قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
1700 اگر راضی باشی که همین الانشم دو تا فروشگاه اینترنتی دارن میدن، حضوری هم می تونی بری فروشگاشون،البته نوشتن در صورت افزایش ناگهانی قیمت 1700 بیشتر میشه اما فعلا اینطور که بنظر میاد در آینده به اُمید خدا فقط کاهش خواهیم داشت. تا وقتی این فروشگاه ها هستند کسی حرف بالای 1700 رو نزنه، در آینده راه های ارزون ترشم پیدا میکنیم.

این دوتا سایت(که یکیشو همه میدونن کدومو میگم) ریجن دستگاهشون دو، سفارش اروپا و به قیمت اروپا(یورو) هستش با توجه به گرون بودن یورو نسبت به دلار (حداقل4000 تومن) چه لزومی داشته که این سایت ها حتما ریجن دو وارد کنند ؟ ما حتما باید ریجن دو بگیریم یا فقط ریجن اکانت مهم هستش ؟

اگر هر یورو رو 4000 تومن و قیمت کنسول رو 400 یورو بگیریم قیمتشون واقعا منصفانه اس و فقط 100 تومن کشیدن روش، اگر به دلار، سفارش آمریکا یا اماراتشو بدن قیمت میاد زیر 1400.

دوست عزیز میشه این دو فروشگاهی رو که میگی برام پیام خصوصی کنی. ممنون

یه فروشگاه معتبر که همه میشناسنش یه پست داده و قیمت جدیدو اعلام کرده 2 میلیون 700 به بالا .. حالا نمیدونم اشتباه تایپی بوده یا نه :|

قینت رسمی روز اول PS4

یه فروشگاه معتبر که همه میشناسنش یه پست داده و قیمت جدیدو اعلام کرده 2 میلیون 700 به بالا .. حالا نمیدونم اشتباه تایپی بوده یا نه :|

با سلام
توی این چطور میشه تبلیغات یا فروش کرد؟

قیمت dc برای 15 روز بعد از لانچ!
2/700
کنسول PlayStation 4 ، قیمت و زمان قابل خرید بودن در ایران :

با توجه به عرضه کنسول PS4 در آمریکا ، بحث زمان در دسترس بود و قیمت آن در ایران هم بسیار داغ شده است.
مجددا به تمام علاقمندان به این کنسول توصیه میکنیم که خرید کنسول در ماه های اول عرضه ، اصلا توجیه منطقی ندارد و قیمت ها نجومی خواهد بود.
ولی اگر کسی دوست دارد که جزو اولین کسانی که در ایران کنسول را در اختیار دارند باشد ، ما میتوانیم طی 15 روز از زمان سفارش دستگاه را تحویل دهیم .
قیمت هم در حال حاضر حدود دو میلیون و هقتصد هزار تومان به بالا میباشد ( قیمت دقیق ، بهنگام واریز بیعانه و قطعی نمودن سفارش و با توجه به زمان تحویل مشخص میشود )

و اما در مورد دوستانی که قبلا از ما پیش خرید کرده اند .
دستگاه های ریجن 1 پیش فروش شده ، انشالله طبق برنامه برای اوایل دیماه تحویل خواهد شد ( شاید هم اواخر آذر) و دستگاهی ریجن 2 نیز در اواسط بهمن ماه.

کسانیکه مایلند دستگاه را زودتر تحویل بگیرند ، میتوانند با پرداخت هزینه اضافی ، نسبت به این کار اقدام نمایند .
دوستانی هم که فکر میکنند میتوانند در زمان سریع تر و با قیمت مناسب تری دستگاه را از فروشگاه و یا طریق دیگری خریداری نمایند ، تا پایان آبان ماه میتوانند بدون کسر هزینه ، سفارش خود را کنسل کرده و مبلغ بیعانه را بصورت کامل دریافت نمایند .

کسانیکه مایلند دستگاه را زودتر تحویل بگیرند ، میتوانند با پرداخت هزینه اضافی ، نسبت به این کار اقدام نمایند .
حروم*#^&%ای تا چه حد آخه :|

البته دوستان دقت کنن که کسایی که پیش خرید کردن همون قیمت قبلین و همون زمان قبلی و اگر بخوان زودتر دریافتش کنن باید پول اضافی بدن:|

دوستان طبق گفته دوستان خرید دستگه تا 5 الی 6 ماه اول اشتباه چون قیمتا بالاست ولی بعد 5الی 6 ماه فروشنده ها قیمتو میارن پایین چون اولش یکم بازار داغ ولی بعدش مید پایین
اما کسانی مثل من:dکه نمیتونن صبر کنن بهترین راه اینه که یک اشنا تو خارج پیدا کنن و بگن از اونجا براش بفرسته چندتا از دوستان بنده اینکار کردن و ارزون براشون تموم شده بنده هم میخوام اینکارو بکنم فعلا در حال شناسایی افراد اشنامون در خارج از کشور هستم

از اين DC من 3 ماهه پيش ريجن 1 رو حدود 2300 پيش خريد كردم حداقل 1 ماهه ديگه هم بايد صبر كنم

دوستان فقط اگر مطمئنید بگید منم هستم:دی
چون اگه تعدادمون بالا بره احتمالش هست قیمت خوب بده اگه نه احتمالش خیلی کمتره.پس ما هستیم که با تعدادمون شانسمون رو کم و زیاد میکنیم.
تا الان هم این طور که گفتید 6-7 نفر شدیم...

شما میشه اسم مغازه رو بگین ؟ :d

حروم*#^&%ای تا چه حد آخه :|

دقیقآ .. حالا اضافه بگیم 200 تومان نه اینکه 1 تومان ..
یکی از دلایلی که کلآ قیمت ها پایین نمیاد بودن این فروشگاه هست ..
کلا توصیه میشه جنس از این فروشگاه نخرید

عمه هاشونو گذاشتن رو ویبره با این قیمتاشون ، آقا باز 100 رحمت به فروشنده های شهر من ، میفروشن 1.700 تا 1.800

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or