قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
توی این مملکت آدمای های*^&$#@ تو نوعند:

1.این مغازه دارا
2.این راننده تاکسی ها

شما میشه اسم مغازه رو بگین ؟ :d
چه به درد شما میخوره؟
من بگم احتمالش کمه که جور بشه ولی نیم درصد هم باشه ما تلاشمون رو بکنیم.
اگر هم میال هستید به خودمن بگید نه تو تاپیک.ممنون

*^%$$ ها به مرگ گرفتن که آدم به تب راضی شه !!

اصلا کوتاه نیاین !

ما که کوتاه نمیاییم .. خیلی ها نباید روز اول از اینا بخرن .. دستگاه ها رو دستشون باد کنه و قیمت و بیارن پایین .. اینجوری پیش بره شب میخوابن صب پامیشن 2 میلیون میزارن رو دستگاه ها

قیمت کنسول 5 ماه دیگه میشه 1600-1700.
واسه همین الان 2700 طبیعیه.
همین الانش برین ببینین دوبی چنده ؟

از خارج بگید براتون اشنایی کسی بیاری حتی با هزینه گمرک به صرفه تره تا از این مغازه دارای نامرد بخرید!
خود من اول خواستم از تهران بخرم هر هفته یه قیمت میدادن اخر اشنامون تو المان بود پیش خرید کرد و هفته دیگه چهارشنبه میاد ایران کنسولم میاره برام.هزینه گمرک رو نمیدونم ولی هرچی باشه با خود کنسول به قیمت مغازه دارا نمیرسه!

از خارج بگید براتون اشنایی کسی بیاری حتی با هزینه گمرک به صرفه تره تا از این مغازه دارای نامرد بخرید!
خود من اول خواستم از تهران بخرم هر هفته یه قیمت میدادن اخر اشنامون تو المان بود پیش خرید کرد و هفته دیگه چهارشنبه میاد ایران کنسولم میاره برام.هزینه گمرک رو نمیدونم ولی هرچی باشه با خود کنسول به قیمت مغازه دارا نمیرسه!

در اصل نباید گمرک بخوره؟
-
دوستان میشه توضیح بدن؟ من خودمم میخوام بگم از آمریکا برام بیارن. این چطوره قضیه ی گمرک؟

دوستان بزارید یه چیزی رو کلی بگم.تقریبا تا 2 یا 3 هفته دیگه کنسول رو میشه توی توپخونه پیدا کردش ولی چون تعداد کمی وارد میکنن قیمتش فضایی هستش حتی قیمت 3.000 تومن هم برای هر 2 کنسول پیش بینی میشه ولی از دی ماه به بعد یعنی بعدش تعطیلات خودشون و همچنین بعد از لانچ رسمی خود کنسول تو ژاپن قیمت ها آف میخوره و به راحتی میشه زیر 2.000 هم پیش بینی کردش.البته قضیه کسانی که پیش فروش کردن فرق میکنه.

واسه همین الان 2700 طبیعیه.

با کدوم فرمولی 2700 طبیعی حساب میشه ؟؟؟ جز فرمول جیب مردمو خالی کردن

اگه می خواهید تو تهران و ایران به قیمت خوب بخرید حداقل باید 1 سال صبر کنید چون تا بعد عید قیمت ها پایین نمیاد اینطور که پیش میره مطمین باشید بالای 3 هست

مگه یک ایفون که 400 دلار هست نزدیک 3 نمی فروشن

بدی مملکت ما اینه که یکی نیست جلوی این گرون فروش ها رو بگیره

مگه یک ایفون که 400 دلار هست نزدیک 3 نمی فروشن

بدی مملکت ما اینه که یکی نیست جلوی این گرون فروش ها رو بگیره
iPhone که قیمتش 650$ هست.

در مورد این قیمت ها هم بگم که DC خودش گفته هرکی خواست این قیمت براش میاره و اصلا برنامه ای ندارن که بیارن به جز پیش خریدها و خودشونم گفتن که بهتره فعلا نخرید اما خوب اگه پیش خرید نکردید مجبورید این قیمت رو بدید اگه می خواید. این رو هم در نظر بگیرید چون تمامی پیش فروش های جهانی کنسول به حد اشباع رسیده و هایپ کنسول هم بالا بوده تو کل دنیا قیمت ها طبیعی هست تو کشورهایی که نمایندگی رسمی ندارن و قیمت های ebay هم که دیگه معلومه!

آقا از تهران نخرید ، نخرید ، نخرید ! جاهای دیگه خیلی ارزونتره ، نهایتش 1.800 میدن ، من خودم پیش خرید کردم 1.700

iPhone که قیمتش 650$ هست.

در مورد این قیمت ها هم بگم که DC خودش گفته هرکی خواست این قیمت براش میاره و اصلا برنامه ای ندارن که بیارن به جز پیش خریدها و خودشونم گفتن که بهتره فعلا نخرید اما خوب اگه پیش خرید نکردید مجبورید این قیمت رو بدید اگه می خواید. این رو هم در نظر بگیرید چون تمامی پیش فروش های جهانی کنسول به حد اشباع رسیده و هایپ کنسول هم بالا بوده تو کل دنیا قیمت ها طبیعی هست تو کشورهایی که نمایندگی رسمی ندارن و قیمت های ebay هم که دیگه معلومه!

دوست این 650 دلاری که میگید برای 64 گیگ ایفون هست نه 16 گیگی که 399 دلار هست و به قیمت 2800 دارن می فروشن

از یک لحاظ صبر کردن بهتره چون با عیب و مزایای کنسول اشنا می شویم

من خودم دوست داشتم اولین نفر بودم برای خریدنش ولی چه کنم که نمی تونم باج به کسی بدم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or