amirezio2012
عضو جدید
![]()
نمردیم معنی قیمت مناسب و منصفانه رو فهمیدیم ...![]()
مسخره کرده با این قیمتا ؟؟؟
1.600.000 خود کنسول با PS EYE
250.000 هر کدوم از بازی ها
![]()
نمردیم معنی قیمت مناسب و منصفانه رو فهمیدیم ...![]()
مسخره کرده با این قیمتا ؟؟؟
1.600.000 خود کنسول با PS EYE
250.000 هر کدوم از بازی ها
شما احیانا از اصحاف کهف هستین که این قیمتها براتون عجیبه.
همین الانس بازیهای سونی رو 200-250 میخریم.
خود کنسول هم که دور و بر 1200 هستش.
یکم مطالعه بفرمایین.
احتمالا اون فروشنده خودتون نیستین؟سلام.دوستان بزارید یه چیزی در مورد قیمت بگم و خیال اکثریت رو راحت کنم.من رفته بودم توپخونه و با یکی از مغازه دار های قدیمی اونجا که داشتم باهاش حرف میزدم برگشت گفت من PS4 رو میارم و قیمتش هم 3.000 هستش.![]()
من فروشنده باشم!!احتمالا اون فروشنده خودتون نیستین؟
نمیدونم چرا اصرار دارین قیمت رو فضایی جلوه بدین.
گلکسی نوت 3 700 دلار بود که زمانی که تازه اومد توی بازار میدادن 2250!
اونوقت شما با چه منطقی 400 دلار ور رسوندی به 3 تومن!
حرفی بود که خود فروشنده زد بهم و باور کن مخم سوت کشید وقتی اینو ازش پرسیدم!!واقعا موندم که بعضی ها چطوری قیمت میدن.با منطق اینکه ایرانه.احتمالا اون فروشنده خودتون نیستین؟
نمیدونم چرا اصرار دارین قیمت رو فضایی جلوه بدین.
گلکسی نوت 3 700 دلار بود که زمانی که تازه اومد توی بازار میدادن 2250!
اونوقت شما با چه منطقی 400 دلار ور رسوندی به 3 تومن!
.چییییی؟؟؟؟؟؟سلام.دوستان بزارید یه چیزی در مورد قیمت بگم و خیال اکثریت رو راحت کنم.من رفته بودم توپخونه و با یکی از مغازه دار های قدیمی اونجا که داشتم باهاش حرف میزدم برگشت گفت من PS4 رو میارم و قیمتش هم 3.000 هستش.![]()

سلام.دوستان بزارید یه چیزی در مورد قیمت بگم و خیال اکثریت رو راحت کنم.من رفته بودم توپخونه و با یکی از مغازه دار های قدیمی اونجا که داشتم باهاش حرف میزدم برگشت گفت من PS4 رو میارم و قیمتش هم 3.000 هستش.![]()
سلام.دوستان بزارید یه چیزی در مورد قیمت بگم و خیال اکثریت رو راحت کنم.من رفته بودم توپخونه و با یکی از مغازه دار های قدیمی اونجا که داشتم باهاش حرف میزدم برگشت گفت من PS4 رو میارم و قیمتش هم 3.000 هستش.![]()

آخه دیگه نه با این قیمت!!غیر از این از توپخونه انتظار داری؟![]()