خبر رسمی قیمت PlayStation 5 در انگلیس و اروپا افزایش یافت

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1661412166922.png

طبق گزارش جدید سونی و بعد از تحولات بازار اروپا و کاهش ارزش یورو قیمت کنسول جدید سونی، پلی استیشن 5، قرار است شاهد افزایش 50 یورویی در بازار اروپا و 30 پوندی در بازار انگلیس شود.
چین، ژاپن، استرالیا، کانادا و مکزیک نیز دیگر بازارهایی هستند که در این گزارش، قیمت پلی استیشن 5 در آن ها دچار افزایش شده.
به گفته سونی فعلا خبری از افزایش قیمت در بازار آمریکا و دیگر نقاط جهان نخواهد بود.

منبع: PS5 price to increase in select markets due to global economic environment, including high inflation rates

شخص شما منظورم نبود.میگی مشتری مداری.خب منم میگم همین الان شاهکاری مثل tlou1 رایگانه.شاید منظورتون از مشتری مداری اینه که بعد دانلود رایگان tlou1 سونی بیاد حساب psn تون رو هم شارژ کنه :)
رایگان که نیست، هم ps5 می خواد هم اشتراک. کسی هم انتظار نداره حسابش شارژ بشه مشتری مداری هم معنیش این نیست سرویس رایگان بدن
من حرفم اینه که هرجوری حساب کنی 70 دلار برای ریمستر پارت 1 نجومیه!
مخصوصا نبودن پلن آپگرید برای دارندگان نسخه اوریحینال و ریمستر1 این بخش میشه عدم مشتری مداری!
که یعنی برای ما مهم نیست که نسخه اوریجینال رو دارید و حاضر نیستیم از شما "سود" کمتری بگیریم همینه که هست :دی نمی خوای در بازه

رایگان که نیست، هم ps5 می خواد هم اشتراک. کسی هم انتظار نداره حسابش شارژ بشه مشتری مداری هم معنیش این نیست سرویس رایگان بدن
من حرفم اینه که هرجوری حساب کنی 70 دلار برای ریمستر پارت 1 نجومیه!
مخصوصا نبودن پلن آپگرید برای دارندگان نسخه اوریحینال و ریمستر1 این بخش میشه عدم مشتری مداری!
که یعنی برای ما مهم نیست که نسخه اوریجینال رو دارید و حاضر نیستیم از شما "سود" کمتری بگیریم همینه که هست :D نمی خوای در بازه
اون خط بولد رو ندید میگیرم :)
من خودم به شدت با لست حال میکنم،ولی این نسخه ریمیک و 70 دلاری رو نمیخرم.چون لزومی نمیبینم.چند بار بازیش کردم و الان فقط محض تست و امتحان شاید بعدا که اومد رو پلاس و یا ارزون شد دوباره میگیرمش.اکثرا هم عین من هستن
ولی یه سوال ؟
tlou1 نسخه ریمیک برا کسی که تا حالا بازیش نکرده و یا اصلا سونی فن نبوده به نظرت 70 دلار میرزه(با بقیه بازهای 70 دلاری بازار هم میتونی مقایسه کنی)؟

اون خط بولد رو ندید میگیرم :)
من خودم به شدت با لست حال میکنم،ولی این نسخه ریمیک و 70 دلاری رو نمیخرم.چون لزومی نمیبینم.چند بار بازیش کردم و الان فقط محض تست و امتحان شاید بعدا که اومد رو پلاس و یا رایگان شد دوباره میگیرمش.اکثرا هم عین من هستن.
ولی یه سوال ؟
tlou1 نسخه ریمیک برا کسی که تا حالا بازیش نکرده و یا اصلا سونی فن نبوده به نظرت 70 دلار میرزه(با بقیه بازهای 70 دلاری بازار هم میتونی مقایسه کنی)؟
چرا ندید بگیری؟ واقعیته دیگه :D
نه بازم 70 دلار نمی ارزه چون یک بازی جدید نیست که از صفر ساخته شده باشه! و بدتر از اون اینه که هیچ آپگرید پلنی برای مشتریای قبلی نداده اینو اگه عدم مشتری مداری حساب نمی کنی که هیچی
یعنی هیچ فرقی بین کسی که قبلا پول کامل نسخه اصلی رو داده و کسی که تاحالا بازیش نکرده نیست، این مشتری مداریه؟ :D

چرا ندید بگیری؟ واقعیته دیگه :D
نه بازم 70 دلار نمی ارزه چون یک بازی جدید نیست که از صرف ساخته شده باشه! و بدتر از اون اینه که هیچ آپگرید پلنی برای مشتریای قبلی نداده اینو اگه عدم مشتری مداری حساب نمی کنی که هیچی
یعنی هیچ فرقی بین کسی که قبلا پول کامل نسخه اصلی رو داده و کسی که تاحالا بازیش نکرده نیست، این مشتری مداریه؟ :D
به جان خودم این ریمیکه نه ریمستر :)
کدوم شرکتی بازی ریمیک خودش رو با شرایطی که گفتی عرضه کرده؟
با این استدلالت اون بنده خدایی که EVIL 3 رو سال 1999 خریده بود هم میتونه به قیمت 60 دلاری نسخه ریمیکش موقع لانچ اعتراض کنه :)

• Like
Reactions: MrElectricWizard
کلا این بحث ها مصداق به در و دیوار کوبیدن و منحرف کردن بحث اصلی هست. بعد عجیبه که مشتری مداری مایکروسافت از گیم پس و rewards و قیمت ثابت و مدل سری اس با قیمت پایین و فروش کنسول به صورت قسطی و کلا همه سیاست هایی که فقط به نفع مصرف کننده هست تقیبح میشه. این چجور سیم پیچی مغزی هست واقعا؟ :D

کنسول 2 سال قبل سونی که از لحاظ سخت افزاری هیچ تغییری نکرده گرون میشه و تنها فشار به روی مشتری سونی هست. فقط مشتری و طرفدار و علاقه مند به سونی ضرر میکنه. این چه جای دفاعی داره اخه. تازه اونم ما ایرانی های بخت برگشته که دلار هزارتومن میره بالا توانایی خرید یه کالا رو کلا از دست میدیم. تو این 2 سال سیاست های سونی فقط به ضرر مصرف کننده و به نفع جیب شرکت بوده. بازی گرون، سرویس اشتراکی ضعیف تر نسبت به رقیب، امکانات پولی که در حالت عادی باید رایگان باشند مثل cloud save و حالا کنسول گرون تر.

نسخه ریمیکش و 70 دلاریش هم زوری نیست و هر کس آزاده بخره یا نخره.اگه کسی احساس میکنه پول زوره و ارزش نداره خب مرد مومن میتونی نسخه ریمستر و 60 فریمش رو رایگان بازی کنی
اصلا به بحث VS تاپیک کاری ندارم اما این خیلی تفکر خطرناکیه بنظرم!
با این حساب یک شرکت میتونه هر محصولی رو هر جور دلش خواست قیمت گذاری کنه بعدم که طرفدارای اون محصول صداشون در اومد بیاد بگه مجبورتون که نکردن بخرید! الان یکی که نسخه PS3 یا ریمستر رو تموم کرده و بعد چندین سال میخواد دوباره با کیفیت بالاتر بازی کنه مجبوره پول بازی کامل رو بده یا هم کلا تظاهر کنه این بازی وجود خارجی نداره که مسخرس، مگه فقط مخاطبای بازی کسایین که تاحالا بازی نکردن؟

من خودم منتظر TlouP1 هستم اما بنظرم با هیچ معیاری با هزار جور ارفاق هم 70 دلاری بودنش رو نمیشه توجیه کرد، فرض کن الان خود ناتی داگ یک بازی جدید بده که 5 سال روش کار کرده، قطعا قیمتش همین 70 دلار خواهد بود حالا خودت این دوتا رو بزار کنار هم ببین آیا ارزش یک بازی جدید که شونصد نفر آدم روش کار کردن با یه بازی که محتوای کلیش دقیقا همون قبلیه یکیه؟ اگه جوابت آره هست که رسما داری یک میدل فینگر تپل میدی به ناتی داگ و بقیه استدیو های گنده دیگه که اونا هم میتونستن این وقتی رو که واسه ساخت بازی جدید گذاشتن جاش برن بازیای محبوب قدیمیشون رو ریمیک کنن با انیمیشنا و گرافیک جدید با قیمت فول بفروشن به مردم دیگه چرا زحمت بکشن بازی جدید بسازن؟
چیزی که باز بیشتر میره رو اعصاب اینه که باز ورژن 80 دلاری هم داره :D
در مورد لست هم احتمالا این نسخه ۷۰ دلاری جامعه ی هدفش پلیر های جدید باشن و یا در آینده pc بازها که تا حالا لست بازی نکردن
خب اینکه دیگه جوابش سادس، اگه واقعا هدفش این بود خیلی راحت میتونست با 20-30 دلار آپشن آپگرید واسه کسایی که قبلا پول دادن رو بزاره.

آخرین ویرایش:
چرا حس میکنم جیمبو کارمند اسپنسره.... 😂
دقیقا منم همین حسو دارم
تو صنعت خودرو بعضی کارمندارو نفوذی میفرستن مثلا تو بخش طراحی که گند بزنه به طراحی رقیب نمونش الان خیلیا میگن نکنه طراح های بی ام و رو بنز استخدام کرده
این وسط سونی تصمیم گرفته افزایش بده خوب به علت کحدود بودن رقبا و عدم افزایش قیمت توسط ماکروسافت به نظرم در دراز مدت باعث کاهش فاصله فروش دو کنسول بشه
خصوصا این که ماکروسافت قیمت بازی هاش بر اساس منطقه ی و درامد اون ناحیه ست ولی سونی برای یه ریمیک 70 دلار طلب میکنه
بالاخره یه چیزای پشت پرده هست
این سونی اون سونی سابق نیست

تا جایی که ما میدونیم حاج مالک ریمیک به چیزی مثل ایول ۲ میگن که زده کوبیده از نو ساخته
با چه منطقی لست رو اسمش رو ریمیک میذارن اونم ۷۰ دلاری الله و اعلم
لست پارت ۱ همون ریمستر هست که رفیق بالایی گفت
منم غیر این حرفی نزدم.میگم شما که میگید چیز جدیدی اضافه نشده و همون ریمستره،خب همین الان نسخه ریمسترش رایگانه.حرف حسابتون چیه :((

tlou 1 سال 2013 برا ps3 اومد و اکثرا بازیش کردن.ریمسترش هم 2014 برا ps4 اومد و الان با 19 دلار میشه خرید.برا ps5 هم کاملا رایگان(free) هستش و جزو بازیهای collection هستش
نسخه ریمیکش و 70 دلاریش هم زوری نیست و هر کس آزاده بخره یا نخره.اگه کسی احساس میکنه پول زوره و ارزش نداره خب مرد مومن میتونی نسخه ریمستر و 60 فریمش رو رایگان بازی کنی
وقتی یه کمپانی معزز برا مصرف کنندش خدمات ارائه نمیده و 3 سال ازشون خواسته که بهش مهلت بدن تا شاید 2023 براشون بازی جدید و رایگان و با کیفیت بسازه،باید هم فن هاش اوقات بیکاری بیفتن به جون سونی جهان خوار و وقتشون رو پر کنن

این حرفا از شخصی که حتی یکسال هم گیمر شده باشه عجیبه:blink:

وقتی یه بازی فن بیس پیدا میکنه دیگه اون افراد به همین راحتی از کنار محتوا جدید یا ریمستر اون بازی نمیگذرن

فقط کافیه فریم ریت اضافه بشه تا فن های بازی بخوان دوباره اونو تجربه کنن یا افزایش گرافیک و ...

این بازی هم هر چند من خوشم نمیاد ولی طرفدار کم نداره

یعنی اصطلاحا کرم یه چیزی به جون طرف بندازی بعد بگی مگه مجبورت کردم بخری، گرونه نخر :D

به نظرم روی تفکرت نسبت به سونی تجدید نظر کن:|

منم غیر این حرفی نزدم.میگم شما که میگید چیز جدیدی اضافه نشده و همون ریمستره،خب همین الان نسخه ریمسترش رایگانه.حرف حسابتون چیه :((

رایگان چیست؟

رایگان به نسخه دیجیتالی که باید مبلغ 19.99 به اضافه مالیات پرداخت کنید گفته میشود

IMG_20220828_173242_325.jpg

دوستان یاری کنید فقط 4 صفحه دیگه بریم جلو به صفحه 20 برسیم که بحث جذاب بشه :D

View attachment 269703
طبق پیش بینی رسیدیم به صفحه 20 و بحث تلو شروع شد :))
مایکرو فن هیچوقت تغییر نمیکنه فقط از تاپیکی به تاپیک دیگه ای تغییر مکان میده

دلیل:
1661694834248.png

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or