قیمت 350$ دلاری NGP!

$Dante$

کاربر سایت
قیمت پایه NGP حدودا 250$ اعلام شده و همچنین مدل 3G آن نیز قیمتی معادل 350$ دارد.
نظرسنجی Kotaku نشان می دهد خرید NGP براساس مدل ها و قیمت آنهاست.
سونی هنوز برای اعلام قیمت رسمی سر باززده.
رئیس بخش اروپای سونی Andrew House گفته:تمام دستگاه های NGP دارای wi-fi هستند!
همچنین او ادامه داد:کاربر هر کجا که بخواهد می تواند از این تکنولوژی استفاده کند.
منبع:http://www.eurogamer.net/articles/2011-03-16-next-generation-portable-price-revealed

ss_preview_PSP2_016.jpg.jpg

• Like
Reactions: Kainé
NGP: صفحه تاچ اسکرین OLED، یک آنالوگ بیشتر، تاچ پد پشت دستگاه، gyroscope یا همون Sixaxis، دوتا دوربین با فریمریت بالا، میکروفون و کلی قابلیت های نرم افزاری که NGP رو تبدیل به یک Tablet میکنه.
3DS: اسکرین 3 بعدی کمی بزرگتر از قبل، دوتا دوربین که عکس 3 بعدی میگیره به قول شما، یک عدد آنالوگ
مولتی تاچ در هر دو صفحه NGP رو هم اضافه کن ! چیزی که 3DS کلآ نداره و یه قابلیت خیلی خوب برای بازیهای fun و جالب هست.
در مورد سخت افزارش هم که جان کارمک (توی تاپیک بقلی دوستان در موردش صحبت میکردن :دی) گفته که NGP یک نسل از اسمارت فون های دیگه جلوتره !
کلآ ترکیب سخت افزار فوق العاده NGP با امکانات محشرش , باعث میشه 250 دلار یه قیمت رویایی براش باشه. حالا شاید دوستان توی PSP1 صفحه لمسی و Sixaxis و دوربین و میکروفون و ... سراغ داشتن و ما خبر نداریم ! :دی

• Like
Reactions: Biohazard
مولتی تاچ در هر دو صفحه NGP رو هم اضافه کن ! چیزی که 3DS کلآ نداره و یه قابلیت خیلی خوب برای بازیهای fun و جالب هست.
در مورد سخت افزارش هم که جان کارمک (توی تاپیک بقلی دوستان در موردش صحبت میکردن :دی) گفته که NGP یک نسل از اسمارت فون های دیگه جلوتره !
کلآ ترکیب سخت افزار فوق العاده NGP با امکانات محشرش , باعث میشه 250 دلار یه قیمت رویایی براش باشه. حالا شاید دوستان توی PSP1 صفحه لمسی و Sixaxis و دوربین و میکروفون و ... سراغ داشتن و ما خبر نداریم ! :دی
آریا آخه اصلا اینجا حرف هایی زده می شه که آدم زورش می ګیره!!
اون از تاپیک جان کارمک اینم از این!!
اصلا این تاپیک همین خبر توی neogaf هست.دوستان برن و نظرات رو بخونند!!تا قبل این بعضی مردم قیمت های ۵۰۰ الی ۶۰۰ دلار هم می ګفتند(که اون هم یکم مسخره بود)اما الان که ۲۵۰ دلار شایعه شده باید همچین حرف هایی بزنیم!!

:dآریا اینا رو بی خیال!همینایی که نق و نوق میکنن زودتر از همه میرن سراغش.... سر چی دعوا میکنید.دلتون خوشه،من که اصلا چشمم آب نمیخوره این 250 دلار باشه.
حالا اگه 250 چوق باشه....یعنی سونی اینقدر رو فروش نرم افزار NGP حساب باز کرده؟:-/

آخرین ویرایش:
من که اصلا چشمم آب نمیخوره این 250 دلار باشه.
حالا اگه 250 چوق باشه....یعنی سونی اینقدر رو فروش نرم افزار NGP حساب باز کرده؟:-/
والا خود منم فکر میکنم از 300 دلار شروع بشه ! اجنبی ها هم توی بحث هاشون اکثرآ میگن این قیمت نمیتونه باشه ! همون سخت افزارش کلی هزینه باید داشته باشه وقتی توی بازیهای موج اولش چیزی مثل دموی Uncharted رو اجرا میکنه ! دیگه بگذریم از باقی چیزها مثل صفحه نمایش با کیفیتش یا دو تا صفحه لمسی و ...
البته ایرادات دیگه ای هم دوستان میگیرن که اونا هم حداقل تا این لحظه خنثی شده ! :دی یکی وزنش که هرکی دستش گرفته گفته سبک هست. یکی هم باتری که اونم گفته میشه 4 تا 6 ساعت کارایی داره.
ولی در کل اگه سونی روی کنسول ضرر هم بکنه و 250 دلار بفروشه , به نفعشه ! درسته 50 دلار چیز خیلی خاصی نیست ولی بازم روی فروش تآثیر میذاره ! طرف میره برای بچه ـش کادوی کریسمس بخره , میبینه یه کنسول 250 دلار هست و اون یکی 300 دلار , خب طبیعیه اولی رو انتخاب میکنه :دی

اگه یکی همون اول بیاد این کنسول هک کنه , سونی خیلی ضرر می کنه ...
چون من احتمال میدم سونی تو یکی دو سال اول فقط چشم به فروش نرم افزاری باشه . برای همین هم داره با هکرها مبارزه می کنه .

اگه یکی همون اول بیاد این کنسول هک کنه , سونی خیلی ضرر می کنه ...
چون من احتمال میدم سونی تو یکی دو سال اول فقط چشم به فروش نرم افزاری باشه . برای همین هم داره با هکرها مبارزه می کنه .
نمی شه .

شرکت سونی PS3 ضد هک داده نمی تونه اینم ضد هک کنه ؟!

راستی Hack رو هک می نویسن یا حک ؟! :d:d:d

قاطی کردم ! :d

نمی شه .

شرکت سونی PS3 ضد هک داده نمی تونه اینم ضد هک کنه ؟!

راستی Hack رو هک می نویسن یا حک ؟! :d:d:d

قاطی کردم ! :d
ضد هک بود خدا بیامرزه آخرش چی شد..؟؟!! الان پسر عموی من 2 هفته میشه ps3 کپی خور گرفته با 30-40 تا بازی تویه هارد 320 داره بازی میکنه اصلا نگران نباش اینم خوشگل هک میکنن میره.فقط یه کم وقت می خواد فقط منه بد بخت تو 4 سال کلی پول از جیبم بابت بازی اورجینال رفت.الان نسل جدیدا :dحال میکنن.

اخبار رو دنبال نمیکنید مگه ؟ :d مثل اینکه سونی از خودش یک PS3 جدید زده و گفته ضد هکه ( که اینم بیادش هک میشه :d )
برای اطلاعات بیشتر به بخش اخبار همین جا مراجعه فرمایید :d

اخبار رو دنبال نمیکنید مگه ؟ :d مثل اینکه سونی از خودش یک PS3 جدید زده و گفته ضد هکه ( که اینم بیادش هک میشه :d )
برای اطلاعات بیشتر به بخش اخبار همین جا مراجعه فرمایید :d
سونی واسه خودش خیلی کارا میکنه این هکر رو بگیر اونو بگیر...و و و:dولی از قدیم میگن پهلوان زنده رو عشقه:dاین یعنی همون هک ps3 یعنی وقتی میرم خونه ی عموم میبینم بازیهای بروز مثل KZ 3 AC: BH CAP VS MARرو داره عین باقلوا بازی میکنه روی هارد و با قیمت بسیار گرون 4 هزار تومان:)):))(یه نگاه به من هم میکنه که از 100 تا فحش بد تره>:d<)واسه همین میگم نسل جدیدا حال میکنن:d

یادت رفت شتاب سنج هم داره مثلا تکونش میدی مثل همون بازی آنچارتدش رو طناب حرکت میکنه.

در مورد psp1 هم بله اونم یه صفحه داشت که سوار میشد روی lcd خود psp و از بالا کابل mini usb داشت که میخورد به اون پورتش و از پایین هم یکی داشت که میخورد به پورت صدا حالا اونش رو نمیدونم شاید برای گرفت برق بوده.اما تبدیل میشد به صفحه تاچ که کارایی زیادی هم نداشت این رو وقتی ایتالیا رفته بودم دیدم با قیمت 110 یورو که میشه حدودا 180 هزار تومن.
------------
به نظرم ngp خیلی جای پیشرفت داره مخصوصا که قیمت psp1 بی خودی برای ساخت اون درایو umd بالا رفته بود که دست بازی سازها هم تو حجم بسته بود.

نه عزیزم 3g یه جور پروتکل هستش مثه adsl مثلا .که سرعت بالایی هم دارد و خوشبختانه توی کشور پیشرفته ما همچین فنآوری هنوز نیومده است=))
اوپراتور سوم اردیبهشت با 3g میاد.برای همین اگر بیاد<احتمال زیاد همه باید 350 بخریم....

اوپراتور سوم اردیبهشت با 3g میاد.برای همین اگر بیاد<احتمال زیاد همه باید 350 بخریم....
اولا که فک نکنم به این سرعت بیاد
دوما اگرم بیاد مثه وایمکس فقط واسه بعضی از شهرهای بزرگ میاد
سوما باید ببینیم قیمتش چجوری اگه یادتون باشه gprs هم روزهای اول قیمتش فضایی بود
چهارما باید ببینیم سرعتش چجوریه
من که فک نمیکنم حداقل تا 5 6 سال آینده بیاد و بدرد بخوره و مقرون به صرفه باشه
بعدشم 250$ میخریم اگر دیدیم 3g اومد و این شرایطو داشت میفروشیم 3g دار رو میخریم:d>:d<
راستی ngp کی میاد؟ من که فقیرم به همون wifi خالی بسنده میکنم:d

اولا که فک نکنم به این سرعت بیاد
دوما اگرم بیاد مثه وایمکس فقط واسه بعضی از شهرهای بزرگ میاد
سوما باید ببینیم قیمتش چجوری اگه یادتون باشه gprs هم روزهای اول قیمتش فضایی بود
چهارما باید ببینیم سرعتش چجوریه
من که فک نمیکنم حداقل تا 5 6 سال آینده بیاد و بدرد بخوره و مقرون به صرفه باشه
بعدشم 250$ میخریم اگر دیدیم 3g اومد و این شرایطو داشت میفروشیم 3g دار رو میخریم:d>:d<
راستی ngp کی میاد؟ من که فقیرم به همون wifi خالی بسنده میکنم:d

برای کریسمس 2012 یه 2-3 ماه زود تر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or