قیمت 399$ از سوی Nvidia برای کارت گرافیکش GTX 770

.:Ranger:.

کاربر سایت

nvidia_geforce_gtx_770.jpg

به تازگی شرکت Nvidia قیمت کارت گرافیک جدید خود GTX 770 که هم اکنون در بازار موجود می باشد را 399$ اعلام کرده و بیان نموده که احتمال دارد کمی نوسان داشته باشد این قیمت در برخی مناطق که بستگی به خورده فروشان دارد.

همچنین این شرکت در رابطه با ویژگی های کارت گرافیک GTX 770 گفته که از نظر ظاهری نمونه مطلوبی همانند GTX 780 را داراست،و در مقایسه با هم پای خود و به لطف سرعت کلاک بالاتر 15% سریعتر است،همچنین 192 هسته CUDA بیشتر و 7Gbps حافظه سریع را داراست.

این شرکت نیز اعلام کرده GTX 770 از قابلیتهای GPU Boost 2.0 , Overvolting , Display Overclocking و ShadowPlay پشتیبانی خواهد کرد.

منبع: NVIDIA GeForce GTX 770 now available for $399 | VG247

درود
بنظر من دوستانی که قصد ارتقا دارند دست نگه دارید تا سری maxwell انویدیا وارد بازار بشه که 20nm هست و بجای واحد های smx سری کپلر از واحدهای usmx بهره میبره که بسیار کارایی بیشتری دارن..
gm110 قویترین تراشه single gpu سری maxwell انویدیا خواهد بود .

البته احتمال داره تو سری کپلر کارت 790gtx با دو عدد تراشه gk110 تایتان وارد بازار بشه .البته حدس هست.
یا اینکه در تایتان اخرین واحد smx فعال کنن با اسم 790gtx روانه بازار بشه که کمی بعیده.

درود
بنظر من دوستانی که قصد ارتقا دارند دست نگه دارید تا سری maxwell انویدیا وارد بازار بشه که 20nm هست و بجای واحد های smx سری کپلر از واحدهای usmx بهره میبره که بسیار کارایی بیشتری دارن..

البته احتمال داره تو سری کپلر کارت 790gtx با دو عدد تراشه gk110 تایتان وارد بازار بشه .البته حدس هست.
یا اینکه در تایتان اخرین واحد smx فعال کنن با اسم 790gtx روانه بازار بشه که کمی بعیده.
با این اوضاع قیمتا, تا زمانی که پول من جور بشه احتمالا باید 1160TI بخرم:دی

درود

حساب قیمتش رو هم کردید ؟

اگه واقعا ارزش داشته باشه 670 رو میفروشم اینو میخرم واقعا قیمتش عالیه حرف نداره .:x

شما مطئن باش بازار ایران طوری هست که نمی ذاره از این کارا بکنید احتمالا یه 500 تومنی فرقش خواهد شد که برای 4 یا 5 فریم اصلا ارزش نداره مخصوصا اگر مدل غیر ریفرنس داشته باشید

شما مطئن باش بازار ایران طوری هست که نمی ذاره از این کارا بکنید احتمالا یه 500 تومنی فرقش خواهد شد که برای 4 یا 5 فریم اصلا ارزش نداره مخصوصا اگر مدل غیر ریفرنس داشته باشید

قبول دارم صحبتت در مورد بازار ایران اما 670 من رفرنس هستش البته من کار به بازار ایران ندارم من معمولا میدم فامیل کسی برام از دبی یا کانادا یا آمریکا برام میاره اگه ببینم خیلی تفاوت وجود داشته باشه و میتونم منتظر بشم بستگی داره کدامشون زودتر بخوان بیان ایران .

بعدشم اون موقع که اینو نوشتم هنوز بنچمارک هاش رو ندیده بودم الان ازم سوال کنی خیر نمیخورم به خاطر اینکه 5-10 % ارزش نداره . منتظر میشم کارت های بهتر با قیمت مناسب تر عرضه بشه یا اینکه یک 670 دیگه مثل مال خودم میگیرم SLI میکنم .;)

قبول دارم صحبتت در مورد بازار ایران اما 670 من رفرنس هستش البته من کار به بازار ایران ندارم من معمولا میدم فامیل کسی برام از دبی یا کانادا یا آمریکا برام میاره اگه ببینم خیلی تفاوت وجود داشته باشه و میتونم منتظر بشم بستگی داره کدامشون زودتر بخوان بیان ایران .

بعدشم اون موقع که اینو نوشتم هنوز بنچمارک هاش رو ندیده بودم الان ازم سوال کنی خیر نمیخورم به خاطر اینکه 5-10 % ارزش نداره . منتظر میشم کارت های بهتر با قیمت مناسب تر عرضه بشه یا اینکه یک 670 دیگه مثل مال خودم میگیرم SLI میکنم .;)

770 حدود 17% از 670 سریعتره:>
AnandTech | NVIDIA GeForce GTX 770 Review: The $400 Fight

کمتره در Far cry 3 داره فقط 5 فرم بیشتر میده در Crysis:warhead داره 7 فریم بیشتر میده فقط میتونی ببینی.
GeForce GTX 770 vs 670
۷۷۰ از ۶۸۰ حدود ۱۰ ٪ سریعتره!۶۸۰ هم از۶۷۰ حدود ۷٪ سریعتره!
در ظمن من نگفتم که داره ۱۷ فریم بیشتر میده!به طوره میانگین۱۷ درصد سریعتر.بعضی بازیا مثل بتل بیشتر و بعضی ها کمتر.برو به لینکی که گذاشتم به بنچها نیگا کن:d

انصافا نسبت به قدرتش به صرفه البته اونور اب ولی خوب ادم میره جاش یهps4میگیره چه کاریه
هیچوقت قدرت یه کارت 400$ رو با یه کنسول 400$ مقایسه نکن:|
ترول نمیکنم.فن بازی هم در نمیارم.ولی این کارت کنسول هارو له میکنه:dالبته کنسول هم مزایای خودشو داره ولی نباید با پی سی مقایسش کرد

هیچوقت قدرت یه کارت 400$ رو با یه کنسول 400$ مقایسه نکن:|
ترول نمیکنم.فن بازی هم در نمیارم.ولی این کارت کنسول هارو له میکنه:dالبته کنسول هم مزایای خودشو داره ولی نباید با پی سی مقایسش کرد

من اگه قسمت شه میخوام 2 تا 780 رو sli کنم. ولی با این وجود یه کنسول فن هستم.
ولی یه نصیحت از طرف من.
هیچ وقت کنسول رو با یه PC مقایسه نکن. PC هرچی داره فقط و فقط عدد و رقمه. یه چیز مرده است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or