قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با این وضعیت جامعه فکر کنم دست نگه داریم تا اخر سال بهتر باشه وضعیت رو به بهبوده مثل اینکه :d

کوچکترین ارتباطی نداره ...

دلار ارزون بشه و تحریم ها برداشته بشه ، اتفاقا صنعت ایران دوباره رونق میگیره و برای مثال خودروسازی دیگه مثل الان به زور با 50% ظرفیت کار نمیکنه !!

چیزی که اطلاعات ندارین بیخود نظر ندین !

تعجب میکنم از حرف این دوستون . نه مثل این که شما اطلاعات نداری. دوستان توجه کنید خودرو با تمام کالا های تولید داخل فرق داره . چون اولا خودروی خارجی تعرفه وارداتش 100٪(گاهی 120٪) است. و بازار خودرو کاملا انحصاری هست. واگر این تعرفه واردات نبود سایپا و ایران خودرو الان باید بساطشونو جمع میکردن. و همچنین با کاهش قیمت دلار واردات بعضی از کالا ( که تعدادشونم زیاد است) از تولید در داخل به صرفه تر است و تولید این کالا ها در داخل یه شدت کاهش میابد و نیاز از طرف واردات بر طرف میشود(پس تولید میخوابد). و هچنین همه میدونن تولید داخل از اولویت های این دولت است. و همچنین خواهش میکنم این بحث رو دیگه ادامه ندید.

آخرین ویرایش:
خودرو ساز ایرانی هم مگه داریم شما به این ماشین ها میگین ماشین صنعت؟؟؟تروخدا کوتاه بیا عزیزم.........

بدم دوست شما رفته New York که قیمت دلار هی داره میاد پایین چرا بر عکس میگی..........

به امید دلار 2000 تومانی برو لایک قشنگرو..................:d

همچنین با کاهش قیمت دلار واردات بعضی از کالا ( که تعدادشونم زیاد است) از تولید در داخل به صرفه تر است

چه دلار 1000 تومن باشه چه بخواد 100,000 تومن باشه ، این قضیه بوده ، هست ، و خواهد بود

و هیچ ربطی هم به تحریم ها نداره

مثلا صنعت تولید کفش همیشه با این قضیه درگیر بود

مهم اینه که هیچ ربطی به تحریم و دلار فعلی نداره

دلار کفش 2700 هستش حالا حالا ها دلتون با دلار 2000 تومان خوش نکنید...
همین 2900 هم اگه بمونه باید خدارو شکر کرد..

چه دلار 1000 تومن باشه چه بخواد 100,000 تومن باشه ، این قضیه بوده ، هست ، و خواهد بود

و هیچ ربطی هم به تحریم ها نداره

مثلا صنعت تولید کفش همیشه با این قضیه درگیر بود

مهم اینه که هیچ ربطی به تحریم و دلار فعلی نداره

به تحریم هیچ ربطی نداره . اما به افزایش قیمت دلار ربط داره.و به خاطر به حاشیه نکشیده شدن تاپیک جوابتان را نمیدهم . خواهشا بحثو تمام کنید. اما خدا بخواهد تا چند سال دیگر زنده خواهیم بود و زمان همه چیز رو معلوم میکنه . و ختم کلام تنها راه خرید ps4 به نرخ عادلانه تحریم کوتاه مدت(یه سال) است .

بحث سر ps4بود به کفش رسید.
به قول معروف در مورد همه چی صحبت کردید الا ps4:d

بخودتون احترام بذاريد نميخوام پاي مديرو ناظم تو تاپيك باز بشه
دلار دست ما نيست پس راجبش صحبت نميكنيم ولي قيميت دلار رو ميذاريم
تموم شد رفت
اونايي هم دوست دارن تحليل كنن جاش اينجا نيست اشتباهي اومدن

من اگه میلیاردر هم بودم امکان نداشت تا یه 2 - 3 ماه بعد عرضه این کنسول رو بخرم

من واقعا در تعجبم از افرادی که هنوز می رن از توپ خونه خرید می کنند ........خدا وکیلی تا به حال چند بار فروشنده هاش سعی کردن تو پاچه مون تا ته فرو کنن

چند وقت پیش طرف می خواست به من FF XIII رو دست 2 80 تومن غالب کنه....منم بهش گفتم صبر کن الان پول نقد همرام نیست برم از عابر بانک بگیرم برات بیارم.............

به خدا این توپ خونه ای ها دزدن .... بارها شده با چشمام دیدم به ریش اون ملت احمقی که جنساشون رو 3 برابر قیمت می خرن چه خنده ها که نمی کنن .....

یکی بود اینجا نرخ روزانه دلار رو میذاشت فعالیتش خیلی کم شده ! :d یه عکسی چیزی بزار ببینیم دلار چند شده !:d

تنها راه خرید ps4 به نرخ عادلانه تحریم کوتاه مدت(یه سال) است .
دوست من شک نکن فروشش تو هفته ی اول تو ایران اینقدر بالاست که فروشنده به دلیل اینکه زیاد خوشی میزنه زیر شکمش قیمت رو بالا تر هم میبره پس خودمونو اذیت نکنیم و منتظر این چیزا نشیم!

تازه این فروشگاها باندلشم که نمیارن اما هم قیمت همون دارن مدل ساده شا میفروشن وای به حالی که باندلهاشم بیارن دیگه خداتومن میکشن روش:|

بچه ها دلار کم کم می یاد پایین o:-) و البته شاید بشه ps4 رو ارزون تر بخریم ;)

3075 ت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or