PSP GO & VITA
کاربر سایت
4 روز دیگه...عرضه جهانی نشده که ؟
سلام دوستان
به نظرتون از سایت Play Asia بخوام بخرم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟
کسی از دوستان تا حالا از این سایت خرید کرده ؟؟؟ چند روز طول میکشه تا برسه تهران؟؟؟؟
تا چند ماه دیگه که وارد بازار میشه انشاالله تو ایران حرف از 700 تومان هست :d میگی نه نیگا کن.
الان قیمتش در همین حد هستش..کاشکی700تومان بود
الان قیمتش در همین حد هستش..
660..
از فروشنده پرسیدم با این وضع ارز قیمتش بالا میره ولی پایین نمیاد...البته بماند یه سری هم فرصت طلب هستن و همون موقعه که ارز ارزون بود هم قیمت بالا میدادن
شما فقط قیمت ps3 رو نگاه کنین...:-o
ps3 هایی که تو انبار هم بودن رو الان تا 700 میدن حالا من بالاترش رو خبر ندارم...ایکس باکس و کینکت که دیگه هیچی
شك نكن عزيز نسبتا براي كسايي مثل شما كه خارج از كشور هستيد بهترين موقع هست كه اين كنسول رو با بهترين قيمت خريداري كنيد !من آلمان هستم.به نظر شما ارزش داره که این وسیله را تهیه کنم.فردا قراره که در فروشگاه ها موجود بشه.
البته من اونو نمی دونم ولی به این فروشنده ها دلار دولتی نمیدن به هزار دلیل یکی اینکه حداقل 60-70 درصدد از بازی ها حالا از dance گرفته تا بقیه غیر مجازن:d...بعد اینا هیچ کدوم شرکت ندارن چون مثل اینکه دلار دولتی به کسایی میدن که شرکت وارداتی دارن و بعد باید مالیات بدنوافعا که
من پسرخالم میگه اگه جنس کلی بیارن دلار دولتی میگیرن اگه واقعا اینطوری باشه اعدام حق اینجور فروشنده هاست جدی میگم
با چی؟درود
من مرتب از این سایت خرید می کنم ، اگه تعطیلی تو ایران نداشته باشیم 10-14 روزه میرسه
دوست عزیز دلار دولتی فقط و فقط به تاجرایی میدن که اقلام ضروری ملت رو وارد میکنن به ویتا ارز دولتی تعلق نمیگیره چون نون شب مردم نیستوافعا که
من پسرخالم میگه اگه جنس کلی بیارن دلار دولتی میگیرن اگه واقعا اینطوری باشه اعدام حق اینجور فروشنده هاست جدی میگم
با چی؟
(یعنی با چی پول واریز میشه؟)
با چی؟
(یعنی با چی پول واریز میشه؟)
الان قیمتش در همین حد هستش..
660..
الان 660 دیگه؟اگه از dc بگیرن 660 میده اگه اشتباه نکنمویتای تنها 660 تومن ؟! اگه منظورتون اون ساینه هست یکی از دوستان پیگیر شد و تهش معلوم شد که.....
الان 660 دیگه؟اگه از dc بگیرن 660 میده اگه اشتباه نکنم
من سفارش دادم خودم