قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان عزیز به زودی قیمت ها کاهش شدیدی پیدا میکنه. فقط اگه کمی صبر کنین ( بین 3 الی 6 هفته اینده) میتونین کنسول رو خیلی پایین تر از این قیمت کنونی تهیه کنین. فقط صبر کنین تا حبابش شکسته بشه و همه جا بین مغازه دارا پخش بشه با تعداد زیاد اون موقع میتونین دقیقا با قیمتی خیلی عالی تهیه اش کنین. زیاد فعلا عجله نکنین که مثلا جا موندیم از نسل 8 وای ps4 اومد ما نگرفتیمو از این حرفا...من خودم ps4 رو چندین ساعت با هاش تو مغازه یکی از دوستان کار کردم فقط یه KZ:SF هست که یه مقدار نسل بعدیه که اونم در اندازه ای نیست که به خاطرش بخواین اینقدر هزینه دروغی انجام بدین در حالیکه با یکم صبر (اینو دقیقا امارشو گرفتم که دارم میگم) میتونین با هزینه خیلی پایین تر تهیه اش کنین. اینو گفتم که بدونین فعلا چیز خاصی رو از دست نمیدین. صبر کنین کنسول جا بیافته اون وقت به راحتی با قیمت منصفانه و تست برین بخرین و لذتشو ببرین.

یعنی خداوکیلی شماها اینقد پولدارین که میخواین بازی اصل انجام بدین؟ برا هر بازی میتونید 250 تا 300 پول بدید؟ خود کنسول هم 2و500 میلیون هستش میتونید بدید؟
با 250 میشه کل بازی های ps3 آز اول تا سال 2014 بازی کرد به صورت کپی
الان بچه های ت فروم خرید و فروش بیش از 1 تومن پول ندارن
شما ها کجا هستین؟ کجا میشینی تو تهران؟

یعنی خداوکیلی شماها اینقد پولدارین که میخواین بازی اصل انجام بدین؟ برا هر بازی میتونید 250 تا 300 پول بدید؟ خود کنسول هم 2و500 میلیون هستش میتونید بدید؟

بله. درست میفرمایین. منتها یه مسئله هست.
شما میتونی 250 بدی به بازی و بعد تموم کردنش 200 بفروشی و 50 بزاری روش و یه بازی دیگه بگیری.

چقدر خوب میشه اگه خود بازی سنتر به طور رسمی یه تحقیق و بررسی درباره قیمت ها بکنه و اعلام کنه که از نظرش چه رنج قیمتی مورد تاییده و به کاربرها شفاف توضیح بده تا یه جوی به وجود بیاد که سودجوها هم نتونن این وسط به مقاصد خودشون برسن.
این ضرورت به خصوص الان که ایکس باکس جدید هم داره میاد و قیمت اون بیشتر هست، بیشتر حس میشه. اگر یه تاپیک رسمی از طرف مدیران ارشد بازی سنتر زده بشه مطمئنا این قضیه برد بیشتری پیدا میکنه و بازی سنتر هم نقش خودش رو به عنوان یه رسانه قوی بیشتر میتونه مشخص کنه.

امیدوارم اگه مدیران این پست رو میخونن مدنظر داشته باشن. به امید اینکه همه بتونن کنسول های نسل جدید رو با قیمت مناسب تهیه کنن.

به نظر من برای ps4 1 میلیون قیمت مناسبیه و نهایتا 1.5 اما همین حالا ps3 تو این قیمته!

عزیزان سونی اعلام کرده قیمت دقیق کنسول 399 دلار یا همون 400 هست.و قیمت دقیق دلار امریکا هم در امروز ساعت 13:31 هست 3102 تومن و دیروز هم قیمت دلار دقیقا رو 3000 بود تو بازار ازاد...
الان میبینید قیمت ها بالا هست به خاطر این که خود فروشنده ها تو دبی یا هر جا دیگه گرون تر حساب میکنن فروشنده های ایرانی که از همونا میگیرن قیمت رو هم بالاتر میکنن!!به خاطر همین قیمت ps4 فوق العاده بالاست...
شما تا اواخر زمستون صبر کنید تا این قیمت بخوابه اون وقت این طور حساب میشه کرد با قیمت دلار امروز:

قیمت کنسول ps4 با دلار 3000 تومنی :

1-اگه قیمت اصلی ps4 رو 400 دلار در نظر بگیریم میشه یک میلیون و دویست تومن.
2-اگه قیمت اصلی ps4 رو 400 دلار در نظر بگیریم و با توجه به قیمتی که فروشنده ها میدن اونو تبدیل به 500 دلار کنیم با دلار 3000 تومن قیمت میشه یک میلیون و پونصد تومن...

*البته با توجه به روند فعلی مذاکره احتمالش هست قیمت های پایین بیاد ولی من هر چه قدر فکر میکنم میبینم با وجود کشورهایی مثل اسراییل این امکان 1 در میلیارد هست
91.gif
بهتره وارد بحث سیاسی نشیم ...

خلاصه فعلا دست نگه دارید تا قیمت این کنسول بیاد پایین...

بله. درست میفرمایین. منتها یه مسئله هست.
شما میتونی 250 بدی به بازی و بعد تموم کردنش 200 بفروشی و 50 بزاری روش و یه بازی دیگه بگیری.
سلام دوست عزیز میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟؟؟ از کجا معلوم 200 ازت بخرن؟شاید کمتر بخرن....ولی اگه همه همین روشو برن فکر کنم دیگه کسی نمیمونه که شما بازیتو 200 بهش بفروشی چون اونم همین روشو رفته و براش نمیصرفه که 200 پول بازی بده....امیدوارم خوب توضیح داده باشم...حالا اگه اشتباه میکنم بگو

چرا به بچه های سایت که میخوان با قیمت بالا بخرن اینقدر گیر میدین؟
یک سر یه فروشگاه ها بزنید ببینید که چطوری دارن میخرن... حالا شما بیا جلو یکی دو نفر رو اینجا بگیر. چه فایده ای داره؟ ...

لطفا منطقی باشید. وقتی قیمت در همه جای دنیا به غیر از آمریکا بالا هست حالا شما به توپخونه گیر دادین؟ . مگه دوبی چنده؟ آلمان .. انگلیس ... همه بالا هست.

به نظر من منطقی است که آدم صبر کنه بخاطر دو موضوع:
1. تجربه نشون داده که سری اول دستگاه ها همیشه دچار اشکالاتی هستند. Iphone4 یادتونه که سری اولش مشکل آنتن داشت؟
2. هنوز حقیقتاً بازی آنچنانی نیومده. بالاخره ما دستگاه را برای بازی هاش میخواهیم دیگه ... خود من منتظر Fifa14 ignite هستم. خوب وقتی هنوز لانچ نشده دستگاه به چه دردم میخوره؟!

اقا خودتونو خسته نکنید این وسط کسایی هستن 3تومن واسشون عین پول خورده بزارید برن بخرن اتفاقا بهتر میشه واسه ما چون این مایه دارا تعدادشون زیاد نیست بعد مدتی دستگاه میمونه رو دست فروشنده مجبوره قیمتو کم کنه
خداوکیلی یکو پونصد واسه من و خیلیا به شدت زیاده

اقا خودتونو خسته نکنید این وسط کسایی هستن 3تومن واسشون عین پول خورده بزارید برن بخرن اتفاقا بهتر میشه واسه ما چون این مایه دارا تعدادشون زیاد نیست بعد مدتی دستگاه میمونه رو دست فروشنده مجبوره قیمتو کم کنه
خداوکیلی یکو پونصد واسه من و خیلیا به شدت زیاده

1500 اگه بتونی گیر بیاری که با کله باید بخری . این قیمت برای 6-7 ماه دیگست برادر

خیلیا هستن دارن.
الان تو پرشین تولز هم تاپیکش رو زدن (از این تاپیک هایی که همیشه بالاست تو بازارچه) و چند نفر خریدن. قیمتشم زننده تاپیک هر روز یه چیزی می ذاره:دی

من که میگم بازی بین نسلی زیاد هست فعلا با همین کنسولهای نسل فعلی سر کنید تا 2 سال دیگه هیچ نو آوری گرافیکی یا فیزیکی چشم گیری وجود نداره که بخوای بخاطرش اینهمه پول یدی تازه تا اون موقع هم کنسولها هک شدن قیمت هم اومده پایین.انقدر ناراحتم برای این ملت که کنسولی که اون طرف با ریال 3 سال پیش میشد 400 یا 500 تومن خرید یعنی قیمت حقیقی کنسول الان یه سری حاظرن همه دارو ندارشونو بدن برن کنسول 2500 یا 3000 تومنی بخرن[-(

در مسكو هم قيمت ها خيلي بالا هست. اينجا ١٨٩٩٩ روبل ه. كه ميشه معادل ١٩٠٠. هفته ديگه مياد. و از خيلي وقت پيش همه ي پيش فروش ها تمام شده. همه هم بي صبرانه منتظر هستن.
قيمت بازي ها ٢٥٩٩ روبل
Ds4 2599

سلام.دوستان کسی خبر داره که ایا دستگاه تو بانه اومده یا نه!!:-/همچنین توی کرمانشاه و اینکه قیمتش چنده!!:-/

ملت پولدارو مجاب به خرید سریعتر بکنیم که دیگه فروشنده ها سر ما فقیر فقرا رو نزنن:دی

قیمتی که امروز گرفته شد؛

کنسول 2,550,000 تومان
دسته بازی 250,000 تومان
قیمت هر بازی 250,000 تومان

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or