قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان من برای mostafa628 هم توضیح دادم که منظور حرفم چی بوده ، بیشتر لپ کلامم دزد بودن فروشنده های ایرانی بوده... از 4 ماه پیش تو پایتخت دارن ps4 رو پیش فروش می کنن 6.5 میلیون من میگم این کنسول بیشتر از 1.5 نمی ارزه پس صبر میکنیم قیمت کاذبش بیاد پایین مثل اون روز اول ps3 تو پایتخت نشه که طرف رو کاغذ قیمتو نوشته بود چسبونده بود رو خود دستگاه دستگاهم پشت شیشه بود....قیمت رو کاغذ هم 5.5 میلیون بود... تا 3-4 روز بعدش به قیمتی که دوستان میگن رسید...
دوستان سيامك منظورش اينه كه نهايت قيمت ps4 در روز اول 1.500 هست هركسي هم بالاتر بگه دزده و نبايد ازش بخريم
كلا ميخواست بگه حواسمونو جمع كنيم به گير اين گرگها نيوفتيم همين
بعضي از قسمتهاي تهران دزد بازاره ادم نبايد پاشو تو اين جور جاها بذاره اصلا

دوستان این ریجین 1 با ریجین 2 مگه تفاوتی داره؟چرا تو پیش خرید سایت دی سی گیم قیمت هه رو متفاوت زده؟
دی سی گیم پیش فروش ریجین 2 رو 1600 به عنوان بیعانه و 100 به هنگام تحویل زده(یعنی کلا 1700)
البته پیش فروشش فعلا تموم شده.
http://dcinpc.com/store/index.php?route=product/product&product_id=326

أخه پیش فروشم که اینا میکنن خود سود پولش2؛3ماه میدونین چقدر میشه
از هر جهت به سود فروشندس :‎|‎

2ماه بعد دیگه بدتر اینطوری که از 2تومنم میزنه بالا؛کلاه برداریه عملا پیش خرید:|

خیلی بالاتر از 2 میل هم خواهد بود ، یادمه روزی که ps3 اومده بود تو پایتخت فروشنده ها بین 5.5 تا 6.5 میلیون می فروختن... به نظرم زیاد به زمان لانچ نباید دل خوش کرد. بعدش ما ایرانی ها ممکنه به مشکل دانلود بازی ها به صورت دیجیتال هم بخوریم چون حجمشون صد در صد خیلی بالاتر از بازی های این نسل خواهند بود . هر وقت هم که بیاد خود من تا تابستون یا زمانی که قیمتش معقول شه سمتش نمیرم....
یادمه هفته اولی که ps3 اومده بود یکی از دخترای سایت رفته بود از فروشگاه یگانه که ته گرون فروشه خریده بود 750 که اون موقع همه میگفتن سرتو کلاه گذاشته! حالا شما 6 میلیون رو از کجات آوردی برام سواله:دی

2ماه بعد دیگه بدتر اینطوری که از 2تومنم میزنه بالا؛کلاه برداریه عملا پیش خرید:|
په فك كردي با كي طرفي
من باهاش چت كردم در مورد روز اول و دوماه اول يه چيزايي گفت بگم بدتر بچه ها اعصابشون خراب ميشه
نميدونم ملت رو به چي تشبيه ميكنه پيش خودش

بچه ها اهواز هستم بهم میگن 2 تومان میدن میگن هم تو تهران بری بخری 100 تومان ارزون تره بنظرتون بچه ها بهترین زمان برای خریدش کیه ؟؟؟

ps vita صبر کردم ارزون بشه گرون شد :| حالا دیگه نمی دونم این برای ps4 هم صدق میکنه :|

آقا اینقدر این تاپیک رو بالا نیارید اعصاب آدم رو خورد میشه...
صبر کنید چند وقت دیگه کنسول میاد اون وقت سر قیمت بحث میکنیم.

بچه ها اهواز هستم بهم میگن 2 تومان میدن میگن هم تو تهران بری بخری 100 تومان ارزون تره بنظرتون بچه ها بهترین زمان برای خریدش کیه ؟؟؟

ps vita صبر کردم ارزون بشه گرون شد :| حالا دیگه نمی دونم این برای ps4 هم صدق میکنه :|
صبر کن توی نخل تعداد کنسول که زیاد شد بد جور با هم رقیبن قیمت ها رو خودشون میشکنن تو هر مغازه که میری از هم بد میگن البته بیشترشون ماله کامبیزن
اهواز معمولا از جا های دیگه کشور قیمت هاش بهترن مثلا PS3خودم همیشه با جا های دیگه که دوستان میدادن قیمتشو مقایسه میکردم

اول خدمت تمامی دوستانی که سوال پرسیدن از کجا گرفتی و اینا .! من خودم ورود کنسول ps3 و xbox360 به داخل ایران رو از روز اول کاملا شاهد بودم قیمت هایی که به فروش میرفت .
دوستان قدیمی بازیسنتر منو کاملا میشناسن و خودم شاهد کلاهبرداری هایی چه داخل این فروم انجام شد و جاهای دیگه بودم سر کنسول های بازی .
فروشنده های تهران هم خوب میشناسم باهاشون سال های زیادی بود کار میکردم .

خلاصه میدونم اینقدر دندون گردن که روزای اول زیر 2 تومن نمیتونین پیدا کنید اما اینو بدونین همیشه اولش همه چی گرون هست مثل 5c که روز اول 3 تومان بود الان بعد 3 هفته شده 1880 اما الان که تو کار موبایل هستم و از کنسول اومدم بیرون چیزی که مثل بازار کنسول برام ثابت شده هست تقاضای بازار هست که قیمت کالا رو مشخص میکنه . الان قیمت واقعی ps4 تو بازار باید 1250 باشه حداکثر .! اما مطمعا باشید مشتری های خونگی برای خرید این کنسول اصلا تمایلی نشون نمیدن چون هنوز خیلی از مشتری های ایکس باکس رو به ps3 ترجیح میدن چه برسه به ps4 با بازی های 200 300 تومانی .! و مطمعا باشید بعد 1 ماه که کنسول ps4 توی بازار پر شد 1250 نهایت قیمت این کنسول هست .

من خودم یکی از دوستام از اونور 3 تا پیش خرید کرده بود که یکیش رو برای من از روز اول گرفته بود که سر تاریخش هم دستم میرسه و امیدوارم بقیه دوستان هم بتونن کالا مورد نظرشونو با قیمت واقعی خرید کنن نه الکی گرون .!

من عقیده دارم اگه هر چیزی رو به موقعش بگیری سود میکنی . Ps4 هم اگه به موقعش بگیری سود میکنی . مثلا وقتی که وارد بازار شد باید با توجه افزایش و کاهش قیمت باید بری بخریش. این تجربه به من تو خرید ps3 خیلی کمک کرد و الان خیلی سود کردم .

من از Virgin پرسیدم. قیمت رو 1699 درهم اعلام میکنن . دسته اضافی 269 درهم و بازیها هم 299 درهم. تاریخ تحویل هم اواسط دسامبر .

ولی اگه از کراما سنتر و مغازه های توی خود دوبی بخواهی بگیری حدود 1500 درهم هم میشه پیدا کرد اما زمان تحویلشون معلوم نیست کیه. تجربه نشون میده که اتفاقاً همیشه زودتر از فروشگاههای معتبر عرضه میکنن. یعنی چیزی حدود یک ماه زودتر و اواسط نوامبر (همزمان با ارائه دستگاه در آمریکا) .

سوالی بود در خدمت هستم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or