قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوست عزیز من اصلا کاری به قیمت ها یا اطلاعات از وزارت کشور ندارم ولی دوست عزیز من از سال 85 فروشگاه دارم هم در زمینه سخت افزار هم کنسول هم کفش هم لباس فروش داشتم دوست عزیزمون درست گفتن چیزی که ارزون بدی کسی بهش نگاهم نمیکنه

کفش بچه گانه داشتم میدادم 3500 تومن سه سال پیش زدم 9500 از 50 تا جفت کلا 3 تا موند

این نکته تا حدی درسته اما برای کالای این مورد صدق میکنه که برندی ناشناس و نا معتبر باشه وگرنه اگه همون کفش که مثال زدی اگه نایک بود و زیر قیمت میدادی واسش صف نمیبستن؟

واقعا برای فروشنده های بیشعور ایران متاسفم8-|(البته نه همشون)

جالبه. آمازون Watch Dogs رو برای پیش خرید گذاشته 99.99$ اونوقت خبری از کنسول و حتی پیش خریدش نیست !!

Amazon.com: Watch Dogs: playstation 4: Video Games
Watch Dogs Placeholder Pricing
Please note that the current price on Watch Dogs for PlayStation 4 is a placeholder price until we receive more information from our first party and third party partners. As with all pre-orders, under Amazon's Pre-order Price Guarantee (POPG), if customers pre-order an item, then they are guaranteed the lowest price between the order date and the item's release date. We will update the price as soon as we know more. Thank you for your patience.
قيمت موقتيه!
چه عجله اي براي اعلام شدن قيمت PS4 داريد ، احتمالا توي E3 اعلام ميكنه

بنظرمن تاپيك قفل بشه بهتره
والا باز بودن اين تاپيك غير از اعصاب خوردي و جنگ اعصاب هيچي نداره زماني كه ويتا ميخواست بياد همين شرايط بود ولي بعدا زمان نشون داد كه تمام اين پيشبينيا باد هواست
كلا تو اين مملكت قيمت كنسول كه حسابو كتاب نداره تاپيك باز باشه يه عده ميان يه چي ميپرونن هم خودشون اذيت ميشن هم بقيه

والا باز بودن اين تاپيك غير از اعصاب خوردي و جنگ اعصاب هيچي نداره زماني كه ويتا ميخواست بياد همين شرايط بود ولي بعدا زمان نشون داد كه تمام اين پيشبينيا باد هواست
كلا تو اين مملكت قيمت كنسول كه حسابو كتاب نداره تاپيك باز باشه يه عده ميان يه چي ميپرونن هم خودشون اذيت ميشن هم بقيه

راست میگی داداش مگر ایفون 5 399 دلار نبود امد تو ایران شد سه ملیون و هفتصد دلیل هم داشتن جنس لوکسه با دلار 10 هزار تومنی حساب میکنیم هر کی داره بیاد بخره فروشندگی تو ایران با کلمه بی ناموسی و حروم خوری اجین شده (البته نه همشون کاسب با انصاف هم داریم ولی تو قسمت بازی نیستن ) این تابیک هم قفل شه خیال همه راحته وقتی کنسول امد راحت میرن از مغازه قیمت میکنن و دست از پا دراز تر برمیگردن خونه .

راست میگی داداش مگر ایفون 5 399 دلار نبود امد تو ایران شد سه ملیون و هفتصد دلیل هم داشتن جنس لوکسه با دلار 10 هزار تومنی حساب میکنیم هر کی داره بیاد بخره فروشندگی تو ایران با کلمه بی ناموسی و حروم خوری اجین شده (البته نه همشون کاسب با انصاف هم داریم ولی تو قسمت بازی نیستن ) این تابیک هم قفل شه خیال همه راحته وقتی کنسول امد راحت میرن از مغازه قیمت میکنن و دست از پا دراز تر برمیگردن خونه .

صرفا چهت اطلاع

قیمت آیفون 5 آنلاک توی خود آمریکا حدود 700-800 دلار هستش ! ;)

اون آیفون 300 دلاری لاک هستش ، باید حتما با اپراتورش قرار داد ببندی که با خرجهای اپراتورش می شه همون 500-600 دلار ! ;)
آیفون لاک هم به تنهایی به فروخته نمی شه !

نمیتونم بخرم.

جون من بخر =(( خواهش می کنم بخر =((

کنسول ps4 اصلا ارزش بحث نداره خواهشمندم تاپیک را 3تا قفل بزنید همه راحت شن والا!

---------- نوشته در 09:52 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:51 AM ارسال شده بود ----------

جون من بخر =(( خواهش می کنم بخر =((

آخی نمکدون! نمک

داداش نه تنها کنسول هیچ چیز تو ایران حسابو کتاب نداره
در کل گرون شدن تا این حد به دلیل اینه که یکی دونفر میان قیمتای فضایی میزارن بقیه هم هوایی میشن جنسشون طلا میشه همین نمونش قیمت دستگاه های فت دسته دوم که الان به 1 تومن هم میرسه
والا من یادمه همینجا اسلیم رو میزاشتن بین رنج 600 تا 800 بعضیا هم که بالای یه تومن (همون دسته ادمایی که بالا ذکر کردم) قیمت دلار هم همون بود الانم همونه نوسان داره اما مثل همون موقع
حالا خودتون ببینید فت شده 800 اسلیمم بالای یه تومن به لطف دوستان ذکر شده:|
در کل قیمت دلار زیاد به حال منو شما تاثیر نداره فروشنده ها خودشون یه چیزی فراتر میزارن پس خودتونو اذیت نکنین
الان خیلیا هستن که دارن از این وضع سوء استفاذه میکنند و حالم میکنند گرون تر شه دلار!

آخرین ویرایش:
چرا خودتونو اذیت می کنید ؟

کپی خور بودن مهمه !

الآن قیمت Ps3 Slim از Super Slim بیشتره !

چرا خودتونو اذیت می کنید ؟
پ چیکار کنیم>؟easy life ببندیم؟:دی

الآن قیمت Ps3 Slim از Super Slim بیشتره !
یه مدت کسی نخره مفت میشه با همون قیمت قاچاقی ای ک آوردن با همون قیمت هم میدن میره..........
فک نکنم تو نسل بعد زیاد گیمر ایرانی ببینیم...

کنسول ps4 اصلا ارزش بحث نداره خواهشمندم تاپیک را 3تا قفل بزنید همه راحت شن والا!

---------- نوشته در 09:52 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:51 AM ارسال شده بود ----------

اونوقت چی باعث شد شما به این نتیجه ی فیلسوفانه برسی؟ نه واقعا میخوام بدونم چی باعث شد؟ شدید منتظر جوابم. شدیدهااااااا

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or