خبر رسمی قیمت PlayStation 5 در انگلیس و اروپا افزایش یافت

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1661412166922.png

طبق گزارش جدید سونی و بعد از تحولات بازار اروپا و کاهش ارزش یورو قیمت کنسول جدید سونی، پلی استیشن 5، قرار است شاهد افزایش 50 یورویی در بازار اروپا و 30 پوندی در بازار انگلیس شود.
چین، ژاپن، استرالیا، کانادا و مکزیک نیز دیگر بازارهایی هستند که در این گزارش، قیمت پلی استیشن 5 در آن ها دچار افزایش شده.
به گفته سونی فعلا خبری از افزایش قیمت در بازار آمریکا و دیگر نقاط جهان نخواهد بود.

منبع: PS5 price to increase in select markets due to global economic environment, including high inflation rates

فک نکنم سونی بخش زیان ده یا کم سود دهی داشته باشه الان تمام بخش هاش سود میرسونن

به یاد کوروش میخوام نمودار بزارم :D

سونی عمده سودش بخش سنسور هاش هست و پلی استیشن

این نمودار سهم بازار سنسور های دوربین هست که عمداتا دست سونی قرار داره

2-2.png

ولی تو بقیه بخش ها شدیدا سونی توی در و دیواره مثلا تلویزیون

Smart-TV-05.png

البته این نمودار ها برای بخشی از سال هستن ولی من چک کردم خیلی تفاوت خاصی ایجاد نمیشه

این نکته هم در نظر بگیرید که توی این آمارها بازار های بزرگی مثل چین و هند معمولا نیستن

بخش موبایل سونی که نیاز به توضیح نداره دیگه چون کاملا نابوده

میمونه بخش سینمایی و نشر موسیقی

بخش موسیقی خیلی پیگیر نبودم ولی معمولا سود ده هستن این جور بخش ها

بخش سینمایی هم به خاطر کرونا وضعیت جالبی نداشت و فقط قراردادش با دیزنی یه مقدار بهشون کمک کرد هر چند اونم از نظر من یه جور ترکمان چای بود

حتی اگر یَک یَک طرفداران پلی‌استیشن از روند کنونی ناراضی باشن، باز هم فروش این بازی دچار مشکلی نمیشه.
اصولا گیمری که مخالف سیاست شرکت مورد علاقشه باید به شکل عملی طرف حسابشو حالی کنه از چی دلخوره. وگرنه من بیام تو انجمن یا اکانت های سونی اعتراض کنم اما صف اول خریداران بازی X باشم خودم رو مسخره کردم. در نتیجه خریداران اینگونه عناوین(در همه جای دنیا) ناراضی نیستن و با کمال میل پولشون رو به اون شرکت تقدیم کردن.

فن هیچ شرکتی نیستم ولی واقعا ۸۰ یورو برای TLOU Remake زیاده واقعا. حتی برای کسی مثل من که بازی رو تا حالا بازی نکرده و می خواد برای اولین روی PS5 بازی کنه.
شکی نیست که این بازی از بهترین های دهه گذشته بوده ولی به هر حال بازی داستانش برای ۲۰۱۳ هستش و گرافیکش هم که از نسخه ۲ چندان بهتر نیست و از همون engine نسخه ۲ ظاهرا استفاده شده.
اول و آخر پرداخت می کنم اون مبلغ رو ولی به عنوان یک مشتری عادی یکم زور داره!

شاید فکر کنید بی ربط به موضوع تاپیک هستش ولی مطلبی تو ذهنم هست که این خبر و خبر تاپیک رو بهم ربط میده اگر وقت بکنم خدمتتون ارایه میدم
فیل اسپنسر (Phil Spencer)، رئیس ایکس باکس، در مصاحبه‌ی اخیر خود با بلومبرگ توضیح داد که اعتقاد دارد عناوین مولتی پلتفرم برای صنعت بازی بهتر هستند.

او همچنین انتظار دارد که بازی‌های انحصاری پلتفرمی در طی سال‌های آینده کمتر و کمتر شوند. اسپنسر می‌گوید عرضه‌ی بازی‌ها بر روی چندین سیستم، برای سلامت طولانی‌مدت صنعت بازی بهتر از متصل شدن محصولات به یک پلتفرم است.

مدیر بخش گیمینگ مایکروسافت پیش‌بینی می‌کند که در آینده کمتر شاهد عناوین انحصاری‌های کنسولی خواهیم بود. وی در این باره گفت:
شاید برای شما اتفاق افتاده باشد که در خانواده‌تان یک کنسول ایکس باکس بخرید و من نیز یک کنسول پلی استیشن بخرم و بچه های ما بخواهند با هم بازی کنند، اما چنین چیزی امکان‌پذیر نیست چون ما وسیله اشتباهی خریدیم تا به تلویزیون وصل کنیم.

ما دوست داریم که بتوانیم حساسیت و اختلاف را در بین بازیکنان کاهش دهیم که باعث می‌شود مردم هنگام بازی احساس امنیت داشته باشند. باید به بازیکنان اجازه بدهیم صرف نظر از اینکه چه پلتفرمی دارند، دوستان خود را پیدا و با آن‌ها به تجربه بازی بپردازند. فکر می‌کنم این مورد در دراز مدت که برای صنعت بازی خوب و مفید باشد.
شاید در کوتاه مدت، برخی از افراد در برخی از شرکت‌ها آن را دوست نداشته باشند. اما فکر می‌کنم هنگامی که ببینیم که این صنعت تا کجا می‌تواند به رشد خود ادامه دهد، ثابت می‌شود که این روند درست است.

فن هیچ شرکتی نیستم ولی واقعا ۸۰ یورو برای TLOU Remake زیاده واقعا. حتی برای کسی مثل من که بازی رو تا حالا بازی نکرده و می خواد برای اولین روی PS5 بازی کنه.
شکی نیست که این بازی از بهترین های دهه گذشته بوده ولی به هر حال بازی داستانش برای ۲۰۱۳ هستش و گرافیکش هم که از نسخه ۲ چندان بهتر نیست و از همون engine نسخه ۲ ظاهرا استفاده شده.
اول و آخر پرداخت می کنم اون مبلغ رو ولی به عنوان یک مشتری عادی یکم زور داره!

اینجوری که سونی این راه پیش گرفته لابد برای اسپایدرمن 2 ۱۰۰ یورو پیاده میشیم 🥲😅

چرا حس میکنم جیمبو کارمند اسپنسره.... 😂
دقیقا منم همین حسو دارم
تو صنعت خودرو بعضی کارمندارو نفوذی میفرستن مثلا تو بخش طراحی که گند بزنه به طراحی رقیب نمونش الان خیلیا میگن نکنه طراح های بی ام و رو بنز استخدام کرده
این چند سال فکر میکردم من تنها کسی ـم که این حسو داره ولی خوشبختانه مثل این که نیستم :D
علت ـش اینه که 11 سال پیش "عینا" همین حرکت توسط مایکروسافت راجع به نوکیا اتفاق افتاد با فرستادن این آدم به عنوان مدیرعامل و رسوندن نوکیا به زیان دهی شدید و بعد هم واگذاری تک تک بخش های نوکیا مثل جی پی اس navteq و برند vertu و بخش دوربین و ... به این و اون:

و نکته جالب راجع به نوکیا این بود که به طور "مقطعی" بعد از حضور این آدم اتفاقا تونست دوباره به یه سوددهی نسبتا مناسبی برسه و روند "ظاهرا" خوبی رو تو بازار پیدا کنه. بنابراین بعید نمیدونم اگر گام بعدی راجع به پلی استیشن هم همون اتفاقی باشه که 11 سال پیش برای نوکیا افتاد...

پ.ن: میدونم چیزی که گفتم شدید وایب conspiracy theory میده ولی بذارید تو تاپیک ثبت بشه تا به موقعش... :D

این چند سال فکر میکردم من تنها کسی ـم که این حسو داره ولی خوشبختانه مثل این که نیستم :D
علت ـش اینه که 11 سال پیش "عینا" همین حرکت توسط مایکروسافت راجع به نوکیا اتفاق افتاد با فرستادن این آدم به عنوان مدیرعامل و رسوندن نوکیا به زیان دهی شدید و بعد هم واگذاری تک تک بخش های نوکیا مثل جی پی اس navteq و برند vertu و بخش دوربین و ... به این و اون:

و نکته جالب راجع به نوکیا این بود که به طور "مقطعی" بعد از حضور این آدم اتفاقا تونست دوباره به یه سوددهی نسبتا مناسبی برسه و روند "ظاهرا" خوبی رو تو بازار پیدا کنه. بنابراین بعید نمیدونم اگر گام بعدی راجع به پلی استیشن هم همون اتفاقی باشه که 11 سال پیش برای نوکیا افتاد...

پ.ن: میدونم چیزی که گفتم شدید وایب conspiracy theory میده ولی بذارید تو تاپیک ثبت بشه تا به موقعش... :D
افزایش قیمت Ps5رو باید از مدیر بالا رده سونی ابلاغ شده جیمبو برا این افزایش قیمت فقط اجرا کنندس🤣🤣

از پست هایی که باعث درگیریی بین خود سونی فن ها میشه جلوگیری کنید

شاید فکر کنید بی ربط به موضوع تاپیک هستش ولی مطلبی تو ذهنم هست که این خبر و خبر تاپیک رو بهم ربط میده اگر وقت بکنم خدمتتون ارایه میدم
فیل اسپنسر (Phil Spencer)، رئیس ایکس باکس، در مصاحبه‌ی اخیر خود با بلومبرگ توضیح داد که اعتقاد دارد عناوین مولتی پلتفرم برای صنعت بازی بهتر هستند.

او همچنین انتظار دارد که بازی‌های انحصاری پلتفرمی در طی سال‌های آینده کمتر و کمتر شوند. اسپنسر می‌گوید عرضه‌ی بازی‌ها بر روی چندین سیستم، برای سلامت طولانی‌مدت صنعت بازی بهتر از متصل شدن محصولات به یک پلتفرم است.

مدیر بخش گیمینگ مایکروسافت پیش‌بینی می‌کند که در آینده کمتر شاهد عناوین انحصاری‌های کنسولی خواهیم بود. وی در این باره گفت:
شاید برای شما اتفاق افتاده باشد که در خانواده‌تان یک کنسول ایکس باکس بخرید و من نیز یک کنسول پلی استیشن بخرم و بچه های ما بخواهند با هم بازی کنند، اما چنین چیزی امکان‌پذیر نیست چون ما وسیله اشتباهی خریدیم تا به تلویزیون وصل کنیم.

ما دوست داریم که بتوانیم حساسیت و اختلاف را در بین بازیکنان کاهش دهیم که باعث می‌شود مردم هنگام بازی احساس امنیت داشته باشند. باید به بازیکنان اجازه بدهیم صرف نظر از اینکه چه پلتفرمی دارند، دوستان خود را پیدا و با آن‌ها به تجربه بازی بپردازند. فکر می‌کنم این مورد در دراز مدت که برای صنعت بازی خوب و مفید باشد.
شاید در کوتاه مدت، برخی از افراد در برخی از شرکت‌ها آن را دوست نداشته باشند. اما فکر می‌کنم هنگامی که ببینیم که این صنعت تا کجا می‌تواند به رشد خود ادامه دهد، ثابت می‌شود که این روند درست است.
پس با توجه به حرف آقای اسپنسر، اگر سال 2023 اعلام شد استارفیلد، الدر اسکرول، دووم و فال اوت بعدی انحصاری نیستن، نباید تعجب کنیم! درسته؟

• Like
Reactions: AYAKA

82f3e38c38d1401d828e7afb5c1cb29dc12131fa.gif
جیم رایان کابوس شبانه روزی عمو فیل و مایکروسافت

در طول 15 سال گذشته بخش tv / موبایل سونی نابود شد , بخش لپ تاپ هم فروختن
چرا ؟
بازار تغییر کرد / رقبا مستقیم به سونی حمله می کردن , مدیران سونی به جای مقابله و تغییر سیاست لجبازی می کردن :)) همون مسیر سنتی ادامه می دادن تا اون بخش نابود بشه

مایکروسافت هم با همین روش می خواست بخش ps نابود کنه
سود بخش ps همیشه وابسته به ثرد پارتی ها بوده ( 7 سال گذشته سود سونی از cod/fifa چند برابر فرست پارتی های خودش)

مایکروسافت هم به نقطه قوت سونی حمله کرد
با گیم پس در کوتاه مدت / با خرید بزرگترین ip صنعت گیم در بلند مدت فروش ثرد پارتی ها رو نابود می کرد

مایکروسافت تصور می کرد که مدیران سونی مثل بخش tv / موبایل یکدفعه 2023 از خواب بیدار می شن 8->
فروش ثرد پارتی های نابود شده و سونی با 8 تا استودیو شانسی نداره 8-> و مایکروسافت بی رقیب هر کاری دوست داره انجام میده

اما این بار جیم رایان مقابل دوستان ایستاده بود
اولین کاری که کرد خرید insomniac games و تضمین اینده Spider-Man بود + قرارداد های مختلف با مارول ( فعلا wolverine معرفی شده )

دومین کاری که کرد قرارداد های انحصاری برای مقابله با خرید های مایکروسافت بود
تنها خروجی های بتزدا رو انحصاری کرد :-" مایکروسافت چند ماه دیر تر بتزدا رو می خرید , starfield هم انحصاری می کرد :)) تا 2025 خرید بتزدا عملا هیچی نداشت
گسترش قرارداد با square و انحصاری کردن FFXVI و نسخه های بعدی FF7R

سومین کار شروع چندین پروژه f2p و قرارداد با استودیو های fps بود و خرید استودیو ها و گسترش فرست پارتی ها بود

به لطف جیم رایان و مدیریت درست اش 2024/2025 با 12 تا بازی سرویس محور / بانجی بخش PS به بیشتر از 6 میلیارد سود می رسه

به همین دلیل که ارتش مجازی عمو فیل شبانه روز مسخره اش می کنن :))

آخرین ویرایش:
:))View attachment 269885
جیم رایان کابوس شبانه روزی عمو فیل و مایکروسافت
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
مایکرو اصلا سونی رقیب نمی‌بینه شما میگی
کابوس شبانه!

تصور کن ۷۰ میلیارد پول بدی اکتی بلیز بخری بعد بگن کابوس شبانه یه نگاه به حجم خریدا و سیاستهای مایکرو بکنی متوجه میشی بازار هدف مایکرو متفاوته.

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
مایکرو اصلا سونی رقیب نمی‌بینه شما میگی
کابوس شبانه!

تصور کن ۷۰ میلیارد پول بدی اکتی بلیز بخری بعد بگن کابوس شبانه یه نگاه به حجم خریدا و سیاستهای مایکرو بکنی متوجه میشی بازار هدف مایکرو متفاوته.
مایکرو اصلا سونی رقیب نمی‌بینه شما میگی :)) =))
حداقل 10 مصاحبه عمو فیل دنبال کن :)) مشخص کابوس اش کیه

اره برای مقابله با اپل که starfield و بازی های بتزدا رو انحصاری کرده :))

آخرین ویرایش:
مایکرو اصلا سونی رقیب نمی‌بینه شما میگی :)) =))
حداقل 10 مصاحبه عمو فیل دنبال کن :)) مشخص کابوس اش کیه

اره برای مقابله با اپل که starfield و بازی های بتزدا رو انحصاری کرده :))
آره صحبتهای سونی در مورد انحصاری شدن کال آف و یا گیم پس خوب یادمه :))

آره صحبتهای سونی در مورد انحصاری شدن کال آف و یا گیم پس خوب یادمه :))
کدوم صحبت ها :)) جواب وکلا بخش برزیل PS به نهاد نظارتی :))
شما باید مصاحبه های عمو فیل دنبال کنی :)) لامصب سونی و PS از دهن اش نمی افته :))

تنها چیزی که در صنعت گیم مهم کیفیت بازی هاست , نه اسم / نه فلان کمپانی یکی دیگه رو بخره
تو رسانه ها یه قصه ای می بافن که به مونوپلی گیر ندن :)) شما هم باور می کنی :))
مدیران مایکروسافت پیش بینی می کردن که تنها رقیب که می تونه مونوپلی تهدید کنه سونیه ( سونی با تکیه بر تجربه خارق العاده و شناخت گیمر ها , در هر بخشی از صنعت گیم که وارد بشه برای رقبا یه تهدید بزرگ )
می خواستن سونی در همین بخش کنسول خفه کنن :))

با تلاش جیم رایان سونی امسال به بهترین ناشر PC تبدیل شد :-" با بانجی و بازی های F2P بازار PC رو هم فتح میکنه
عمو جیم تازه بخش موبایل تاسیس کرده :-B اماده رقابت با بزرگان موبایل , اکتی / tencent

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or