قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ولی صادق الان این xbox one هم خیلی گرونه با اینکه تو اروپا ریلیز شده
منظورم خاورميانه هست مثل دبي و.. اونجا ريليز بشه قيمتش خيلي كمتر هست، پس وارد ايران بشه قيمت بازار مياد پايين.

سلام
اگه جور بشه قراره به یکی از آشناها که می خواد تو همین آذر ماه بره آمریکا بگم تا یه باندل کیلزون برام بخره و پست کنه.
می خواستم بپرسم کسی از بچه ها می دونه هزینه پست از آمریکا به ایران چنده؟؟؟پستی که بیشتر از 5-4 روز طول نکشه.
و اینکه آیا گمرک هزینه ای براش می گیره و اگه آره چه قدر میشه گمرکش؟؟
ممنون می شم اگه کسی اطلاعی داره لطف کنه و جواب بده

هزینه پست اش بسیار گرون در میاد حدود نصف قیمت کنسول
مرسوله های آمریکا رو کلا گمرک زیاد گیر میده اگه بگی به عنوان تولدت مبارک و .. برات بفرستن شاید گیر ندن ، شاید هم نیاز به ترخیص به صورت حضوری داشته باشی اما تعرفه ازت نگیرن

باندل ویتا خیلی جالبه
تاریخ عرضش کی هست ؟
بازی توش نیست فقط باندل دو دستگاه ؟
البته همینم کم نیست

من که خیلی وقته خرید از بازار داخلی رو تحریم کردم
نه احترامی داری
نه گارانتی هس
نه ساپورتی
تازه خداد تومن هم ازت میگیرن

از پشت شهردای امروز قیمت کردم گفت 3میلیون... :-o:-o:-o:-o
گفتم مگه 400 دلار نیست.. چقدر می خوای روی یه کنسول سود کنی ؟
میگه همینه که هست.. می خوای بخوای نمی خوای نخوای ...
من گفتم باش تا بیام :d

من که بیخیال نسل بعد شدم ... حداقل تا وقتی که بازی های بعدی سانتی و ناتی منتشر شن ... البته باید ببینیم این ff15 چطوری از اب در میاد ... فعلا بچسبیم چند تا بازی رو پلات کنیم رو ps3 .

بچه ها تو رو به خدا نخرید تا قیمت ها پایین بیاد .
باور کنید این فروشنده ها می خوان اول نسلی به اندازه ی کل نسل سود کنن .
الان هم که برای هیچ کدوم از کنسول ها بازی واقعا شاخی عرضه نشده که تحریک کننده باشه .

همین الان کلی از سایت ها پیش فروش گذاشتن به قیمت 1700 برای ریجن 2 .
باور کنید تا 4 ماه دیگه به 1.300 هم می رسه .

عجله نکنید تو رو به خدا ...

بچه ها روز اول که PS4 تو شهر شما آمد چقدر بود تا آخرین قیمتی که کردید چقدر فرق کرده من که روز اول تا 3.200 هم مشاهده کردم تو اهواز ولی تا دیروز 2.500 رسیده بود

اگر کسی نره از این فروشنده های کنسول را با این قیمتی نجومی 2 یا 3 میلیون تومان خرید کنه چاره ای براشون نمی مونه جزء اینکه به سود کمتر قانع بشند و قیمت را خیلی پایین تر از این حرف ها بیارند.ولی متاسفانه تعداد افرادی که کنسول با قیمت بالا خریداری می کنند به قدری زیاد است که گردن این فروشنده های بی انصاف را هم اونقدر کلفت کرده که تبر هم نمی تونه بزنتش.
به نظر من هر کی قصد خرید داره اگر دوستی یا آشنایی داره بگه براش از اونور بفرسته یا خودش براشون بیاره.

هیچی نخرین فقط دو هفته صبر کنین ببینید چی میشه من میگم با یه تومنم میشه خریدش اینجوری جلو بره

عزیزان از بحث دلار خارج شید چون اگه همین فروشنده ها قیمت واقعی رو بدن دست مشتری دلار رو هر چی هم که حساب کنی از 1.600 بیشتر نمیشه

به نظره من اصلا عجله نکنید
همین الان یه کم دلار اومده پایین
فکر کنم تا 1 ماهه آینده قیمته کنسولهایه نسله جدید تا حدی معقول بشه و تو بهمن ماه بهترین وقته خرید برایه امسال هست
وگرنه باید تا خرداد 93 صبر کنید

هیییییییییییچ ربطی به قیمت دلار نداره:|
فروشنده های حلال خور ما 100 تا بهونه واسه چپوندن به خریدار دارن
میخوان اینجور مواقع که بازار داغه یه چیزیو بفروشن جلوی خودت زنگ میزنن 20 تا جای دیگه قیمت میگیرن مبادا کم بدن!!
دلار بیاد پایین میگن نههههه ما اینو خرید قبل داشتیم کمتر بدم ضرر میدم
دلار بالا میره میگن واییی دلار گرون شده ماشین حساب میگیره دستش همچی با منطق حرف میزنه واست که حال کنی:|
اینا همش بهونس دلتونو خوش نکنید
با یکی از این فروشنده های کله گلشون حرف میزدم میگت: جنس تو مغازشه بیکاره گرون بده؟عاشق چشم و ابروی مشتریه؟ پایین بده ضرر میکنه بالا میده کسی بخواد بخره میخره:|
خخخخخخخخخخ تفففففففف)x

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or