باشه بهش میگمولی اگر شما کلا با چیزی به اسم صبر رابطه ای ندارید، به احتمال 80 درصد ، امکان تهیه کنسول ریجن 1 ( یعنی پک عرضه شده در آمریکا ) و تحویل آن در اواخر دیماه مقدور میباشد که قیمتی در حدود 2.300.000 تا 2.600.000 تومان خواهد داشت .
موفق باشید

یکی دوتا بیار واسه ما هم به قیمت خوب بده تا هم ما فیض ببریم هم تو یه ثوابی کنی و هم یک مشت محکم به دهن استکفار فروشنده ها بزنیم:dدوستان به نظرتون می صرفه ۱-۲ تا جور کنم بفروشم؟
برادرم ایتالیا هست
خودش فک کنم اوایل دی بیاد
بابا دیروز از منصف ترین فروشنده اصفهان در مورد PS4 پرسیدم .... گفت نمیاریم ..صرف نداره ... تا شاید هک بشه بیاریم ... کی بازی اورجینال میخره
بعد گفتم ای بابا تکلیف ما چیه ... که اول کار میخوایم ... تازه هکم بشه ... کپی خور نمیکنیم ...
گفت اگه کسایی که باشن که بخوان براشون میاریم ... قیمتشم فکر نکنم زیاد باشه
گفتم اره چون اورجیناله بازی هاش نباید زیاد گرون باشه
قیافه منگفت درست .. بیشتر از 2000000 ، 2200000 نمیشه ...![]()
بله در صورتی نمایدگی سونی ایران را سپورت کنه و مغازه دارهم با سود خودش را داشته باشد که میشه معادل ۴۰۰ یورو به قیمت امروز میشه ۱۶۵۴۰۰۰ که باید خواب این قیمت را دید نه سونی ایران را قبول داره ونه ارز ثابتی ونه گمروک ونه فروشنده با انصافی1600 به بالا نمیصرفه ، خداییش هر چقدر هم که دلت بخوادش ولی منطق حکم میکنه 1600 تا 1700 بیشتر پاش ندی
با این قیمت دلار کف بازار 1600 ـه که کسی با این قیمت نمیاره! dc هم گفته اگه گرون شد اضافش رو میگیره! که اونایی که از DC خرید کردن میدونن که هر دفعه این حرف رو زده پول گرفته1600 به بالا نمیصرفه ، خداییش هر چقدر هم که دلت بخوادش ولی منطق حکم میکنه 1600 تا 1700 بیشتر پاش ندی