آخرین ویرایش:
"فعلا"این در حالیه که سونی باندل سری 2000 رو همراه با بهترین بازی سال، با قیمت تنها $449.99 در والمارت و گیم استاپ می فروشه
View attachment 377497
شما اگر خریدار باشی نه سهامدار! "فعلا" نقدو می چسبی دنبال نسیه نمی ری"فعلا"
اینا با خودشون گفتن ما که نمی فروشیم، حداقل همون تعداد باقیمونده که خر یدار داره رو با سود خوب رد کنیم برهکنسولی که رسما هیچ فروشی نداره رو افزایش قیمت میزنن
تا الان هیچ توجیهی نداشت خرید xbox از الان که بدترم شد حالا قیمتش رو بکنن ۱۰۰۰ دلار اصن![]()
نفرمایید، هزینه های خانم آور های CEO ها زیاد شده، از اونورم ده و بیست تا هوای جت شخصی مشخصا دیگه جواب نمیده.هیچی حالا همه شبیه میم تام وجری که روی ریل قطار نشسته بودن باید منتظر افزاسش قیمت سونی و بقیه ناشرها باشیم !!!
حالا این همه افزایش میدن و میگن هزینه ها رفته بالا رو من قبول دارم ولی خوب اخه فلان فلان شده ها شما هفتاد جورحق عضویت و dlc و لباس و کازمتیک و بتل پس و غیره اضافه کردید !
تازه الانه هم که بهار ai شده براتون دارید همه رو اخراج میکنید
دیگه تا کجا میخواید شیره صنعت رو بکشید

مشکل اینجاست خیلی بازی ها همون ۶۰ هم ارزش نداشتند.صنعت گیم نیاز به یه تحریم از طرف مخاطبا داره که از این گیمرهای امروزی که درصدیشون دنبال ووک و اسکین رنگین کمونی و... هستن برنمیاد، من افزایش هزینه هارو قبول دارم اما این وسط گشادی سازنده ها هم دخیله، پر رو شدن و ابایی از این موضوع ندارن،درصد زیادی از بازی هایی که در سال منتشر میشن در حد همون ۶۰ دلار نسل پیش ارزش دارن نه بیشتر

من بیشتر اینو به چشم انتظارات سهامدارها میبینم تا مدیریتنفرمایید، هزینه های خانم آور های CEO ها زیاد شده، از اونورم ده و بیست تا هوای جت شخصی مشخصا دیگه جواب نمیده.
این بحث های افزایش هزینه ها تا حد زیادی حرف مفت هست، از اونور شرکت های سازنده دارند سود هایی 100 برابر نسل ۶ و ۷ میکنند.
مشکل اینجاست خیلی بازی ها همون ۶۰ هم ارزش نداشتند.![]()
اون در جواب کسایی بود که هرچی سونی گرون میکرد شروع میکردم دفاع کردن.تو نمیدونی داش سبحان همونطور که تو تاپیک گرون شدن پلی استیشن تیکه انداختی اینجا هم ایکس باکس از سونی اسکی رفته و گرون کرده(چون به این پول نیاز داره تا براتون شاهکار انحصاری بسازه)البته بخش دومش رو فکـــــر نـــکـــنم![]()