قیمت 350$ دلاری NGP!

$Dante$

کاربر سایت
قیمت پایه NGP حدودا 250$ اعلام شده و همچنین مدل 3G آن نیز قیمتی معادل 350$ دارد.
نظرسنجی Kotaku نشان می دهد خرید NGP براساس مدل ها و قیمت آنهاست.
سونی هنوز برای اعلام قیمت رسمی سر باززده.
رئیس بخش اروپای سونی Andrew House گفته:تمام دستگاه های NGP دارای wi-fi هستند!
همچنین او ادامه داد:کاربر هر کجا که بخواهد می تواند از این تکنولوژی استفاده کند.
منبع:http://www.eurogamer.net/articles/2011-03-16-next-generation-portable-price-revealed

ss_preview_PSP2_016.jpg.jpg

• Like
Reactions: Kainé
خب من موندم وقتی خبر اینقدر بد ترجمه شده و اصلا هم جاش اینجا نیست و باید تو بخش شایعات زده میشده و ناظم هم فهمیده، پس چرا درستش نمیکنید؟

ولی گذشته از این حرفا، هر چند معلوم نیست بین مدل پرمیوم و معمولیش فقط همین 3G تفاوت وجود داشته باشه یا چیزای دیگه هم باشه ولی 250$ بدون 3G مفته واقعا. هرکی نخره فنه :دی

قیمتش واقعاً خوبه ! واقعاً ! :d خیلی حال کردم :d
درود بر تو:d
خو آریا گرونه دیگه.الان با 200 دلار وقتی میشه یه کنسول خونگی مثل 360 خرید،زور داره آدم 250 تا بابت یه کنسول دستی بده.راستی psp قیمت اصلیش چقدر بود؟من که 3 سال پیش 210 خریدم:d
(با اجازه ی آریا :d)
وقتی یه وسیله ی جانبی مثل کینکت قیمتش دور و ور همین قدر می چرخه توقع داری یه کنسول دستی قیمتش چقدر باشه ؟! یا شاید در اون مورد نمیشه یه 360 خرید ؟! :d

• Like
Reactions: RockIT
با این رشد و پیشرفتی که ما تو صنعت اینترنت و مخابرات داریم گرفتن PSP با قابلیت 3G از اوجب واجباتِ..شاید خواستیم با نوه و نتیجه هامون ارتباط برقرار کنیم..

کلا با قابلیتهاش قیمت زیادی داره!
البته برا فن جماعت 500 دلار ps3 هم ارزون بوده!:دی

2ctecrz9t85zwttqof9m.jpg

بیخیال تروخدا! الان مثلاً قیمت 250 دلار برای 3DS خیلی با ارزشه؟ یا 500 دلار برای iphone که نصف امکانات و سخت افزار NGP رو هم ندارن؟

من نمی دونم چرا فقط در مورد NGP ملت یادشون میوفته قیمت بالاست! (که %100 نیست)

من نمی دونم چرا فقط در مورد NGP ملت یادشون میوفته قیمت بالاست! (که %100 نیست)

دقیقا! مثلا همین قیمت برای فلان وسیله جانبی خیلی هم خوبه اما به NGP که میرسه میشه قیمت خون بابای عباس آقا.

الان مثلاً قیمت 250 دلار برای 3DS خیلی با ارزشه؟
چرا نباشه؟
همون دوربین 3 بعدیش رو الان به زور 300 گیر بیاری! هر چند بحث این نیست! اما نظر من اینه psp1 با گرافیک بیشتر ارزش این پول رو نداره!
حالا شاید شما که چندشت میشه بری سمت کنسولهای نینتندو حاضر باشی هر قیمتی باشه پای ngp بدی

چرا نباشه؟
همون دوربین 3 بعدیش رو الان به زور 300 گیر بیاری! هر چند بحث این نیست! اما نظر من اینه psp1 با گرافیک بیشتر ارزش این پول رو نداره!
حالا شاید شما که چندشت میشه بری سمت کنسولهای نینتندو حاضر باشی هر قیمتی باشه پای ngp بدی

دوربین 3 بعدی چیه آخه؟ دوتا دوربین داره که دوتا عکس از زاویه مختلف میگیره (با رزولوشن خیلی پایین) بعد اینارو خود دستگاه پردازش می کنه و یه حالت 3D مصنوعی ایجاد می کنه.
بیخود هم حرف تو دهن من نذار، من همون اول که 3DS معرفی شد گفتم به خاطر MGS ـش حتماً می خرم.

"psp1 با گرافیک بیشتر" ok بذار قابلیت های جدید هر دوتا دستگاه رو بشماریم. جدا از قدرت سخت افزاری!

NGP: صفحه تاچ اسکرین OLED، یک آنالوگ بیشتر، تاچ پد پشت دستگاه، gyroscope یا همون Sixaxis، دوتا دوربین با فریمریت بالا، میکروفون و کلی قابلیت های نرم افزاری که NGP رو تبدیل به یک Tablet میکنه.
3DS: اسکرین 3 بعدی کمی بزرگتر از قبل، دوتا دوربین که عکس 3 بعدی میگیره به قول شما، یک عدد آنالوگ

3DS که اسمش روشه، یعنی همون DS ولی 3 بعدی... اما این حرف ها که NGP همون PSP1 ـه با گرافیک بیشتر یک حرف کاملاً احمقانست.

بامبول جدیدی اگه دارید سراپا گوشیم.

شاید باورتون نشه من 400 پوندی گذاشته بودم کنار برم یا Ipad بخرم یا Galaxy Tab ولی از وقتی NGP تایید شد کلا گفتم گوره بابای همش موقعی آدم میتونه با 250 $ همون امکانات رو داشته باشه خب مگه خلم یه NGP میخرم:دی بازی هم باهاش میکنم:دی
PS:یک عدید SF هم براش تایید بشه دیگه رو شاخشه خریدش:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or