قیمت PS VITA اعلام شد

سلام دوستان
به نظرتون از سایت Play Asia بخوام بخرم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟
کسی از دوستان تا حالا از این سایت خرید کرده ؟؟؟ چند روز طول میکشه تا برسه تهران؟؟؟؟

سلام دوستان
به نظرتون از سایت Play Asia بخوام بخرم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟
کسی از دوستان تا حالا از این سایت خرید کرده ؟؟؟ چند روز طول میکشه تا برسه تهران؟؟؟؟

درود
من مرتب از این سایت خرید می کنم ، اگه تعطیلی تو ایران نداشته باشیم 10-14 روزه میرسه

کاشکی700تومان بود
الان قیمتش در همین حد هستش..
660..
از فروشنده پرسیدم با این وضع ارز قیمتش بالا میره ولی پایین نمیاد...البته بماند یه سری هم فرصت طلب هستن و همون موقعه که ارز ارزون بود هم قیمت بالا میدادن
شما فقط قیمت ps3 رو نگاه کنین...:-o
ps3 هایی که تو انبار هم بودن رو الان تا 700 میدن حالا من بالاترش رو خبر ندارم...ایکس باکس و کینکت که دیگه هیچی=))

660..
از فروشنده پرسیدم با این وضع ارز قیمتش بالا میره ولی پایین نمیاد...البته بماند یه سری هم فرصت طلب هستن و همون موقعه که ارز ارزون بود هم قیمت بالا میدادن
شما فقط قیمت ps3 رو نگاه کنین...:-o
ps3 هایی که تو انبار هم بودن رو الان تا 700 میدن حالا من بالاترش رو خبر ندارم...ایکس باکس و کینکت که دیگه هیچی=))

وافعا که
من پسرخالم میگه اگه جنس کلی بیارن دلار دولتی میگیرن اگه واقعا اینطوری باشه اعدام حق اینجور فروشنده هاست جدی میگم

من آلمان هستم.به نظر شما ارزش داره که این وسیله را تهیه کنم.فردا قراره که در فروشگاه ها موجود بشه.
شك نكن عزيز نسبتا براي كسايي مثل شما كه خارج از كشور هستيد بهترين موقع هست كه اين كنسول رو با بهترين قيمت خريداري كنيد !

بازي هاي لانچ عالي داره و شروع پر قدرتي هم داشته و مطمئن باشيد راضيتون خواهد كرد;)

وافعا که
من پسرخالم میگه اگه جنس کلی بیارن دلار دولتی میگیرن اگه واقعا اینطوری باشه اعدام حق اینجور فروشنده هاست جدی میگم
البته من اونو نمی دونم ولی به این فروشنده ها دلار دولتی نمیدن به هزار دلیل یکی اینکه حداقل 60-70 درصدد از بازی ها حالا از dance گرفته تا بقیه غیر مجازن:d...بعد اینا هیچ کدوم شرکت ندارن چون مثل اینکه دلار دولتی به کسایی میدن که شرکت وارداتی دارن و بعد باید مالیات بدن
خلاصه الان جنس هایی که در انبار بودن رو حتی با نرخ بالاتر از دلار آزاد میفروشن سود هم میکنن:(

وافعا که
دوست عزیز دلار دولتی فقط و فقط به تاجرایی میدن که اقلام ضروری ملت رو وارد میکنن به ویتا ارز دولتی تعلق نمیگیره چون نون شب مردم نیست

---------- نوشته در 08:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:46 AM ارسال شده بود ----------

با چی؟
(یعنی با چی پول واریز میشه؟)

انتقال وجه از طریق ویزا یا مستر کارت یا دلار الکتریکی پی پال صورت میگیره البته به صورت بانک به بانک هم میشه 2 تا حساب تو هنگ کنگ و استرالیا داره

با چی؟
(یعنی با چی پول واریز میشه؟)

با ویزاکارت خرید می کنم

play asia پی پالش اجباری نیست .

660..

ویتای تنها 660 تومن ؟! اگه منظورتون اون ساینه هست یکی از دوستان پیگیر شد و تهش معلوم شد که.....

آخرین ویرایش:
الان 660 دیگه؟اگه از dc بگیرن 660 میده اگه اشتباه نکنم
من سفارش دادم خودم:-/

بله 660 ميدن اما نوشتن بازي و مموري اجباري است يعني همه باهم 800 اگه دستگاهو تنها بخواي 720 ميوفته واستون طبق گفته هاي اوشون البته تمام صحبتهاي ايشون رو دارم هركسي خواست واسش كپي پست ميكنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or