قیمت PS VITA اعلام شد

بابا دمت گرم ! اگه شماها با هر قیمتی که فروشنده ها بدن نخری اونام مجبور میشن قیمت رو بیارن پایین برادر گل .
من که فکر نمی کنم قیمتش حالا حالا ها بیاد پایین
باید سه چهار ماه صبر کرد و من هم نمی تونم این مدت زمان طولانی رو تحمل کنم:d

به هر حال مثل میوه که میکن نوبره اینم بیاد اولش طرف فضایی قیمت میده چهارتا مغازه دار بیارن قیمت میشکنه ولی اونی برندس که اول از همه ( دو سه ماه اول ) وارد کنه تبلیغ کنه و بفروشه. همیشه یه عده هستن که یه عده باشن :)

به نظر شما كي تو دبي مياد؟(هنوز تو ايران مشخص نيست دارم دبي رو ميپرسم:)))و قيمتش چندميشه؟
كسي فروشگاه خوبي تو دبي سراغ داره به من بگه.:">

قیمت شاید اولش بیاد تو ایران بین 450 تا 500 بشه اخه نه ایران تحریمه با این اوضاع ارز بالا رفتن دلار معلوم نیست ولی وقتی اومد از نظر من ادم صبر کنه قیمت افت کنه بازار ایران اینطوری تا یه چیز جدید میاد قیمتش شاید 200 تومن بیاد بگن 500 همیشه اینطوری بهتره که صبر کنیم

من که نمیتونم صبر کنم یه میلیون تومنم باشه میگیرم فعلا که 700 کنار گذاشتم به محض اینکه بیاد با لوازم جانبی میخرم . خدا کنه 500 باشه 200 میمونه واسه لوازم .

من که نمیتونم صبر کنم یه میلیون تومنم باشه میگیرم فعلا که 700 کنار گذاشتم به محض اینکه بیاد با لوازم جانبی میخرم . خدا کنه 500 باشه 200 میمونه واسه لوازم .

اره دیگه وقتی فروشنده ها هر قیمتی بدن و بچه جیگول ها بخرید همیشه سر بد بخت های مثل من کلاه مییره همیشه باید چیزی بخرنن حداقل یک 4-5 ماه کف کنن و بعد مدر سه برن نیم وقت کار کنن تا بتونن یک چیزی بخرن یک موقع به کسی بر نخوره من منظورم به کسی نیست وقتی جنسی قیمتش بالا ست فقط و فقط یکی دو ماه فروشنده هارو تحریم کنن اون وقت ببین چه قدر قیمت ها پایین می یاد

یا علی

من می گم اگه موقع اومدن PS Vita به بازار، فروشنده ها قیمت فضایی دادن، همه با هم تحریمشون کنیم. (طی یک حرکت جمعی و انقلابی!). اونا اگه یه 2-3 هفته ببینن مشتری ندارن و جنس رو دستشون باد کرده، مجبور می شن قیمت رو بیارن پایین دیگه. حتی می شه یه جنبش برای این حرکت راه انداخت و تو سایت های مختلف هم تبلیغ کرد، نه؟ b-) ;) :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or