خبر رسمی قیمت کنسول و بازی های Xbox افزایش پیدا کرد

سر ندانم کاری های بالمر برند ایکس باکس تا مرز نابودی پیش رفت خدا میدونه سر این کارهای نادلا و امی هود برند ایکس باکس چه ضربه ای بخوره .اول که میخواستن کلا دیگه کنسول تولید نکنن خدا خیر بده به اون آدم شیرپاک خورده ای گفت با یک کمپانی دیگه باهم کنسول تولید کنیم .
درمورد قیمت نسل بعد هم طبق آخرین شایعات هنوز دو سالو نیم تا نسل بعد فاصله داریم احتمالا متوجه بشن توی این دو سال سیاست هاشون اشتباه بوده .بنظرمن نادلا و امی هود نباید توی کار مدیر ایکس باکس دخالت کنن و مدیر ایکس باکس هم یه آدمی مثل اندرو ویلسون نیاز داره البته اون خیلی بفکر لوت باکسه یکم از سیاست هاش باید فاصله بگیره گرچه شنیدم اسپنسر بزودی بازنشست میشه و سارا باند جاشو میگیره البته چند سال گویا بازم روی کار سارا باند نظارت داره ولی با این دخالت های نادلا و امی هود هرکی رئیس ایکس باکس بشه نقش پشمک حاج عبدالله رو داره فقط کاش زودتر به خود بیان .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: dark souls
"فعلا"
شما اگر خریدار باشی نه سهامدار! "فعلا" نقدو می چسبی دنبال نسیه نمی ری
کنسولی که رسما هیچ فروشی نداره رو افزایش قیمت میزنن
تا الان هیچ توجیهی نداشت خرید xbox از الان که بدترم شد حالا قیمتش رو بکنن ۱۰۰۰ دلار اصن :))
اینا با خودشون گفتن ما که نمی فروشیم، حداقل همون تعداد باقیمونده که خر یدار داره رو با سود خوب رد کنیم بره :D

هیچی حالا همه شبیه میم تام و‌جری که روی ریل قطار نشسته بودن باید منتظر افزاسش قیمت سونی و بقیه ناشرها باشیم !!!

حالا این همه افزایش میدن و میگن هزینه ها رفته بالا رو من قبول دارم ولی خوب اخه فلان فلان شده ها شما هفتاد جور‌حق عضویت و dlc و لباس و کازمتیک و بتل پس و غیره اضافه کردید !
تازه الانه هم که بهار ai شده براتون دارید همه رو اخراج میکنید
دیگه تا کجا میخواید شیره صنعت رو بکشید

صنعت گیم نیاز به یه تحریم از طرف مخاطبا داره که از این گیمرهای امروزی که درصدیشون دنبال ووک و اسکین رنگین کمونی و... هستن برنمیاد، من افزایش هزینه هارو قبول دارم اما این وسط گشادی سازنده ها هم دخیله، پر رو شدن و ابایی از این موضوع ندارن،درصد زیادی از بازی هایی که در سال منتشر میشن در حد همون ۶۰ دلار نسل پیش ارزش دارن نه بیشتر

هیچی حالا همه شبیه میم تام و‌جری که روی ریل قطار نشسته بودن باید منتظر افزاسش قیمت سونی و بقیه ناشرها باشیم !!!

حالا این همه افزایش میدن و میگن هزینه ها رفته بالا رو من قبول دارم ولی خوب اخه فلان فلان شده ها شما هفتاد جور‌حق عضویت و dlc و لباس و کازمتیک و بتل پس و غیره اضافه کردید !
تازه الانه هم که بهار ai شده براتون دارید همه رو اخراج میکنید
دیگه تا کجا میخواید شیره صنعت رو بکشید
نفرمایید، هزینه های خانم آور های CEO ها زیاد شده، از اونورم ده و بیست تا هوای جت شخصی مشخصا دیگه جواب نمیده.:(
این بحث های افزایش هزینه ها تا حد زیادی حرف مفت هست، از اونور شرکت های سازنده دارند سود هایی 100 برابر نسل ۶ و ۷ میکنند.

صنعت گیم نیاز به یه تحریم از طرف مخاطبا داره که از این گیمرهای امروزی که درصدیشون دنبال ووک و اسکین رنگین کمونی و... هستن برنمیاد، من افزایش هزینه هارو قبول دارم اما این وسط گشادی سازنده ها هم دخیله، پر رو شدن و ابایی از این موضوع ندارن،درصد زیادی از بازی هایی که در سال منتشر میشن در حد همون ۶۰ دلار نسل پیش ارزش دارن نه بیشتر
مشکل اینجاست خیلی بازی ها همون ۶۰ هم ارزش نداشتند.:|

افزایش قیمت تو نسل ۵ ۶ ۷ ۸ معنی داشت که هر سال ان تا بازی شاهکار میومد و دائم صنعت گیم با سرعت نور پیشرفت میکرد صنعتی که یک دهس تویک نقطه ثابت مونده و گرافیک فیزیک هوش مصنوعی و همه چیز بازی ها آروم آروم داره به طرف عقب برمیگرده نه تنها نباید گرون شه باید قیمت بازیا بیاد زیر ۵۰ دلار من خودم حتی یک بازی ۷۰ دلاری تا حالا نخریدم و تا ابد نمیخرم الان بازی کردن کرکی اکانت هکی و ... درست ترین کاری که تمام گیمرا جهان میتونن انجام بدن

• Like
Reactions: dark souls
نفرمایید، هزینه های خانم آور های CEO ها زیاد شده، از اونورم ده و بیست تا هوای جت شخصی مشخصا دیگه جواب نمیده.:(
این بحث های افزایش هزینه ها تا حد زیادی حرف مفت هست، از اونور شرکت های سازنده دارند سود هایی 100 برابر نسل ۶ و ۷ میکنند.

مشکل اینجاست خیلی بازی ها همون ۶۰ هم ارزش نداشتند.:|
من بیشتر اینو به چشم انتظارات سهامدارها میبینم تا مدیریت

ببین الان حجم سرمایه گذاری ها وحشتناکه و علی الخصوص که صندوق های ملی مثل عربستان و … هم هستند و اینا همه شون سوداوری میخوان اون هم بیشتر از سال قبل در صورتی که برای هر چیزی بالاخره یه سقفی هست

الان مایکرو فرضا رکورد سال قبل رو‌ زده و این باعث میشه سهام بره بالا حالا اگر سال دیگه دو‌درصد از رشد امسال شون کمتر باشه سهام میفته ! حالا بیا و اثبات بکن که اقا رشد مثبت بوده فقط بازار کشش نداره بعد خفت مدیریت گرفته میشه و سهامدارها پول رو میبرن جای دیگه و …
این دور باطلی هست که هی میخوره

مدیرعامل هم میبینه اینجوری کل میتونه پول دربیاره دلش نمیسوزه و گند میزنه به همه بازار

تو نمیدونی داش سبحان همونطور که تو تاپیک گرون شدن پلی استیشن تیکه انداختی اینجا هم ایکس باکس از سونی اسکی رفته و گرون کرده(چون به این پول نیاز داره تا براتون شاهکار انحصاری بسازه)البته بخش دومش رو فکـــــر نـــکـــنم :D
اون در جواب کسایی بود که هرچی سونی گرون میکرد شروع میکردم دفاع کردن.
حالا باز سونی دو تا انحصاری درست درمون داره. مایکروسافت همونم نداره.

یک دقیقه تمام نفرت تون رو از آلانا پیرس کنار بذارید و این ویدیویی که سرهم کرده رو ببیند
خیلی خوب توضیح میده دقیقا مشکل کمپانی های بزرگ و حتی کوچیک چیه و چرا علی رغم کیفیت عالی خیلی از بازی ها، فروش فوق العاده شون و میزان سودهای دریافتی بی سابقه هر کمپانی این قدر اوضاع خرابه تو صنعت و...

البته که این بیشتر در مورد خود صنعته

افزایش قیمت بازی ها و کنسول ها یه بخش عمده ای اش از قضیه تعرفه ها و تورم میاد طبیعتا
ولی اینم به نظرم نکته مهمیه در مورد وضعیت فعلی

IMG_20250502_160347_741.jpg
دنیل احمد میگه راه حل نینتندو برآی تعرفه های جدید این بود کمپانی ها رو به ویتنام منتقل کنه
مایکروسافت اینه که هر چیزی توی دستتونه یه ایکس باکس بحساب میاد.

حرکت سونی هم اینه بازی سه سال پیشو بعنوان ریمستر رلیز کنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or