قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کلا تو ایران بر عکس هست وقتی چیزی ارزون هست هیچکس نمیخره وقتی چیزی گرون میشه همه میریزن میخرن که مبادا گرون تر بشه :دی
شما رو چه حسابی این حرف رو میزنی ؟
این امار رو از کجا دراوردی ؟ تو وزارت کشور کار می کنی ! مردم پول نون ندارن بدن بعد شما یه همچین انگ های احمقانه ای میزنی

آخه به فرض ps4 هم خریداری بشه با توجه غیر قابل کپی خور بودنش حداقل برای 2 سال قیمت بازی هاش بیاد اینجا سر به فلک میکشه
جناب هر كسى به يه دليلى PS4 ميخواد بخره كه اكثريت بخاطر بازى هست ولى بنده به 3 دليل ميخرم 1- بازى 2- براى درست كردن آلبوم هاى خانوادگى كه PS3 غول اين كار بود PS4 كه ديگه بماند 3- كه از همه برام مهم تر هست بخاطر ديدن و يا احتمالاً دانلود فيلمهاى 4K - و وبگردى و Facebook .

جناب هر كسى به يه دليلى PS4 ميخواد بخره كه اكثريت بخاطر بازى هست ولى بنده به 3 دليل ميخرم 1- بازى 2- براى درست كردن آلبوم هاى خانوادگى كه PS3 غول اين كار بود PS4 كه ديگه بماند 3- كه از همه برام مهم تر هست بخاطر ديدن و يا احتمالاً دانلود فيلمهاى 4K - و وبگردى و Facebook .
ببخشید ولی من ربطی بین پست خودم و نوشته های شما نمیبینم

آقا جان از من به شما جوان های غیور نصیحت که بیخیال پست زدن تو این تاپیک شید چون اکثر فروشنده های محترم توپ خونه و... تو این سایت یوزر دارن و قشنگ پست هایی که توش قیمت بالا دادید رو به خاطر می سپارن و وقتی که اومد بالای اون قیمت می دن.
باورتون نمی شه چند تا فحـش به مغازه دارا بدید ببینید چند تا آی دی میان برای دفاع.
حساسیت به خرج ندید، با این وضعیت راهش همینه چون حساسیت به خرج بدید و هی خودتون از الان ساز گرونی رو بزنید و تنور این جور بحث ها رو داغ کنید اونا هم بهتون رحم نمی کنن. جنس هم اصلا قیمتش از طرف خود سونی هنوز اعلام نشده...نتیجه این بحث ها اینه که میان پستاتون رو می خونن و کیفور می شن و برنامه می ریزن چطور خونتون رو تو شیشه کنن.
حالا خود دانید.

آقا جان از من به شما جوان های غیور نصیحت که بیخیال پست زدن تو این تاپیک شید چون اکثر فروشنده های محترم توپ خونه و... تو این سایت یوزر دارن و قشنگ پست هایی که توش قیمت بالا دادید رو به خاطر می سپارن و وقتی که اومد بالای اون قیمت می دن.
باورتون نمی شه چند تا فحـش به مغازه دارا بدید ببینید چند تا آی دی میان برای دفاع.
حساسیت به خرج ندید، با این وضعیت راهش همینه چون حساسیت به خرج بدید و هی خودتون از الان ساز گرونی رو بزنید و تنور این جور بحث ها رو داغ کنید اونا هم بهتون رحم نمی کنن. جنس هم اصلا قیمتش از طرف خود سونی هنوز اعلام نشده...نتیجه این بحث ها اینه که میان پستاتون رو می خونن و کیفور می شن و برنامه می ریزن چطور خونتون رو تو شیشه کنن.
حالا خود دانید.

حرف شما دقیقا درست . خودتون از الکی ازیت نکنید . ما هستیم که ازشون کنسول میخریم اگه کسی نخره مطمعن باشید 2 برار نمیکشن روش بفروشن
بهترین راه اینه که اگر کسی رو در خارج کشور دارید بره نمایندگی اصلی و معتبر اون منطقه براتون تهیه کنه و بیاره ایران

حالا خود دانید.

تمام توپخونه و پایتخت هم اینجا گردش کنن، من یکی وقتی PS4 برسه ایران، قیمت درب کارخونه ضربدر قیمت دلار روز ضربدر 1.25 بیشتر نمیدم.

تو امضا بعضی ها چیز هایی نوشتن که دیگه نمیگم چون شاید بعضی ها ندیدن ولی لطفا یکم بیشتر دقت کنید که از ماست که بر ماست

الان این تاپیک شده شده هموطنان قیمت گذاری کنن؟:دی..
قیمت تنها چیزیه که تو اینجا قیمت نداره..گرفتی چیپس گفتم؟:دی

من از گيم استاپ اينجا پرسيدم گفت قيمت اولش ٣٩٩ يورو هست كه تو ايران دور و بر ١٩٠٠٠٠٠ فك كنم باشه

شما رو کاپوت آکورد 93 سنتور بزن بیخیال قیمت !!

بده مگه! توریست هم جلب میکنم:دی..با اون پسر خوباشون دوز میشم:دی
من از گيم استاپ اينجا پرسيدم گفت قيمت اولش ٣٩٩ يورو هست كه تو ايران دور و بر ١٩٠٠٠٠٠ فك كنم باشه
گیم اسپات کجا؟
الان ps3 160گیگ 1500ـــه....چیپس برسه ps4

حرف شما دقیقا درست . خودتون از الکی ازیت نکنید . ما هستیم که ازشون کنسول میخریم اگه کسی نخره مطمعن باشید 2 برار نمیکشن روش بفروشن
بهترین راه اینه که اگر کسی رو در خارج کشور دارید بره نمایندگی اصلی و معتبر اون منطقه براتون تهیه کنه و بیاره ایران

من با PS3 اینکار رو کردم وقتی اومد....عاقلانه اش اصلا همینه که با PS4 هم آدم همین کار رو بکنه....از فروشنده ایرانی خرید کردن اینجور چیزا که قیمت مشخص تو ایران نداره اشتباهه.

شما رو چه حسابی این حرف رو میزنی ؟
این امار رو از کجا دراوردی ؟ تو وزارت کشور کار می کنی ! مردم پول نون ندارن بدن بعد شما یه همچین انگ های احمقانه ای میزنی

دوست عزیز من اصلا کاری به قیمت ها یا اطلاعات از وزارت کشور ندارم ولی دوست عزیز من از سال 85 فروشگاه دارم هم در زمینه سخت افزار هم کنسول هم کفش هم لباس فروش داشتم دوست عزیزمون درست گفتن چیزی که ارزون بدی کسی بهش نگاهم نمیکنه

کفش بچه گانه داشتم میدادم 3500 تومن سه سال پیش زدم 9500 از 50 تا جفت کلا 3 تا موند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or