قیمت PS VITA اعلام شد

بله 660 ميدن اما نوشتن بازي و مموري اجباري است يعني همه باهم 800 اگه دستگاهو تنها بخواي 720 ميوفته واستون طبق گفته هاي اوشون البته تمام صحبتهاي ايشون رو دارم هركسي خواست واسش كپي پست ميكنم
خب درسته...دستگاه بدون مموری اصلا به درد نمی خوره که :-/
قیمتش نسبتا خوبه فک کنم..
خلاصه وقتی ps3 بشه 700-750=))...به دلار 2 تومن هم حساب کنیم ps3 اینقد نمیشه:d
اون اول اومده بود یه جا میداد 570 من چه اشتباهی کردم نگرفتم نمی دونستم یهو اینجوری میشه ارز:(

کی قرار شد تحویل بگیرید ؟ پیش هم چیزی دادی؟
کل پول دستگاه رو اول گرفت فقط مونده پول مموری و بازی
گفت تا 15 اسفند حالا دیر و زود داره
من یکم فک کردم گفتم اگه نگیرم میره بالاتر..همین الان مغازه دارها مدل وا-فای ریلیز جهانی رو 850 میدن بدون هیچی

ریجن دستگاه چی بود ؟ uc گرفتی یا pal ؟

p.s: با توجه به اینکه فقط یه ID توی psn می شه ساخت ریجن خیلی مهم هست .
تا اونجا که من میدونم در کنسول های سونی ریجن دستگاه مهم نیست تو ps3 که فقط ریجن واسه فیلم بلو ری مهمه...:-/
ساخت اکانت و ریجن بازی و این چیزا به دستگاه مربوط نمیشه
بعد uc و pal واسه نینتندو هست فک کنم سونی 1و2و3 داره...اینم مثل اینکه ریجن 1 هست...
اگه اشتباه نکنم ریجن 1 یه مقدار گرون تره..تو بازی ها که اینجوریه:-/

ریجنش مهم تنیست !!! البته برای DLC و کل Online Content ها از PSN مهمه !!! اگر دستگا ریجن 1 باشه ... بازی که خریدید 2 باشه میاد اما اپدیت و DLC نمیشه گرفت ازش ظاهرا !
من فردا صبج PS vita رو با 16gb و Uncharted - Ninja Giaden میگیرم

اتفاقا به مسئله خوبي اشاره كرد
اكانت براي ما ايرانيا خيلي مهمه بنظرمن اگه تاحالا روي ps3 اكانتي نداريد و يا نميخواهيد ادامه اش بديد يا تروفي هاتون كمه براي ويتا كشورتونو بذاريد امريكا چون هم psn card ش راحت گير مياد و هم ارزونتره

ریجنش مهم تنیست !!! البته برای DLC و کل Online Content ها از PSN مهمه !!! اگر دستگا ریجن 1 باشه ... بازی که خریدید 2 باشه میاد اما اپدیت و DLC نمیشه گرفت ازش ظاهرا !
من فردا صبج PS vita رو با 16gb و Uncharted - Ninja Giaden میگیرم
ریجن دستگاه فک نکنم به dlc مربوط بشه...شما اگه بازیه ریجن 2 بگیرین باید یه اکانت ریجن 2 در psn داشته باشی بعد با اون واسش dlc بخری...ریجن دستگاه تا اونجا که من می دونم فقط واسه فیلم هستش

دوستان ریجن خود دستگاهتون مهم نیستش و تنها چیزی که مهم هست اینه که ریجن اکانت شما با بازی شما یکی باشه تا بتونید براش DLC بخرید و روی ویتا هم چون فقط میشه یک اکانت با هر مموری داشت پست اون روش های دور زدنی که تو PS3 باهاش آشنا بودیم رو تا جایی که من اطلاع دارم نمیشه پیاده کرد.

در مورد DC هم بگم تا جایی که من اطلاع دارم دستگاه و بازی هایی که قراره برای ویتا بیاره همگی ریجن 2 هستند و دوستانی که اکانت PS3ـشون ریجن 1 و مربوط به US میشه نمی تونند DLCهایی که در آینده ممکنه برای بازی ها عرضه بشه رو دانلود کنند چون ریجن بازی با اکانت سازگاری نداره و یا باید اکانت ریجن 2 بسازند یا اینکه بازی ریجن 1 بخرند.

در مورد DC هم بگم تا جایی که من اطلاع دارم دستگاه و بازی هایی که قراره برای ویتا بیاره همگی ریجن 2 هستند و دوستانی که اکانت PS3ـشون ریجن 1 و مربوط به US میشه نمی تونند DLCهایی که در آینده ممکنه برای بازی ها عرضه بشه رو دانلود کنند چون ریجن بازی با اکانت سازگاری نداره و یا باید اکانت ریجن 2 بسازند یا اینکه بازی ریجن 1 بخرند.
dc که گفته ریجن دستگاه 1 هستش:-/
ولی از ریجن بازی اطلاع ندارم فک کنم مثل ps3 تو ایران بیشتر 2 پیدا بشه
الان از psn قیمت بازیاش رو دیدم تو آمریکا واسه دانلود
ریمن 35 دلار=حجمش هم 950 مگ
آنچارتد 44 دلار
فیفا 39 دلار=حجمش فک کنم 3 گیگ
planet vs zombis 15$
دمو شون هم واسه دانلود گذاشته
ولی من فک می کردم نسخه دیجیتالی رو ارزون تر بزاره:(
واسه آنچارتد هم یه dlc داده:-s
الان ریمن و دانلود کنیم میافته 70 تومن ولی اگه بخریم میشه 90 تومن فک کنم

دوستان زیادمهم نیست اکانتتون توی ویتا چی باشه چون به وسیله ps3 هم میتونید دانلود کنید چون توی ps3 هم میشه با چند تا اکانت بازیهای ویتا رو از اروپا یا آمریکا یا استرالیا یا امارات یا ژاپن دانلود و با هر ریجنی به ویتا منتقل کنید ولی اگه بازیهاتون رو فقط به وسیله ویتا دانلود میکنید حواستون باشه طبق فرمایش دوستان اکانت ساختگی شما با ریجن بازی یکی باشه اون هم فقط برای dlc در ضمن شما اگه چند تا مموری داشته باشید برای هر مموری میتونید اکانت یک کشور رو قرار بدید.و در مواقع نیاز جابجا کنید.

سلام ..

دوستانی که ویتا خریدن بیان اینجا یه نظری واسه گرافش بدن ....

گراف انچارتد PS3 با انچارتد ویتا یکیه یا نه فزق فکوله !

تا ١٠ ساعت اينده من ويتا رو با uncharted وninja gaiden ميخرم عكسهاش رو ميزارم . Graphics در حده ps3 نيست اما براي كنسول دستي عالي و يه جوري داري با كنسول match ميشه ... احتمالا من rayman هم ميخرم *

تا ١٠ ساعت اينده من ويتا رو با uncharted وninja gaiden ميخرم عكسهاش رو ميزارم . Graphics در حده ps3 نيست اما براي كنسول دستي عالي و يه جوري داري با كنسول match ميشه ... احتمالا من rayman هم ميخرم *
:xمبارکه:d
ببین ریمن ویتا تک نفره ست من تو سایت psn uk دیدم که زده 1 player ... ولی خیلی باحاله به نظرم اینجور بازی ها تو کنسول دستی حالش بیشتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or