آخرین ویرایش:
همیشه تجربه ثابت کرده وقتی یکی از این دو شرکت کاری رو میکنه اون یکی هم بعد از یه مدت همون کار رو میکنه. برای همین اون تاپیک گرون شدن PS5 مریدان حاج اسپنسر جشن گرفته بودند من دلستر میخوردم و منتظر این اتفاق امروز. ولی نکته اینجاست با گرونتر بودن Xbox دو ترا نسب به PS5 PRO چه توجیهی برای خرید ایکس باکس هست؟ هنوز هم گیم پس؟؟
نینتندو هم batch اول سوییچ ۲ رو بفروشه میکشه بالا قیمتا رو، فعلا ضرر رو به جون خریده که کنسول لانچ قوی داشته باشهالبته اون تاپیک برای اروپا بود
الان قشنگ مسئله زمانه تا پلی استیشن هم افزایش قیمت بزنه تو امریکا
نینتندو هم batch اول سوییچ ۲ رو بفروشه میکشه بالا قیمتا رو، فعلا ضرر رو به جون خریده که کنسول لانچ قوی داشته باشه
مشکل ما اینه که عرضه کننده رسمی در کشور خودمون نداریم. اون وارد کننده داره از یه فروشگاه حالا تو امارات میخرد که سود خودشو لحاظ کرده. برسه ایران، دست فروشنده، سود خود فروشنده هم لحاظ بشه، میشه این وضعیت بازار گیمینگ در ایران.دلار که رسید به 80 اینا من از یکی از دوستان فروشنده آپدیت قیمت یه بازی رو پرسیدم، چون تو کانالش گفته بود همه بازی ها کاهش قیمت خوردن، اما در کمال تعجب، 500 هم گرون تر شده بود بازیه. دلیلش رو گرون کردن 30 درهمی بازی ها توسط شرکت (؟) اعلام کرد. دیروز هم یه JRPG خواستم، گفت باید به دلار بیارم برات از آمریکا وارد کنم 10 میلیون در میاد. ربطش به این تاپیک چی بود؟ دقیق نمیدونم. ولی میخواستم بگم کلا هر اتفاقی در هر زمینه ای بیفته ما باید گرون تر بازی بخریم.

گیمینگ صنعتی هست که تاثیر خیلی کمی از تورم اقتصادی میگیره.ولی کلا حس میکنم این افزایش قیمت های اخیر، اونجوری که باید فحش نمیخورن شرکت ها ... نه نینتندو، نه مایکرو و نه در آینده بقیه شون
چندماهه سایت ها و استریمرها به شکل مسخره ای این باور رو جا انداختن که آره GTA باید گرون تر باشه، ارزشش بیشتر 70 دلاره و ...
خود CEO Take Two تکذیب میکرد، باز این ملت میگفتن نه حتما اینجوری میشه...
یه جورایی تو ذهن ملت جا انداختن که آره منتظر گرونی باشید! و چون با بازی محبوبی مطرح شد، ملت هم قبول کردن تو ناخوداگاهشونو الان میزان فحش ها کمه
حس میکنم توطئه ای در کار بوده
اینجا هم نمیدونم ملت چرا جشن و سرور گرفتن و حس ترول گرفتن، وقتی میدونیم 4 روز دیگه هم سر سونی میاد، و هم سر بقیه بازی هارو گنج نشستن ملت و براشون مهم نیست یعنی؟
کلا هم که گند زدن به قیمت های همه چی، نه تخفیف درستی میزنند، نه قیمتا میاد پایین، آقا گران است...گران... روز به روز دورتر میشیم از خرید بازی![]()

تو نمیدونی داش سبحان همونطور که تو تاپیک گرون شدن پلی استیشن تیکه انداختی اینجا هم ایکس باکس از سونی اسکی رفته و گرون کرده(چون به این پول نیاز داره تا براتون شاهکار انحصاری بسازه)البته بخش دومش رو فکـــــر نـــکـــنمکنسولی که کسی نمیخره چه فرقی میکنه قیمتش چی باشه؟بزار گرون کنن تا گرون دونشون پاره بشه