قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اگر کنسول هم مثل موبایل کامپیوتر و قطعات و ... به کردستان عراق بیاد که میاد شک نکنید قیمتش خیلی بهتر از این میشه فقط باید یکم صبر کنید تا این هایپه یکم خالی بشه ... به نظرم 1400 اینا مناسب هست

متن dc تو فیسبو*ک برای دور جدید پیش خرید ها:

قابل توجه کلیه علاقمندان به کنسول های نسل بعد!!

همانطور که مستحضرید ما دو سری پیش فروش برای کنسول PS4 انجام دادیم که سری اول آن جهت کنسول ریجن 1 و با زمان تحویلی دیماه و سری دوم آن برای کنسول ریجن 2 با زمان تحویلی بهمن ماه بود.

تعدادی از مشتریان نتوانستند به موقع در پیش خرید ها شرکت کنند و متقاضی این بودند که مجدد زمان آن تمدید شود. متاسفانه تعدادی که ما قولش را گرفته و خریده بودیم تماما پیش فروش شده و فعلا تعداد اضافه ای که بتوانیم به شما قولش را بدهیم نداریم .

ولی اگر مایلید که که کنسول PS4 را با قیمت مناسب خریداری کنید و کمی هم صبر و حوصله دارید ، برایتان خبر خوشی داریم .

فعلا برای خرید تعداد دیگری کنسول PS4 در حال مذاکره هستیم که اگر انشالله قیمت دلار در همین حدود 3100 تومان بماند ، میتوانیم آنها را در اوایل اسفند با قیمتی کمتر از 1.600.000 تومان تقدیم نماییم . ( در حدود 1550 تا 1600 )

قطعی شدن این موضوع کمی زمان میبرد و انشالله برای اواخر آبان خبر دقیق آنرا اعلام خواهیم نمود .

و اما برای علاقمندان به کنسول Xbox-One:
متاسفانه تا این لحظه هنوز نتوانسته ایم که این کنسول را با قیمت مناسب تهیه کنیم. منظورمان از قیمت مناسب عددی بین 1.900.000 تا 2.100.000 تومان میباشد .
در حال حاضر برآوردهای ما نشان میدهد که اولین زمان ارایه کنسول با این حدود قیمت ، نیمه دوم اسفند میباشد . پس جهت خرید کنسول کمی صبر پیشه کنید که ضرر نمیکنید.

ولی اگر شما کلا با چیزی به اسم صبر رابطه ای ندارید، به احتمال 80 درصد ، امکان تهیه کنسول ریجن 1 ( یعنی پک عرضه شده در آمریکا ) و تحویل آن در اواخر دیماه مقدور میباشد که قیمتی در حدود 2.300.000 تا 2.600.000 تومان خواهد داشت .
این موضوع نیز در حدود 15 آبان بصورت قطعی تر مشخص میشود. پس اگر قصد خرید زودتر کنسول را دارید. از هم اکنون مبالغ خود را برای زمان ذکر شده آماده کنید و گوش بزنگ خبر های ما باشید که دز نیمه آبان ماه زمان زیادی جهت پیش خرید کنسول های ریجن 1 نخواهیم داشت و باید فورا اقدام کنید .

موفق باشید

ولی اگر شما کلا با چیزی به اسم صبر رابطه ای ندارید، به احتمال 80 درصد ، امکان تهیه کنسول ریجن 1 ( یعنی پک عرضه شده در آمریکا ) و تحویل آن در اواخر دیماه مقدور میباشد که قیمتی در حدود 2.300.000 تا 2.600.000 تومان خواهد داشت .
موفق باشید
باشه بهش میگم:|

خوب معلومه که ps4 از ps3 پشتیبانی می کنه ! اما زندگی یعنی صبح تا شب بشینی GodOfWar بازی کنی ! لامصب سیر شدنی نیست !
قیمتش که خیلی خوبه ، واقعا می ارزه

بابا دیروز از منصف ترین فروشنده اصفهان در مورد PS4 پرسیدم .... گفت نمیاریم ..صرف نداره ... تا شاید هک بشه بیاریم ... کی بازی اورجینال میخره

بعد گفتم ای بابا تکلیف ما چیه ... که اول کار میخوایم ... تازه هکم بشه ... کپی خور نمیکنیم ...

گفت اگه کسایی که باشن که بخوان براشون میاریم ... قیمتشم فکر نکنم زیاد باشه

گفتم اره چون اورجیناله بازی هاش نباید زیاد گرون باشه

گفت درست .. بیشتر از 2000000 ، 2200000 نمیشه ...
قیافه من :|

دوستان به نظرتون می صرفه ۱-۲ تا جور کنم بفروشم؟
برادرم ایتالیا هست
خودش فک کنم اوایل دی بیاد

دوستان به نظرتون می صرفه ۱-۲ تا جور کنم بفروشم؟
برادرم ایتالیا هست
خودش فک کنم اوایل دی بیاد
یکی دوتا بیار واسه ما هم به قیمت خوب بده تا هم ما فیض ببریم هم تو یه ثوابی کنی و هم یک مشت محکم به دهن استکفار فروشنده ها بزنیم:d

بابا دیروز از منصف ترین فروشنده اصفهان در مورد PS4 پرسیدم .... گفت نمیاریم ..صرف نداره ... تا شاید هک بشه بیاریم ... کی بازی اورجینال میخره

بعد گفتم ای بابا تکلیف ما چیه ... که اول کار میخوایم ... تازه هکم بشه ... کپی خور نمیکنیم ...

گفت اگه کسایی که باشن که بخوان براشون میاریم ... قیمتشم فکر نکنم زیاد باشه

گفتم اره چون اورجیناله بازی هاش نباید زیاد گرون باشه

گفت درست .. بیشتر از 2000000 ، 2200000 نمیشه ...
قیافه من :|

من نمیدونم شما از کدوم فروشنده ی منصفی! پرسیدی این قیمتو داده اما من از یه مغازه ی معروف گیم تو اصفهان پرسیدم گفت تو بهترین حالت 1600. (اما بعید میدونم تو بدترین حالتم به 2200 یا حتی 2تومن برسه قیمت.)

1600 به بالا نمیصرفه ، خداییش هر چقدر هم که دلت بخوادش ولی منطق حکم میکنه 1600 تا 1700 بیشتر پاش ندی

1600 به بالا نمیصرفه ، خداییش هر چقدر هم که دلت بخوادش ولی منطق حکم میکنه 1600 تا 1700 بیشتر پاش ندی
بله در صورتی نمایدگی سونی ایران را سپورت کنه و مغازه دارهم با سود خودش را داشته باشد که میشه معادل ۴۰۰ یورو به قیمت امروز میشه ۱۶۵۴۰۰۰ که باید خواب این قیمت را دید نه سونی ایران را قبول داره ونه ارز ثابتی ونه گمروک ونه فروشنده با انصافی

با این قیمت دلار کف بازار 1600 ـه که کسی با این قیمت نمیاره! dc هم گفته اگه گرون شد اضافش رو میگیره! که اونایی که از DC خرید کردن میدونن که هر دفعه این حرف رو زده پول گرفته:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or