خبر رسمی قیمت کنسول و بازی های Xbox افزایش پیدا کرد

همیشه تجربه ثابت کرده وقتی یکی از این دو شرکت کاری رو میکنه اون یکی هم بعد از یه مدت همون کار رو میکنه. برای همین اون تاپیک گرون شدن PS5 مریدان حاج اسپنسر جشن گرفته بودند من دلستر میخوردم و منتظر این اتفاق امروز. ولی نکته اینجاست با گرونتر بودن Xbox دو ترا نسب به PS5 PRO چه توجیهی برای خرید ایکس باکس هست؟ هنوز هم گیم پس؟؟

البته اون تاپیک برای اروپا بود
الان قشنگ مسئله زمانه تا پلی استیشن هم افزایش قیمت بزنه تو امریکا

توپخونه از شنبه :
5 میلیون افرایش قیمت PS5 Pro ، دلیل ؟ هیچی ایکس بوکس گرون شده نمیشه که گرون تر از فایو پرو باشه پس ما خودمون زودتر از سونی دست بکار شدیم . ( الو پپه ، تو صندوق کیلو کیلو جنسه )

البته اون تاپیک برای اروپا بود
الان قشنگ مسئله زمانه تا پلی استیشن هم افزایش قیمت بزنه تو امریکا
نینتندو هم batch اول سوییچ ۲ رو بفروشه میکشه بالا قیمتا رو، فعلا ضرر رو به جون خریده که کنسول لانچ قوی داشته باشه

نینتندو هم batch اول سوییچ ۲ رو بفروشه میکشه بالا قیمتا رو، فعلا ضرر رو به جون خریده که کنسول لانچ قوی داشته باشه

اونم بعید نیست
ولی باز شانس نینتندو واسه دووم آوردن بیشتره
اینا خط تولیدشون رو مخصوصا واسه محموله آمریکا خیلی وقته بردن ویتنام
از این تعرفه ها به وضوح کمتر صدمه میبینن تا بقیه کمپانی ها

دلار که رسید به 80 اینا من از یکی از دوستان فروشنده آپدیت قیمت یه بازی رو پرسیدم، چون تو کانالش گفته بود همه بازی ها کاهش قیمت خوردن، اما در کمال تعجب، 500 هم گرون تر شده بود بازیه. دلیلش رو گرون کردن 30 درهمی بازی ها توسط شرکت (؟) اعلام کرد. دیروز هم یه JRPG خواستم، گفت باید به دلار بیارم برات از آمریکا وارد کنم 10 میلیون در میاد. ربطش به این تاپیک چی بود؟ دقیق نمیدونم. ولی میخواستم بگم کلا هر اتفاقی در هر زمینه ای بیفته ما باید گرون تر بازی بخریم.

دلار که رسید به 80 اینا من از یکی از دوستان فروشنده آپدیت قیمت یه بازی رو پرسیدم، چون تو کانالش گفته بود همه بازی ها کاهش قیمت خوردن، اما در کمال تعجب، 500 هم گرون تر شده بود بازیه. دلیلش رو گرون کردن 30 درهمی بازی ها توسط شرکت (؟) اعلام کرد. دیروز هم یه JRPG خواستم، گفت باید به دلار بیارم برات از آمریکا وارد کنم 10 میلیون در میاد. ربطش به این تاپیک چی بود؟ دقیق نمیدونم. ولی میخواستم بگم کلا هر اتفاقی در هر زمینه ای بیفته ما باید گرون تر بازی بخریم.
مشکل ما اینه که عرضه کننده رسمی در کشور خودمون نداریم. اون وارد کننده داره از یه فروشگاه حالا تو امارات میخرد که سود خودشو لحاظ کرده. برسه ایران، دست فروشنده، سود خود فروشنده هم لحاظ بشه، میشه این وضعیت بازار گیمینگ‌ در ایران.

فروشنده ایرانی هم همیشه سعی می‌کنه کره بگیره. دلار که بره بالا قیمت محصول تو انبار خودش رو هم میکشه بالا.

ولی کلا حس میکنم این افزایش قیمت های اخیر، اونجوری که باید فحش نمیخورن شرکت ها ... نه نینتندو، نه مایکرو و نه در آینده بقیه شون

چندماهه سایت ها و استریمرها به شکل مسخره ای این باور رو جا انداختن که آره GTA باید گرون تر باشه، ارزشش بیشتر 70 دلاره و ...
خود CEO Take Two تکذیب میکرد، باز این ملت میگفتن نه حتما اینجوری میشه...
یه جورایی تو ذهن ملت جا انداختن که آره منتظر گرونی باشید! و چون با بازی محبوبی مطرح شد، ملت هم قبول کردن تو ناخوداگاهشون:دی و الان میزان فحش ها کمه:))

حس میکنم توطئه ای در کار بوده:-"

اینجا هم نمیدونم ملت چرا جشن و سرور گرفتن و حس ترول گرفتن، وقتی میدونیم 4 روز دیگه هم سر سونی میاد، و هم سر بقیه بازی ها:دی رو گنج نشستن ملت و براشون مهم نیست یعنی؟ :p

کلا هم که گند زدن به قیمت های همه چی، نه تخفیف درستی میزنند، نه قیمتا میاد پایین، آقا گران است...گران... روز به روز دورتر میشیم از خرید بازی:|

ولی کلا حس میکنم این افزایش قیمت های اخیر، اونجوری که باید فحش نمیخورن شرکت ها ... نه نینتندو، نه مایکرو و نه در آینده بقیه شون

چندماهه سایت ها و استریمرها به شکل مسخره ای این باور رو جا انداختن که آره GTA باید گرون تر باشه، ارزشش بیشتر 70 دلاره و ...
خود CEO Take Two تکذیب میکرد، باز این ملت میگفتن نه حتما اینجوری میشه...
یه جورایی تو ذهن ملت جا انداختن که آره منتظر گرونی باشید! و چون با بازی محبوبی مطرح شد، ملت هم قبول کردن تو ناخوداگاهشون:دی و الان میزان فحش ها کمه:))

حس میکنم توطئه ای در کار بوده:-"

اینجا هم نمیدونم ملت چرا جشن و سرور گرفتن و حس ترول گرفتن، وقتی میدونیم 4 روز دیگه هم سر سونی میاد، و هم سر بقیه بازی ها:دی رو گنج نشستن ملت و براشون مهم نیست یعنی؟ :p

کلا هم که گند زدن به قیمت های همه چی، نه تخفیف درستی میزنند، نه قیمتا میاد پایین، آقا گران است...گران... روز به روز دورتر میشیم از خرید بازی:|
گیمینگ‌ صنعتی هست که تاثیر خیلی کمی از تورم اقتصادی میگیره.

قبلا ها تا ۷ یا ۱۰ سال قیمت ها ثابت بود با اینکه درآمد مردم افزایش پیدا می‌کرد و در کنارش هزینه های توسعه افزایش پیدا می‌کرد.

شما به عمق قضیه نگاه کنی می‌بینی تغییری در هزینه‌ای که سر گیمینگ‌ می‌کردی رخ نداده، قیمت ها همونه ولی تورم روش تاثیر گذاشته.

همه ناراضی اند از افزایش قیمت نینتندو و بازی هاش ولی بووم، میرن 2.5 میلیون نینتندو سوییچ ۲ پیش خرید می‌کنند تو ژاپن، موجودی ماریو کارت تموم میشه و غیره...

قراره Cod جدید بشه 80 دلار ؟ واسه نسل هشتم هم، همین قیمت عرضه بشه ؟ مردم ناراضی میشن ولی بازم می‌خرند. گیمینگ‌ از دید من صنعتی هست که طرف رو هزینه هاش صرفه جویی کنه بازم ولی رو گیمینگ‌ هزینه می‌کنه.

این افزایش های قیمت حداقل مایکروسافت ممکنه مقطعی باشن چون توسط کسی که این کاره هست یعنی هد های ایکس باکس اعمال نشده توسط نادلا و احتمالا امی هود حسابدار مایکروسافت انجام شده و احتمال اینکه با کاهش فروش مواجه بشن و دوباره تخفیف بزنن هست .متاسفانه این روزها اسپنسر و سارا باند نقش خاصی توی سیاست های ایکس باکس ندارند و تصمیم گیرنده ها اشخاص دیگری هستند .

خبر خوبی نیست اصلا اما اجتناب ناپذیر بود
این همه تعدیل نیرو کنی ، استودیو ببندی و ادغام کنی تا هزینه هاتو کنترل کنی بعدشم با پررویی تمام بیای اعلام افزایش قیمت بدی ؟
واقعا ناراحت کنندست . نینتندو و مایکروسافت استارت زدن سونی هم قطعا عناوین آینده اش 80دلاری میشه .

وقتی مجموع تورم آمریکا توی ۴ سال از ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۴ حدودا ۲۳ درصد بوده، چنین افزایشی طبیعیه. حتی شاید کم هم باشه. بنظرم نینتندو، سونی، ماکرو مقصر نیستن. اقتصاده دیگه. بخصوص تاثیرات کرونا توی سالهای ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۳. تاثیر تعرفه رو هم باید لحاظ کرد که هنوز اثرشو نگذاشته. عملا دوران کنسول زیر ۶۰۰ دلار تموم شده. و شروع نسل بعد زیر ۷۰۰ دلار نداریم کنسول. قیمت بازی هم بنظرم ۸۰ دلار واقعا کمه. بین ۸۵ تا ۹۰ برای نسل بعد بنظرم قطعیه.

کنسولی که کسی نمیخره چه فرقی می‌کنه قیمتش چی باشه؟ :D بزار گرون کنن تا گرون دونشون پاره بشه
تو نمیدونی داش سبحان همونطور که تو تاپیک گرون شدن پلی استیشن تیکه انداختی اینجا هم ایکس باکس از سونی اسکی رفته و گرون کرده(چون به این پول نیاز داره تا براتون شاهکار انحصاری بسازه)البته بخش دومش رو فکـــــر نـــکـــنم :D

• Like
Reactions: ps3_360_wii

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or