲۰۰ حدوده ۳ تومن می شه یک میلیون ۶۰۰ اصولا نباید از این مقدار کم شه!
ولی به هر حال کنسول بیشتر وارد می شه و یکم ا این وضع درمیاد
دوستان ببخشید اگه سوالا تکراریه !
همزمان با لانچ اروپا تو دبی هم لانچ میشه کنسول ؟ نمایندگی رسمی داره تو دبی ؟ بخوام سفارش بدم بیارن برام گمرک گیر نمیده ؟
بعد دوستان قیمتاش به درهم چه حدوداس ؟
محض اطلاع 400یورو نیستو 350یورو هست
بعدشم قیمت هرچی باشه ریلیز اروپا باعث ازدیاد کنسول میشه که این امر باعث میشه قیمت بیاد پایینتر