قیمت 399$ از سوی Nvidia برای کارت گرافیکش GTX 770

.:Ranger:.

کاربر سایت

nvidia_geforce_gtx_770.jpg

به تازگی شرکت Nvidia قیمت کارت گرافیک جدید خود GTX 770 که هم اکنون در بازار موجود می باشد را 399$ اعلام کرده و بیان نموده که احتمال دارد کمی نوسان داشته باشد این قیمت در برخی مناطق که بستگی به خورده فروشان دارد.

همچنین این شرکت در رابطه با ویژگی های کارت گرافیک GTX 770 گفته که از نظر ظاهری نمونه مطلوبی همانند GTX 780 را داراست،و در مقایسه با هم پای خود و به لطف سرعت کلاک بالاتر 15% سریعتر است،همچنین 192 هسته CUDA بیشتر و 7Gbps حافظه سریع را داراست.

این شرکت نیز اعلام کرده GTX 770 از قابلیتهای GPU Boost 2.0 , Overvolting , Display Overclocking و ShadowPlay پشتیبانی خواهد کرد.

منبع: NVIDIA GeForce GTX 770 now available for $399 | VG247

-شوما باس عینک بزنی چونکه تفاوت بازی هارو متوجه نمیشی
-کارت 780 برای رز2560*1440 طراحی شده!!!- Teslletion- TXAA -SSAA-MSAA-FXAA و....با 780 میتونی اینا رو تجربه بکنی
تا حالا اسم اورکلاک به گوشت خورده؟؟همین عدد و رقم ها وابتکاراتش از بیشتر بازیهای کنسول بهم بیشتر میچسبه:>
مطمعن باش هیچکس حسرت دوتا بازی:))رو نمیخوره.هر کی بخواد میتونه بره کنسول بخره.و برعکس!!!من خودم چند وقت پیش کنسول رو ول کردم اومد طرف PC .چون به نظرم بهتر از کنسوله.
نمیدونم ما کی از این کارامون دست بر میداریم!!:|

ممنونم ازتون.
شما دقیقا حرف بنده رو ثابت کردین.
من گفته بودم PC فقط عدد و رقمه.
با اورکلاک هیچ چیزی به تجربه گیم شما اضافه نمیشه مگر 2-3 تا عدد و رقم، که اونام فقط امروز هستن و فردا بی ارزش.
در کل باز هم میگم : مقایسه کنسول و PC با همدیگه کار عقلانی نیست چون یکیش وسیله گیمه ولی اونیکی نیست.
در مورد حسرت خوردن 2 تا بازی هم تاپیک ها رو بگردین به حرف بنده میرسین. هر چی نباشه من هم یروزی از خودتون بودم.

ممنونم ازتون.
شما دقیقا حرف بنده رو ثابت کردین.
من گفته بودم PC فقط عدد و رقمه.
با اورکلاک هیچ چیزی به تجربه گیم شما اضافه نمیشه مگر 2-3 تا عدد و رقم، که اونام فقط امروز هستن و فردا بی ارزش.
در کل باز هم میگم : مقایسه کنسول و PC با همدیگه کار عقلانی نیست چون یکیش وسیله گیمه ولی اونیکی نیست.
در مورد حسرت خوردن 2 تا بازی هم تاپیک ها رو بگردین به حرف بنده میرسین. هر چی نباشه من هم یروزی از خودتون بودم.
ببین.منم نمیخوام مقایسه کنم.حرف من اینه:انتخاب هر کس محترمه و هیچ کس نمیتونه بگه PC یا کنسول به درد نمیخوره!!
کنسول حالم داشت بهم میزد رفتم سراغ PC.برای شما هم برعکس!!
این کارا رو فقط تو ایران میکنن!!به خدا هر کس مصلحتشو بهتر از شما(تو رو نمیگم )میدونه!!
مرسی

ببین.منم نمیخوام مقایسه کنم.حرف من اینه:انتخاب هر کس محترمه و هیچ کس نمیتونه بگه PC یا کنسول به درد نمیخوره!!
کنسول حالم داشت بهم میزد رفتم سراغ PC.برای شما هم برعکس!!
این کارا رو فقط تو ایران میکنن!!به خدا هر کس مصلحتشو بهتر از شما(تو رو نمیگم )میدونه!!
مرسی
نقل قول نکن پست های این یارو رو. به خودت احترام بزار!

در کل سری 700 انویدیا نسبت به قیمتشون محشرن

GTX 780 قدرتی نزدیک به TITAN داره ولی 350 دلار ارزون تر !!!
GTX 770 از GTX 680 و 7970 GHZ قوی تره ولی قیمتش تنها 400 دلاره !!!!
در آخر هم GTX 760 که مناسب گیمر ها با بودجه محدوده
از لحاظ قدرت نزدیک به GTX 670 هست ولی تنها 250 دلار قیمت داره !!!!!

امسال دیگه انویدیا کارت بیرون نمیده و باید منتظر سری 8000 ای ام دی در پاییز و زمستان باشیم

اینجا رو هم ببینین :

http://forum.bazicenter.com/thread78745

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or