قیمت 399$ از سوی Nvidia برای کارت گرافیکش GTX 770

.:Ranger:.

کاربر سایت

nvidia_geforce_gtx_770.jpg

به تازگی شرکت Nvidia قیمت کارت گرافیک جدید خود GTX 770 که هم اکنون در بازار موجود می باشد را 399$ اعلام کرده و بیان نموده که احتمال دارد کمی نوسان داشته باشد این قیمت در برخی مناطق که بستگی به خورده فروشان دارد.

همچنین این شرکت در رابطه با ویژگی های کارت گرافیک GTX 770 گفته که از نظر ظاهری نمونه مطلوبی همانند GTX 780 را داراست،و در مقایسه با هم پای خود و به لطف سرعت کلاک بالاتر 15% سریعتر است،همچنین 192 هسته CUDA بیشتر و 7Gbps حافظه سریع را داراست.

این شرکت نیز اعلام کرده GTX 770 از قابلیتهای GPU Boost 2.0 , Overvolting , Display Overclocking و ShadowPlay پشتیبانی خواهد کرد.

منبع: NVIDIA GeForce GTX 770 now available for $399 | VG247

من اگه قسمت شه میخوام 2 تا 780 رو sli کنم. ولی با این وجود یه کنسول فن هستم.
ولی یه نصیحت از طرف من.
هیچ وقت کنسول رو با یه PC مقایسه نکن. PC هرچی داره فقط و فقط عدد و رقمه. یه چیز مرده است.
:|
چرا؟؟؟چون براش بازی نمیسازن؟؟!!:|:))
نمیدونم تا حالا PC به روز و سریع داشتی یا نه ولی تجربه بازی های مولتی با PC یه چیز دیگس...:p
از گرافیک هم اگه بگذریم کلی بازی استراتژی و MMO داره که کنسولا ندارن:DOTA-CoH-GW و.../:)
بعله برای همینه که مرده;)

نمیدونم تا حالا PC به روز و سریع داشتی یا نه ولی تجربه بازی های مولتی با PC یه چیز دیگس...:p
از گرافیک هم اگه بگذریم کلی بازی استراتژی و MMO داره که کنسولا ندارن:DOTA-CoH-GW و.../:)
هی ما بلک لیست میکنم روی خوش بعضیا رو نبینیم شما گند میزنی بهش! نقل قول نکنید آقا!

به عنوان يک فن pc اينا ميگم
متاسفانه اينبار تفاوت زيادی کنسول ها با pc همزمان خودشون دارند
زمانی که 360 لانچ شد کارت 7800 gtx حدودا 512 مگابايت حافظه داشت

يعنی مقدار رم يک کارت گرافيک عالی به تنهايی برابری ميکرد به کل رم کنسول
ولی الان کل کنسول 8 گيگ رم سرعت بالا دارند
در صورتی که الان بهترين کارت ها با قيمت فضائی فقط 4 گيگ رم دارند ....
البته من اينظور فکر ميکنم

آخرین ویرایش:

تا حالا فکر نکردید 8 گیگ رم گرافیکی اصلا نمی شه رم کل سیستم 8 گیگ اعلام شده که حالا راست یا دروغ برای جفتش در حالت share هست که بازم فرقی نمی کنه همین pc شما هم داره share می کنه شما یه رم 8 گیگ با یه گرافیک 2 گیگ داشته باشید سرتر از کنسول های نسل بعد هستید البته فقط از لحاظ میزان رم از اونجایی که amd طراحی جالبی در cpu ها نداره اصلا نگران نباشید اختلاف از نسل قبل هم کمتر هست بازی های انحصاری نسل بعد حتی در حد crysis3 یا metro هم گرافیک ندارن حداقل e3 که چیزی ندیدیم. من که دیگه زمان کافی برای بازی کردن ندارم به قدری بازی خوب برای pc میاد که نیازی به انحصاری هاش نداشته باشم با این حال اگه هک شدن یکی می خرم البته اگه دلار مرزهای زیبا رو رد نکنه

amd طراحی جالبی در cpu ها نداره اصلا نگران نباشید
به خاطر همین طراحی ناجالب بود که نینتدو سونی مایکرو از پردانزده های این شرکت در این نسل و نسل قبل استفاده کرده (به غیر سونی که رفت سمت سل) ؟

تا حالا فکر نکردید 8 گیگ رم گرافیکی اصلا نمی شه رم کل سیستم 8 گیگ اعلام شده که حالا راست یا دروغ برای جفتش در حالت share هست که بازم فرقی نمی کنه همین pc شما هم داره share می کنه شما یه رم 8 گیگ با یه گرافیک 2 گیگ داشته باشید سرتر از کنسول های نسل بعد هستید البته فقط از لحاظ میزان رم از اونجایی که amd طراحی جالبی در cpu ها نداره اصلا نگران نباشید اختلاف از نسل قبل هم کمتر هست بازی های انحصاری نسل بعد حتی در حد crysis3 یا metro هم گرافیک ندارن حداقل e3 که چیزی ندیدیم. من که دیگه زمان کافی برای بازی کردن ندارم به قدری بازی خوب برای pc میاد که نیازی به انحصاری هاش نداشته باشم با این حال اگه هک شدن یکی می خرم البته اگه دلار مرزهای زیبا رو رد نکنه
توجه نفرموديد به صحبتم
من گفتم رم 7800gtx به تنهايی برابر بود با کل رم کنسول x360
آيا الان کارت گرافيکی موجود هستش که رمش به تنهايی به اندازه ی 8 گيگ رم کنسول های الان باشه ؟
مطمئن باشيد من خودم شديدا به pc علاقه دارم و نه به کنسول ها
البته به جز بازی gears of war .....

نه دوست گرامی از این خبرها نیست.این موضوع 512 مگابایت رم کنسولهای نسل فعلی با 8 گیگ رم نسل جدید به هیچ عنوان اینطوری مقایسه نمیشه.چرا؟
1.معماری نسل فعلی بر پایه ریسک هست و پردازنده مرکزی بر پایه power pc شرکت ibm
2.چیدمان رم در نسل فعلی با نسل اینده فرق میکنه چون نسل اینده گفتن اسکلت اصلی بر مبنای pc هست.

به لطف cuda و opencl اصل حافظه ایی که برای گیم استفاده میشه ram سیستم هست .درست دیدی دوست گرامی ram سیستم و سرعتش بعلاوه سرعت انتقال cpu الان یک فاکتور بسیار مهم استفاده میشه.حافظه کارت گرافیک برای مواردی از پردازش گرافیک استفاده میشه که احتیاج به سرعت عمل بسیار زیاد و پهنای باند بالا هستن مثل رنگ و الفا و.... ولی این موارد جای زیادی در حافظه نمیگیرن ولی بیشتر پهنای باند اشغال میکنن.
CUDA_processing_flow_%28En%29.PNG

همینطور که میبینی دوست گرامی منبع اصلی حافظه رم سیستم هست و رم کارت گرافیک حکم بافر بین gpu و رم سیستم داره.

یه نگاهی به بخش
Version features and specifications

اینجا بکن:
CUDA - Wikipedia, the free encyclopedia

حتی 3d تکسچرها هم داخل رم سیستم میتونن ذخیره میشن.
cuda بسیار گسترده هست و داره بشدت رشد میکنه و تقریبا از تمام زبانهای برنامه نویسی هم پشتیبانی میکنه.

opencl هم که amd باهاش کار میکنه به پای cuda نمیرسه ولی بازم جواب کار رو میده با heterogeneous.

البته خوشحال میشم دوستان دیگه هم در بحث شرکت کنن واطلاعاتی بدن یا اگر ایرادی وجود داره در پستم اشاره کنن و تصحیح کنن.

آخرین ویرایش:
دقیقا حرف دلمو زدی:d
من یکی که منتظر MAXWELL هستم. :bash:خدا رحم کنه.احتمالا 870 GTX تایتان رو قورت میده:praying:

من هم به عنوان يك دوست بهتون ميگم در زمان عرضه xbox 360 با xenos GPU حتي با فاصله زياد هم هيچ تكنولوژي قابل رقابت روي PC با Xenos از طرف ATI-AMD وجود نداشت تا سال ماه may 2007 (حدودا ٢ سال بعد از عرضه xbox360 ) كه اولين نسل از VLIW unified shader ها عرضه شدن .

تكنولوژي unified shader اي كه روي xbox360 بود تا سال 2006 كه انويديا متد TLP unified shader اش رو با G80 قلب 8800GTX عرضه كرد وجود نداشت و از طرف AMD-ATI ادغام شده اون زمان هم تا سال 2007 هيچ معادلي براش وجود نداشت.

قدرت كنسول ها بر اساس ميزان RAM اشون نميشه برسي كرد در نظر گرفت همين الان GTX780 با در رقابت با GTX TITAN اگر فركانس 780 رو عدد Gflops توليدي تايتان نرمالايز بشه (يعني هردو يك مقدار فلاپس توان محاسباتي توليد كنن) تفاوتشون در رزولوشن هاي حتي اغلب 1600p هم بسيار ناچيزه با اينكه GTX780 نصف TITAN رم گرافيكي داره 6GB عليه 3GB.

البته منكر اين نميشم كه ميزان رم براي دولوپر ها مهمه اما براي نشون دادن تفاوت ها براي مردم عادي موثر هست اصل كار قدرت موثر محاسباتي تراشه هاست.

-------------

متاسفانه اين اين نسل برخلاف نسل قبل تكنولوژي موجود در تراشه هاي كنسول ها نه تنها در حد همين نسل هست بلكه تراسه هاي براي PC وجود دارن كه هم از لحاظ قدرت خام محاسباتي هم تكنولوژي هاي موجود در اونها بسيار برتر هستن. مثلا تكنولوژي هاي خاص موجود درتراشه GK110 كه در ابر كامپيوتر oak ridge TITAN SC به كار رفته مثل HYPER-Q وDynamic parralisim و .. كه بازدهي برنامه هاي cuda accelrate رو روي اون SC بسيار بالابرده در كنسول ها هم استفاده ميشد كلي جلوتر از حال حاظر بودن.

متاسفانه اين نسل انويديا با performance per watte بالاتر نسبت به رقيب AMD انتخاب بسيار عالي ميتونست باسه كه كنار گذاشته شد به خاطر نداشتن دانش فني ساخت x-86 cpu ا- (در حال حاظر GTX780 با مصرف كمتر از HD7970 ghz ed بين 25% تا 40% كارايي بيشتري داره و اين نشون ميده چقدر effeciency كپلر بالاست و ميتونستن در كنسول ها از اين GPU ها استفاده كنن.)

ramin cybran 8030
ممنون از توضيحاتتون
البته که اميدوار کنندست
اميدوارم همينطور باشه و مجبور نباشيم پول زيادی بديم که از کنسول ها عقب نمونيم

يک مورد ديگه اگر منظور از الفا همون الفا چنل هست
اميدوارم توی اين نسل ازش استفاده نشه و حجم کامل داشته باشه

آخرین ویرایش:

به قول یکی از دوستان PC فن، برا PC فقط ته دیگ بازی ها میرسه. که به نظر من گاهی هم سوخته هستش.;)
الان من 780 هم بندازم باز به غیر از 2-3 تغییر تو عدد و رقم هیچی نصیبم نمیشه.
واسه همینه که میگم PC روح نداره و مرده است.
اون بازی هایی هم که اسم بردین هیچ وقت ندیدم گروه مقابل رو تو حسرتشون بزاره ولی برعکسش کاملا صادقه. چون خودم تجربه اش کردم.

البته محض اطلاع دوستان باید بگم که ایندفعه تفاوت 780GTX با 770GTX بسیار بالاتر از 670 و 680 هست!!
چون بر خلاف گرافیکهای دو نسل قبل که x70 و x80 در base هسته یکسان بودند ولی ایندفعه هسته هر دو کلا متفاوته به نحوی که تعداد ترانزیستور موجود در 780 نزدیک به دو برابر 770 هست(میشه گفت در واقع همون هسته تیتانه!) که باعث افزایش چشمگیر قدرت این گرافیک میشه!!
ولی خوب برای بچه های اینور با این اوضاع دلار مطمئنا 770 انتخاب بسیار مناسب تری نسبت به 680 هست!

به قول یکی از دوستان PC فن، برا PC فقط ته دیگ بازی ها میرسه. که به نظر من گاهی هم سوخته هستش.;)
الان من 780 هم بندازم باز به غیر از 2-3 تغییر تو عدد و رقم هیچی نصیبم نمیشه.
واسه همینه که میگم PC روح نداره و مرده است.
اون بازی هایی هم که اسم بردین هیچ وقت ندیدم گروه مقابل رو تو حسرتشون بزاره ولی برعکسش کاملا صادقه. چون خودم تجربه اش کردم.
-شوما باس عینک بزنی چونکه تفاوت بازی هارو متوجه نمیشی
-کارت 780 برای رز2560*1440 طراحی شده!!!- Teslletion- TXAA -SSAA-MSAA-FXAA و....با 780 میتونی اینا رو تجربه بکنی
تا حالا اسم اورکلاک به گوشت خورده؟؟همین عدد و رقم ها وابتکاراتش از بیشتر بازیهای کنسول بهم بیشتر میچسبه:>
مطمعن باش هیچکس حسرت دوتا بازی:))رو نمیخوره.هر کی بخواد میتونه بره کنسول بخره.و برعکس!!!من خودم چند وقت پیش کنسول رو ول کردم اومد طرف PC .چون به نظرم بهتر از کنسوله.
نمیدونم ما کی از این کارامون دست بر میداریم!!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or