قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
جوک نگو لطفا کجا 5 میلیون بود فکر کردید مردم احمق هستن؟؟؟؟ اولا که اون زمان واردات به شدت سخت بود قیمتشم 1500 بود بعدشم الان همه چی مثل نقل و نبات وارد میشه خیلی فرق کرده با اون زمان قیمتش هم خیلی باشه 2 میلیون اونم روز اول این فیمت هارو از کجاتون میارید زشت به خدا
پس از خودم در اوردم ؟!!!!!!!!!
:|

- - -ویرایش - - -

داداش من مهاباد هستم .زفیقم کلوپ داره . من خودم اونجا بودم که کنسولو خرید 3 میلیون .

Ps3 در گرونترین حالتش یادمه 800 تومن بود اونم یگانه بود!
البته هفته اول که قیمتای پرت زیاده

Sent from my C6903 using Tapatalk

پس از خودم در اوردم ؟!!!!!!!!!
:|

- - -ویرایش - - -

داداش من مهاباد هستم .زفیقم کلوپ داره . من خودم اونجا بودم که کنسولو خرید 3 میلیون .
اخه برادر من سر گردنه هم از این قیمت ها نمیدن پس تو پاچه دوستتون کردن

آقا با پنج میلیون میشد اون موقع یه زندگی راه بندازی:d
پی نوشت : فرانسه داره بازی در میاره:| نامردا کوتا بیاید کلی گیمر بی پناه تو ایران منتظر پایین اومدن دلارن:-s

من فکر میکنم شما هنوز به درک کافی از فروشندگان حلال خور ایرانی نرسیدید که منتظر پایین اومدن دلار هستید:d

PS3 یادمه 3 میلیون بود نه 5 تومن چند روزه اول اونم اگه درست یادم باشه یگانه آورده بود.....فروشندگان ایرانی هستن دیگه......مثلا من آیفون 5 رو اولین روزی که اومد تو پایتخت 4 میلیون تومن برای رفیقم خریدم بشخصه....اونم چون رفیقم از قشر بی درد بود وگرنه خریت کامل بود.....خلاصه اینکه اینجوریه که هر فروشگاهی زودتر بیاره فکر میکنه شاهکار کرده و قیمت فضایی میزاره و افرادی مثل رفیق بنده که پول براشون مثل چرک کف دست میمونه بدو بدو میرن میخرن که یه وقت کم نیارن جلو بقیه و آخ هم نمیگن....اما یکی مثل من باید بره جون بکنه تا بتونه روز اول PS4 بخره :d

کلا تو ایران چیزی غیر ممکن نیست

دوستان درباره ی قیمت PS4 یادمون باشه که PS4 یه کنسول اورجینال خور هست و بر خی نگن الان PS3 320GB که 330 دلاره دارن داخل ایران 1800 یا 1900 میفروشن این قیمتا برای کپی خور هست
همین الان PS3 SUPER SLIM باندل آنچارتد 3 به همراه PLUS در آمازون به قیمت 249 دلار به فروش میره Amazon.com: PS3 250 GB Uncharted 3 and PS Plus Bundle: Playstation 3: Video Games
قیمت خام این کنسول با دلار 3 تومن میشه 747 هزار تومن که در داخل به قیمت یک ملیون و هفتاد هزار به فروش میره پلی استیشن 3 250 گیگ (super slim)
ینی زیر 300 هزار تومن روش کشیده شده چون اورجینال خور هست
uncharted-PS3-slim-e1350451338307.jpg

باز شروع کردید به دادن جو کاذب...؟:|
تو رو خدا قیمت چرت و پرت ندید...هر چی فک میکنید برا خودتون نگه دارید...یه هفته فکرتونو نندازید بیرون ببینیم چی میشه...

دوستان من کاملا حرفای وحید رو تایید میکنم حتی خودم هم تقریبا توی 2 صفحه پیش گفتم که قیمت کنسول 3.000 هستش و حداقل تا 2 یا 3 ماه اول بعید میدونم که قیمت هر دو کنسول پایین تر از 2.500 بیاد.

آقا من یه سوال کنم ؟! :دی من میخواستم یه Logitech z906 بخرم که البته فعلا پشیمون شدم !
ولی این اسپیکر قیمتش دقیقا 400 دلاره و تو تهران هم پیدا کردم حدود 1.300 ـه قیمتش ! حال سوال اینجاست که PS4 کی به این قیمت میرسه ؟ اصلا ممکنه برسه ؟!

درود بر دوستای گلم
بچه ها هممون دوست داریم کنسولو داشته باشیم و از داشتنش لذت ببریم
منتها 3 تا مورد مهم وجود داره تو خرید کنسول در این برهه زمانی
1 - قیمت خود کنسول مسلما در آغاز از قیمت واقعیش بدور هست و دلایلش رو دوستان گفتند که با صبر کردن میشه با قیمت منصفانه تر بخریمش منتها شما فقط یکبار پول کنسول میدین
2 - سطح توقعمونو باید به اندازه میزان درآمدمون بگیریم اگر شما پول کنسول و بازیهاشو از والدینیتون میگیرن که با توجه به وضعیت اقتصادی خانواده ها تو این روزا نمیشه خانواده رو تحت فشار قرار داد
3 - تهیه خود بازیها و ندونستن قیمت بازیها و ندوستن شرایط تعویض بازیها از قیمت خود کنسول بسیرا بسیار مهمتره
همونطور که گفتم شما یه بار برای خرید کنسول پول میدین ولی برای بازیهاش باید دائما پول بدین
برای همین هنوز ابهامات زیادی وجود داره تا بشه اظهار نظر دقیق دربارش کرد
تنها توصیه ام بهتون اینه سطخ توقعتونو بیارید پایین و اگر قراره پول بازیها و کنسولو خانواده هاتون بدن بهتره صبرتونو بیشتر بکنیدو هوای خانواده رو داشته باشید تا فروشنده های بی انصاف
فقط صبر همین
من به آینده قیمت ارز و ارزونی محصولات صوتی و تصویری بسیار خوشبینم فقط شما هم صبور باشید
ممنونم که تا تهشو خوندید
با سپاس فراوان

آقا من یه سوال کنم ؟! :دی من میخواستم یه Logitech z906 بخرم که البته فعلا پشیمون شدم !
ولی این اسپیکر قیمتش دقیقا 400 دلاره و تو تهران هم پیدا کردم حدود 1.300 ـه قیمتش ! حال سوال اینجاست که PS4 کی به این قیمت میرسه ؟ اصلا ممکنه برسه ؟!
کیا dc داره برا اسفند بین 1600-1500 میده....دیگه وقتی dc برا اون موقع این قیمت میده یعنی بالاترین قیمت موجود در بازار......امید زیاده:d

کیا dc داره برا اسفند بین 1600-1500 میده....دیگه وقتی dc برا اون موقع این قیمت میده یعنی بالاترین قیمت موجود در بازار......امید زیاده:d
مردی اون موقع برو توپخونه تا به DC ایمان بیاری :دی

DC نه بهترینه نه بدترین :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or