قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
امروز قیمت PS4 رو دقیقا پرسیدم بازی هاش بین 200 تا 250 هست و کنسولشم بعضی ها 2.500 میدن بعضی ها 2.700 .تا 7 یا 10 روز دیگه بار های جدیدشونم میرسه و حتی ممکنه قیمت رو بکشونه زیر 2 تومن !
قیمت ها هم از پاساژ نخل اهوازه که دوستم رفته و پرسیده

خوب داداش ریجن 1 که داغونه ! الان هم قیمت بالاس هم کلی مشکلات داره ! مشکل سازندش بوده ! واسه ریجن 2 وایسا بیاد ! یه 20 روز ! هم قیمت بهتر میشه هم کیفیتش !
عجله که نداری ! بعدا بگیری پشیمون میشی ! این 20 روزم یجوری سر کن !

الانو که نمیگم. من بخوام بگیرم بعد عید می گیرم. ولی در کل کنسول فقط ریجن 1 گرفتم و می گیریم :D

قیمتا نیومد پایین؟

نه هنوز ! فعلا منتظرن یکی بیاد بخره ! یه 2 هفته صبر کن میاد پایین ! همیشه هرچی میاد همینطوری ! تجربه دارم به شدت تو این مورد ! یعنی خریدم 2 هفته بعدش 500 تومن ارزون تر شده !
قیمت پیش فروش ها خوبه ! الان اصلا موقع خوبی برای خرید نیست ! مخصوصا که کلی مشکلات داره ! تا ریجن 2 صبر کن ببین چجوریاس ! 19 نوامبر میاد !

نه هنوز ! فعلا منتظرن یکی بیاد بخره ! یه 2 هفته صبر کن میاد پایین ! همیشه هرچی میاد همینطوری ! تجربه دارم به شدت تو این مورد ! یعنی خریدم 2 هفته بعدش 500 تومن ارزون تر شده !
قیمت پیش فروش ها خوبه ! الان اصلا موقع خوبی برای خرید نیست ! مخصوصا که کلی مشکلات داره ! تا ریجن 2 صبر کن ببین چجوریاس ! 19 نوامبر میاد !

29 نوامبر تو اروپا لانچ میشه .
قیمت تا سه هفته دیگه میاد پایین تر ولی اون موقع هم گرون هست .

تو دبی بیاد قیمت ها تو ایران پایین تر میاد . اگه واقعا یکم انصاف تو وجودشون باشه 1.600 نباید بیشتر بشه . قیمت بازی هاش به نظرم خوبه 200 فعلان . درکل نخرید الان .

الان همه ميپرسن چنده چنده اماده به خريدن ايشالا؟؟؟!!! :|
خود كنسول رو خريدين بازيهاش چي؟؟؟دسته ي اضافي چي؟؟
ماشالا همه مايه دار!!
يه ١-٢ماه صبر كنيد ديگه....نه بازي تموم ميشه نه كنسول!تازه بهترم ميشه.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or