قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
از اينم پايين تر مياد به اميد خدا چون هنوز روحاني نرفته پاستور و فقط توي اين يه هفته معلوم شده رييس جمهور بعدي كيه كه 600 تومان دلار اومده پايين كه به خاطر اينه ، اونايي كه دلار انبار كرده بودن از ترس ارزوني بعد از روحاني هجوم اوردن تو بازار تا سريع تر دلاراشون رو اب كنن . حالا بزارين روحاني بياد و كليد تدبير رو تو سوراخ بچرخونه :d

دلار همون 1000 تومن هم که بشه باز فروشنده ها یه بهونه ای پیدا میکنن که جنسشون رو گرونتر بدن...!!!
ps4 هم تا بیاد و هک بشه حدود همون 2 تومن در میاد و این کاهش قیمت دلار هم روانیه و مطما باشید 1 ماه دیگه دو باره میاد بالا....
هر چند 2 تومن هم خوبه.... این ایکس باکسمون رو میدیم 1200-300 با عیدیمون و کمی هم پسنداز میشه خریدش .....(فقط امیدوارم زودتری هکش کنن...دی!)
رفیق PS3 بعد از 4 سال که از عرضه شدنش میگذشت کپی خور شد...!!!!!!!!!!
ینی تو این 7 سال ما فقط 3 سال رو هک بازی کردیم...مطمئن باش PS4 حداقل 6 سال هکش طول میکشه و این یعنی کنسول های نسل بعد...
پس اصلا به فکر هکش نباش...

اخه من نمی دونم توی خارج مردم با همین پولی که ما تنها برای خرید این کنسول می دی م هم یه دون ps 4 می گیرن .وهم xbox one و از همه مهم تر یه pc خفن .از همه مم تر همشون بازی های اورجینال بازی می کنن .
یعنی ادم واقعا حسودی می کنه .خوش به حالشون عشق دنیا را می کنن ولی ما باید تا اخر دنیا توی عذاب باشیم

حالا من از دوستان یه سوالی دارم البته این جا جاش نیست خوب کجا بپرسم اونم اینه که فعلا به نظرتون با 500 تومن دستی به pc بکشم وبعد پول جمع کنم و این کنسول را ژوعن 2015 بگیرم
یا پول جمع کنم بهمن همین سال بگیرم البته باید بگیرم
البته باید بگم که غیر این 500 تومن یه 500 هم توی بانک دارم

اخه من نمی دونم توی خارج مردم با همین پولی که ما تنها برای خرید این کنسول می دی م هم یه دون ps 4 می گیرن .وهم xbox one و از همه مهم تر یه pc خفن .از همه مم تر همشون بازی های اورجینال بازی می کنن .
یعنی ادم واقعا حسودی می کنه .خوش به حالشون عشق دنیا را می کنن ولی ما باید تا اخر دنیا توی عذاب باشیم

حالا من از دوستان یه سوالی دارم البته این جا جاش نیست خوب کجا بپرسم اونم اینه که فعلا به نظرتون با 500 تومن دستی به pc بکشم وبعد پول جمع کنم و این کنسول را ژوعن 2015 بگیرم
یا پول جمع کنم بهمن همین سال بگیرم البته باید بگیرم
البته باید بگم که غیر این 500 تومن یه 500 هم توی بانک دارم

من که میگم همین کنسول رو بگیر تا 10 سال برات بتونه بازی اجرا کنه ولی pc هر دو سال باید ارتقا بدی

البته دوستان این رو به یاد داشته باشید که دلیل دیر هک شدن PS3 عوض شدن مدیای کنسول از دی وی دی به بلوری بود شاهدشم هک شدن موشکی 360 و وی. اما مدیای PS4 مثل قبله و تجربه ی هکرها می تونه زمان هک شدن رو کم کنه. حداکثر 1 سال و نیم. فک کنم عیدی 94 بهمون هک PS4 بدن :d

البته یک خبر بد هم برای شیفتگان و عاشقان سینه چاک مایکروسافت دارم و اونهم این که ایکس باکس وان بدلیل استفاده از مدیای محبوب سونی یعنی بلوری ( که البته اجتناب ناپذیر هم بود) قطعا از کنسول نسل قبلی دیرتر هک خواهد شد .=))

خوب اينا كه ازت ٤٠٠ دلار نميگيرن معمولا هزينه بار و .. روش اضافه ميكنن.
این موضوع خیلی وقته خواستم مطرح کنم گفتم ولش کن
اما حقیقت همینه
قبلا که کالکشن pop کمیاب بود به مغازه دار سفارش دادم آورد حساب کردم فقط 30 تومن حتی بیشتر پول بار اضافه کرده بود بهش گفتم جواب داد خب از راه هوایی اومده!

این قیمت دلار که اومده پایین جو روانیه .ممکنه بازهم بر گرده بالا .کلا می خوام بگم زیاد کیف نکنید

اینقدر قیمتا پایین بالا شد که سایتا دیگه قیمت نمیدن
انتظار دلار 4000 تومانی رو در روزهای آتی داشته باشید

چه جوری اخه خوشحالی نکنیم الان دلار فکر کنم شده 2800
چون دلار یکسال قبل روی 1200 تومان بود.به این دلیل نباید خوشحال باشید.این قیمت هم به هیچ عنوان ثابت نیست همانطور که دوستان گفتند میره بالا اگر دیدی قیمت ها حال حاضر کنسول ها در ایران کاهش پیدا کرد می توان روی این قیمت فکر کنی اما تا زمانی که به این شکل متغیر است قیمت کنسول هم در ایران تغییر نمی کنه و فروشنده ها با همان دلار قیمت بالا با مشتری ها حساب می کنند.

من این عیده سعیده مبارکه فرخنده میمون رو به همه شادباش میگم امیدوارم همینطوری به کله کردن ادامه بده :دی.

تاپیک تبدیل شده به تاپیک بروز قیمت ارز در بازار ایران.:دی باو ایرانه زیاد خر کیف نشید.:دی

اگه واقعا کسی عاشق سونی باشه پول براش مهم نیست.ONLY SONY

- - -ویرایش - - -

اگه کسی واقعا عاشق سونی باشه پول براش مهم نیست.only sony

البته یک خبر بد هم برای شیفتگان و عاشقان سینه چاک مایکروسافت دارم و اونهم این که ایکس باکس وان بدلیل استفاده از مدیای محبوب سونی یعنی بلوری ( که البته اجتناب ناپذیر هم بود) قطعا از کنسول نسل قبلی دیرتر هک خواهد شد .=))
اصلا مهم نيست هستن افرادى كه حتى شده يكى دوتا بازى در سال بگيرن ولى اورجينال بگيرن شما به خودت فشار نيار مشكل ماست درسته!

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or