قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
تاریخ و قیمت عرضه PS4 در امارات مشخص شد
13 دسامبر (22 آذر)
1699 درهم (462 دلار)

Sent from my LT26i using Tapatalk 4

حداکثر اگه روش نکشن و قیمت دلار از 3500 بالاتر نره میرسه به میلیون 1500 میرسه و اگه کپی خور بشه میره به 2500 که متاسفانه ایرانی هانامردترین ادمهای جهانن

به نظر من قیمت کنسول مهم نیستش بلاخره هر جور شده میخریم بازیهاش تو چه قیمتهایی هست ؟؟

ممکنه به 3 تومنم بکشه تو ایران؟آخه بازاریا رحم ندارن!
من بخوام بخرم اصل میگیرم ولی هر فرومی میرم یه قیمتی میدن!کسی میتونه بگه قیمت اصل کنسول تو ایران چقد میشه اگه بیاد؟(البته حالا حالا که کپی نمیشه نگران افزایش قیمت بابت کپیش نیستم:دی)
بازیاش چند میشه تو ایران؟
کسی میتونه بگه تو ایران دقیق کی میاد؟با توجه به زیلیزش تو اسیا و اروپا اینا؟

ممکنه به 3 تومنم بکشه تو ایران؟آخه بازاریا رحم ندارن!
من بخوام بخرم اصل میگیرم ولی هر فرومی میرم یه قیمتی میدن!کسی میتونه بگه قیمت اصل کنسول تو ایران چقد میشه اگه بیاد؟(البته حالا حالا که کپی نمیشه نگران افزایش قیمت بابت کپیش نیستم:دی)
بازیاش چند میشه تو ایران؟
کسی میتونه بگه تو ایران دقیق کی میاد؟با توجه به زیلیزش تو اسیا و اروپا اینا؟
پیشنهاد من تماس با Nostradamus .:d هیچی معلوم نیست بابا. اینقد خوش خیال نباشین قیمت کم نمیدن:|

من خیلی خوش بینانه با دلار 3 تومن + 40 درصد tax حساب کردم شد 1/940/400 شما بگو با نوسان دلار بشه 2 تومن ( البته من قیمت امارات رو حساب کردم، 462 دلار) مطمئن باشید فروشنده های خوش انصاف ایرانی زیر 2/5 یا 2/600-700 نمی دن دستگاه رو... این خوش بینانه ترین حالته. بازی ها هم اگه همون 59.9$ بمونه یه چیزی دور و ور 180-90 درمیاد که بازم با انصاف فروشنده های ایرانی زیر 280-90 نباید حساب کرد:|

از 2 میل بیشتر باشه نمیخرمش:|
خیلی بالاتر از 2 میل هم خواهد بود ، یادمه روزی که ps3 اومده بود تو پایتخت فروشنده ها بین 5.5 تا 6.5 میلیون می فروختن... به نظرم زیاد به زمان لانچ نباید دل خوش کرد. بعدش ما ایرانی ها ممکنه به مشکل دانلود بازی ها به صورت دیجیتال هم بخوریم چون حجمشون صد در صد خیلی بالاتر از بازی های این نسل خواهند بود . هر وقت هم که بیاد خود من تا تابستون یا زمانی که قیمتش معقول شه سمتش نمیرم....

چی شده دوباره جو گرفته تون باو !!

دلار الان 3000 تومن هست

400 دلار میشه 1.200.000 تمام

با سد و اسن مزخرفات همون 1.500 میشه تمام

خیلی بالاتر از 2 میل هم خواهد بود ، یادمه روزی که ps3 اومده بود تو پایتخت فروشنده ها بین 5.5 تا 6.5 میلیون می فروختن... به نظرم زیاد به زمان لانچ نباید دل خوش کرد. بعدش ما ایرانی ها ممکنه به مشکل دانلود بازی ها به صورت دیجیتال هم بخوریم چون حجمشون صد در صد خیلی بالاتر از بازی های این نسل خواهند بود . هر وقت هم که بیاد خود من تا تابستون یا زمانی که قیمتش معقول شه سمتش نمیرم....

PS3 و Xbox که وقتی اومدن ایران که بین 400 و 500 تومان قیمت داشتن حالا شما چطوری میگین بین 5.5 تا 6.5 میلیون تومان؟:|

بابا همین الان سایتهای ایرانی گرون گرون ، 1600 و 1700 گذاشتن برا پیش فروش !

اونم اینا که گوش ملت رو از جا میکنن !!

بیاد بازار خیلی خیلی ارزونتر گیر میاد ، همون 1400 - 1500

اگه 1.5 میلیون باشه که 4 و 5 تا هم از بازی های اورجینال انحصاریش هم کنارش میگیرم کلا برام میشه 2 میلیون!:bighug::d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or