قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
پ چیکار کنیم>؟easy life ببندیم؟:دی

یه مدت کسی نخره مفت میشه با همون قیمت قاچاقی ای ک آوردن با همون قیمت هم میدن میره..........
فک نکنم تو نسل بعد زیاد گیمر ایرانی ببینیم...
اره این درسته
واقعا جالب نیست که تو این کشور ما وقتی چیزی ارزونه نزدیکشم نمیشن اما همین که شد خدا تومن میریزن سرش!!!!!!

واقعا جالب نیست که تو این کشور ما وقتی چیزی ارزونه نزدیکشم نمیشن اما همین که شد خدا تومن میریزن سرش!!!!!!
خوب میترسیم PS3.یک میلیونی فرداش بشه 1میلیون و نیم! بره همین تو دستمون هر چی هست میذاریم زمین میییدوویم میریم میخریم..ک مبادا فردا بشه 2 میلیون:دی بعد میخرم 1تومن ..هفته بعد میشه 2تومن..بعد احساس زرنگ بودن ب آدم دست میده یک حالی میده باید تجربه کنی اینارو:دی

دوستان هر کی ps4 یا xbox720 رو خواست من براش از دبی میارم.
قیمت هم زیر 2 میلیون تومان.

دوستان هر کی ps4 یا xbox720 رو خواست من براش از دبی میارم.
قیمت هم زیر 2 میلیون تومان.

هنوز قیمت نداده و نیومده شما میخوای بیاری قیمتم میدی؟اگه قیمتش تو دبی با دلار ازاد شد 2500 شما زیر 2 تومن مثلا 1800 میدی؟ !!!!

هنوز قیمت نداده و نیومده شما میخوای بیاری قیمتم میدی؟اگه قیمتش تو دبی با دلار ازاد شد 2500 شما زیر 2 تومن مثلا 1800 میدی؟ !!!!

برادر من میدونی مشکل ما ایرانی ها چی هست.
همیشه عادت کردیم که بزنن تو سرمون.
رفیق من بدترین شرایط رو لحاظ کردم.
وگرنه همین الان هم میتونم همین ایکس باکس اسلیم 250 گیگ رو با قیمت 900 تومان تقدیمتون کنم ولی ..................................

قیمتی که من تصور میکنم باید بین ۳۹۹ تا ۴۹۹ دلار شروع بشه تا بالاترین مدل ها بین ۵۹۹ تا ۶۹۹ دلار !

خیلی سخته که قیمت تا ۹۹۹ دلار برسه و بالاتر هم احتمالش زیر ۱ درصده :دی
تو ایران هم بستگی داره ولی اگه برای مثال ۴۹۹ دلار قیمت رو در نظر بگیریم اولش حدود ۴ میلیون قیمت میخوره و بعدش کم کم رو ۲.۵ تا ۳ میلیون ثابت میشه.
(البته اگه وضعیت دلار تا اون زمان همین بمونه!)

این قیمت 399دلار تا 499 دلار از کجا اومده؟ شاید پوند بوده:دی......
ps3که تازه داشت مییومد قیمت ش از این بیشتر بود! اینم مدرک! همیشه مدرک دارم من:دی قیمت هارو بخونید! بره سال 2007 هم هست! قیمت ps3یــه 20 گیگ فت گرون تر از ps4ـــه:دی

یادش بخیر اونموقع بی سی چی باحال بود! سوراخای عده ای نمکدون کیپ بود نمیتونستن نمک بپاشن:دی

برادر من میدونی مشکل ما ایرانی ها چی هست.
همیشه عادت کردیم که بزنن تو سرمون.
رفیق من بدترین شرایط رو لحاظ کردم.
وگرنه همین الان هم میتونم همین ایکس باکس اسلیم 250 گیگ رو با قیمت 900 تومان تقدیمتون کنم ولی ..................................

عجب تجارتي حاجي پس كجا بودين تاحالا اين بازار منتظر شماست

این قیمت 399دلار تا 499 دلار از کجا اومده؟ شاید پوند بوده:دی......
ps3که تازه داشت مییومد قیمت ش از این بیشتر بود! اینم مدرک! همیشه مدرک دارم من:دی قیمت هارو بخونید! بره سال 2007 هم هست! قیمت ps3یــه 20 گیگ فت گرون تر از ps4ـــه:دی

یادش بخیر اونموقع بی سی چی باحال بود! سوراخای عده ای نمکدون کیپ بود نمیتونستن نمک بپاشن:دی

شادمغز عزیز،این سیاست جدید سونی هستش مثلا:دی

شادمغز عزیز،این سیاست جدید سونی هستش مثلا:دی

E! پس که اینگونه!..
اتفاقا کاوازاکی هم ایطوریه نینجا 250..چهار هزارو پونصد دلاره..ولی نینجا 300 که توانو همه چیش از 250 بیشتره 4هزار دلار! هر چی بهتر میشه محصولاتشون ارزون تر میشه.>!! نادانن این ژاپنی ها وآمریکاییها:دی

داداش نه تنها کنسول هیچ چیز تو ایران حسابو کتاب نداره
در کل گرون شدن تا این حد به دلیل اینه که یکی دونفر میان قیمتای فضایی میزارن بقیه هم هوایی میشن جنسشون طلا میشه همین نمونش قیمت دستگاه های فت دسته دوم که الان به 1 تومن هم میرسه
والا من یادمه همینجا اسلیم رو میزاشتن بین رنج 600 تا 800 بعضیا هم که بالای یه تومن (همون دسته ادمایی که بالا ذکر کردم) قیمت دلار هم همون بود الانم همونه نوسان داره اما مثل همون موقع
حالا خودتون ببینید فت شده 800 اسلیمم بالای یه تومن به لطف دوستان ذکر شده:|
در کل قیمت دلار زیاد به حال منو شما تاثیر نداره فروشنده ها خودشون یه چیزی فراتر میزارن پس خودتونو اذیت نکنین
الان خیلیا هستن که دارن از این وضع سوء استفاذه میکنند و حالم میکنند گرون تر شه دلار!
آقا به خدا همه چى حساب كتاب داره شما قيمت دلارى رو حساب كن بعد اين حرفو بفرما بعله حرف شما براى 2 ماه اول آمدن مثلاً PS4 درست هست ولى بعداً همه ميريزند سريع وارد ميكنند بعد قيمتها واقعى ميشه تا قبول نكنين ريال ما شده پ-ش-گل هميشه فكر ميكنين امدادهاى غيبى هست كه همه چيز رو گرون ميكنه.الان مثلاً پرايد همون 8 ميليون تومنه.

بابا ما که مثله شما ها پولدار نیستیم همون روز اولی بخریم:dمن باید وایسم هک شه بعد برم بخرم فک کنم تا اون موقع هم قیمتش بیاد پایین

بابا ما که مثله شما ها پولدار نیستیم همون روز اولی بخریم:dمن باید وایسم هک شه بعد برم بخرم فک کنم تا اون موقع هم قیمتش بیاد پایین
اتفاقا هك بشه داخل ايران گرون تر ميشه!:d

زیاد به امید هک ps4 نشین ps3 با هزار بدبختی هک شد ps4 هک شدنش 1 % البته نشدنی نیست ولی به سادگی ps3 قطعا نخواهد بود

---------- نوشته در 05:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:11 PM ارسال شده بود ----------

آقا به خدا همه چى حساب كتاب داره شما قيمت دلارى رو حساب كن بعد اين حرفو بفرما بعله حرف شما براى 2 ماه اول آمدن مثلاً PS4 درست هست ولى بعداً همه ميريزند سريع وارد ميكنند بعد قيمتها واقعى ميشه تا قبول نكنين ريال ما شده پ-ش-گل هميشه فكر ميكنين امدادهاى غيبى هست كه همه چيز رو گرون ميكنه.الان مثلاً پرايد همون 8 ميليون تومنه.
دوست عزیز شما که این حرفو میزنید با الان ps3 slim 250 un3 goty قیمتش 269.99 دلار هست که اگه با دلار الان حساب کنیم میشه 944965 تومن اما وجدانن شما با این قیمت کنسول اسلیم دسته دو تو ایران هم بزور گیرتون میاد
اینم لینک گیم ستاپ
PlayStation 3 System 250GB Uncharted 3: Game of the Year Bundle for PlayStation 3 | GameStop

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or