قیمت کنسول های Xbox Series X | S [پست اول مطالعه شود]

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام

همان طور که از اسم تاپیک مشخصه در این تاپیک قراره در مورد قیمت بروز کنسول Xbox Series X | S صحبت کنیم.

اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه ( از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید )

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید: ( در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد )

• قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
    در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
    • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
    • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام کنسول وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
    • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
    • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
    • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
    • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
    باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
    پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
    بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
شایدم بخاطر سری جدید که میخاد بیاد هستش قدیمی ها رو با قیمت بالا بفروشن خالی کنن و جدیدها ارزونتر بشه
فکر نمیکنم زیاد ربطی داشته باشه بیشترین دلیل بالا رفتن سری ایکس اینه که تو بازار کم هستش متقاضی انچنانی هم نداره اکثریت هم میرن سری اس میخرن چون قیمتش بصرفه هستش طرف پول پی اس ۴ پرو رو میده یه کنسول نسل نهمی میگیره

صد در صد xss به صرفه اس شدیدا
پول یه ps4 نسل هشتی میدی
یه xss آکبند نسل ۹ ی میگیری یه مقدار از پولت هم میمونه برای خرید گیم پس
در صورتی که عمر ps4 عملا تمومه
اما xss حالا حالا ها جا داره

البته اگه آدم منطقی باشه این خریدو انجام میده من تو همین فروم بارها دیدم طرف اومده تو تاپیک ss/sx نوشته سری s لکه ننگه و ......
یه چیزایی میگن آدم سریع می‌فهمه طرف هنوز بچه ساله

بنظرم xbox one x حیف شد
راحت میتونست نسل ۹ ساپورت کنه
Series s احتمالا به صرفه ترین کنسول دورانه.

همین که aw2 یا بازیهای جدید نسل رو اجرا میکنه کم از معجزه نداره.
تفاوتش با series x /ps5 موقعی ازار دهنده میشه که همزمان یه بازی رو رو جفت کنسول کنار هم اجرا کنی

من قیمت‌ها رو نگاه می‌کنم مثلاً همین ps4 نسل ۸ ی آکبند الان ۱۵ میلیون و خورده‌ایه
بعد xss نسل ۹ ی آکبند همین الان ۱۴.۵۰۰ ، ۱۴.۹۰۰ میشه الان خرید
تازه پیش خریدی ها ارزونتر میفته

ببین تنها قدرت سخت افزاری کنسول‌ها تو هر نسل زیاد مهم نیست ، بیشتر برمی‌گرده به قدرت ساپورت اون کمپانی سازنده کنسول
و میزان فروش که هرچه بالاتر بره کمپانی‌ها حتی داغون‌ترین سخت‌افزار هم باشه براش بازی می‌سازن

اصلا تو کنسول‌های خونگی و دستی نگاه کن تو اکثر نسل‌ها معمولاً کنسول ضعیف‌تر برنده نسل شده
چون قیمتش به صرفه‌تر بوده و فروشش بیشتر شده و فروش بیشتر بازی بیشتر روش اومده

مثلاً نسل ۶ کنسول ps2 جلو xbox original اصلاً اصلاً حرفی برای گفتن نداشت ولی خب ps2 برنده نسل شد
یا نسل ۷ کنسول wii یه شوخیه بود جلو بقیه رقباش مثل xbox 360 و ps3 اما wii برنده نسل شد

همین xss حقیقتاً خروجی خیلی خوبی میده
به نظر من آزاردهنده نیست کسی که میره xss می‌خره خودش می‌دونه چی می‌خره
و می‌دونه قرار نیست خروجی 4k و .... بگیره

این باندل ۲۵۰ دلاری عجب چیزیه
حیف تو ایران میاد دلال بازی میشه و گرون میدن
یا ممکنه کد گیم پس رو بردارن
زمان xbox one s اگر یادت باشه بر میداشتن بعضی ها

حیف xbox one x غولی که ازش استفاده نشد
اگر اشتباه نکنم و درست خاطرم باشه از xss هم قویتره
درسته one X از سری اس قوی تره دیگه اینم مارکتینگ عه وگرنه وان x قطعا میتونست بازی های جدید رو بیاره
مثل این میمونه که الان 1080ti که برای چندین نسل قبل کارت گرافیک هاست هنوزم تو سیستم پیشنهادی MW3 2023 دیده میشه

من قیمت‌ها رو نگاه می‌کنم مثلاً همین ps4 نسل ۸ ی آکبند الان ۱۵ میلیون و خورده‌ایه
بعد xss نسل ۹ ی آکبند همین الان ۱۴.۵۰۰ ، ۱۴.۹۰۰ میشه الان خرید
تازه پیش خریدی ها ارزونتر میفته

ببین تنها قدرت سخت افزاری کنسول‌ها تو هر نسل زیاد مهم نیست ، بیشتر برمی‌گرده به قدرت ساپورت اون کمپانی سازنده کنسول
و میزان فروش که هرچه بالاتر بره کمپانی‌ها حتی داغون‌ترین سخت‌افزار هم باشه براش بازی می‌سازن

اصلا تو کنسول‌های خونگی و دستی نگاه کن تو اکثر نسل‌ها معمولاً کنسول ضعیف‌تر برنده نسل شده
چون قیمتش به صرفه‌تر بوده و فروشش بیشتر شده و فروش بیشتر بازی بیشتر روش اومده

مثلاً نسل ۶ کنسول ps2 جلو xbox original اصلاً اصلاً حرفی برای گفتن نداشت ولی خب ps2 برنده نسل شد
یا نسل ۷ کنسول wii یه شوخیه بود جلو بقیه رقباش مثل xbox 360 و ps3 اما wii برنده نسل شد

همین xss حقیقتاً خروجی خیلی خوبی میده
به نظر من آزاردهنده نیست کسی که میره xss می‌خره خودش می‌دونه چی می‌خره
و می‌دونه قرار نیست خروجی 4k و .... بگیره

این باندل ۲۵۰ دلاری عجب چیزیه
حیف تو ایران میاد دلال بازی میشه و گرون میدن
یا ممکنه کد گیم پس رو بردارن
زمان xbox one s اگر یادت باشه بر میداشتن بعضی ها

حیف xbox one x غولی که ازش استفاده نشد
اگر اشتباه نکنم و درست خاطرم باشه از xss هم قویتره
مشکل one x و کنسولهای نسل ۸ cpu هاشون بود.

جی پی یو one x قدرت خام بیشتری داره ولی جی پی یو ss معماری نسل بعدی داره و کار آمد تره.

علت مثل هلو اجرا شدن بازی گرافیک محوری مثل aw2 روی ss همین معماری نسل بعدیه.

یه مقایسه از یه بازی بین نسلی دیدم بین series s.one x.ps4 pro
تفاوتشون دقیقا به اندازه یه نسل بود.

فکر نمیکنم زیاد ربطی داشته باشه بیشترین دلیل بالا رفتن سری ایکس اینه که تو بازار کم هستش متقاضی انچنانی هم نداره اکثریت هم میرن سری اس میخرن چون قیمتش بصرفه هستش طرف پول پی اس ۴ پرو رو میده یه کنسول نسل نهمی میگیره
حرف شما متین عملا وقتی عرضه کم باشه و تقاضا بالا باشه قیمت میره بالا...

پول یه ps4 نسل هشتی میدی

البته اگه آدم منطقی باشه این خریدو انجام میده من تو همین فروم بارها دیدم طرف اومده تو تاپیک ss/sx نوشته سری s لکه ننگه و ......

بنظرم xbox one x حیف شد
بخاطر بازیای انحصاری نمیشه از ps4 گذشت ...

• Like
Reactions: Sega_genesis
پول یه ps4 نسل هشتی میدی

بنظرم xbox one x حیف شد
دقیقا xbox one x حیف شد پتانسیل اینو داشت که بازی های نسل نهم براش پورت کنن نمونش هم همین اویل ۴ ریمیک واقعا تعجب کردم چرا این بازی رو روی کنسول به این قوی پورت نکردن ولی حالا با توجه به شرایطی که توی بازار ایران حکم فرما هستش خرید سری اس کاملا حرکت عاقلانه ای هستش

آخرین ویرایش:
من قبلا سری ایکس داشتم فروختم الان میخوام سری اس بخرم. خیلی کوچیک و شیک هستش هم واسه گیم خوبه هم multimedia
اگه تلوزیون 4k ندارین یا روی مانیتور بازی میکنین واقعا مشکلی نیست واسه Series S. فقط وقتی آزار دهنده میشه که روی تلویزیون 60 اینچ 4k بخوای بازی های نسل جدید رو با گرافیک 1080p dynamic اجرا کنی :D

دوستان تو فکرم یه سری اس بگیرم.اگه ۵۰۰ گیگ بگیرم قابلیت تعویض هارد یا اضافه کردن بعده ها داره؟ و این که اختلاف سخت افزارش چقدره با سری x? تو ذوق نمیزنه گرافیکش؟نهایت به مانیتور ۱۰۸۰ میخوام وصلش کنم.یا اینکه پیشنهاد میدید صبر کنم سری x بگیرم؟

• Like
Reactions: playstation2
دوستان تو فکرم یه سری اس بگیرم.اگه ۵۰۰ گیگ بگیرم قابلیت تعویض هارد یا اضافه کردن بعده ها داره؟ و این که اختلاف سخت افزارش چقدره با سری x? تو ذوق نمیزنه گرافیکش؟نهایت به مانیتور ۱۰۸۰ میخوام وصلش کنم.یا اینکه پیشنهاد میدید صبر کنم سری x بگیرم؟
اگر نمایشگر‌ 4k HDR نداری، سری اکس پیشنهاد نمیشه.

سری S هم‌ اذیتش، کم بودن حافظه داخلیش هست. اگر حافظه‌ی در دسترس ۳۶۴ گیگ براتون‌ کافی هست نسخه ۵۰۰ گیگ بگیرید. اگر کم هست، یا یک ترا بگیرید یا سریز X.

اگر نمایشگر‌ 4k HDR نداری، سری اکس پیشنهاد نمیشه.

سری S هم‌ اذیتش، کم بودن حافظه داخلیش هست. اگر حافظه‌ی در دسترس ۳۶۴ گیگ براتون‌ کافی هست نسخه ۵۰۰ گیگ بگیرید. اگر کم هست، یا یک ترا بگیرید یا سریز X.
ممنون.سری اس قابلیت ارتقا هارد داره؟
چرا غیر ۴kپیشنهاد نمیشه؟

• Like
Reactions: playstation2
ممنون.سری اس قابلیت ارتقا هارد داره؟
چرا غیر ۴kپیشنهاد نمیشه؟
شدنش، میشه ولی قابلیتی نیست که MS ارائه کرده باشه. کار اسونی هم نیست! در‌نهایت ممکن هست با یک اپدیت غیر فعال بشه. چون اکسترنالش رو می‌فروشه!

قابلیت‌های سریز X نسبت به S روی فریم بیشتر و رزولوشن بالاتر هست. اگر نتونید خروجی بگیرید فایده‌ای نداره.

اگر مانیتورتون کیفیت مناسبی داره می‌ت نید سری X هم بخرید!

• Like
Reactions: Rohshen

به سلامتی 🌹
پیشاپیش مبارک باشه 💐

آره قابلیت ارتقای هارد رو داره ولی هارد خودش که مایکروسافت ارائه داده نیست یا خیلی کمه
حدوداً هم قیمت یه کنسول آکبند در میاد بیاری و نصب کنی
اگر برات این ظرفیت کمه می‌تونی مدل xss 1t بگیری

خودت دیگه حتما میدونی چرا ۱۰ میلیون ارزونتره

درباره گرافیک تو ذوق زدن باید ببینی با چی مقایسه می‌کنی
مثلا با میکرو و سگا داری مقایسه می‌کنی؟ یا xbox one یا xsx؟

اگه بخوای از لحاظ سخت‌افزاری نگاه کنی
Xss چند برابر xbox one قدرت داره
و از xbox one x ضعیفتره

اگر با ps4 و xbox one اوکی هستی
دقیقا همونه
این کنسول از اونا بهتره
منظورم خروجی گرافیک هست همون full hd

Xbox one حدودا 1.4 قدرتش
Xss حدودا 4
و xsx حدودا 12

تو گوگل هم سرچ کنی xsx vs xss graphic
بخش تصاویر ببین
همه چی خودت متوجه میشی

البته الانم خودت می‌دونی چی به چیه
از سوالت مشخصه چه سلیقه‌ای داری
کار درست خودت انجام بده
اونطوری که تو گفتی گرافیکش تو ذوق نمی‌زنه؟ آدم ندونه فکر می‌کنه داری درباره آتاری صحبت می‌کنی
پس به نظر من همون xsx بگیر

آخرین ویرایش:
الان من سری ایکس دارم 8 تا بازی نصب کردم کل هاردش پر شده، استارفیلد و 2 تا فورزا اخیر و گرز 5 و دد اسپیس...در کل مشکل هارد هممون داریم ولی اکر من جات باشم، صبر پیشه میکنم و سریز ایکس میخرم، خداوکیلی وقتی رو 4K بازی کنی دیگه محاله برگردی 1080 هر چند بقیه مد های FPS هم تاثیر بسازی داره رو 1080 مثل 60 فریم ...:D
در کل سریز ایکس قدرت فوق العاده ای داره ، و وقتی دارم یک بازی رو مثل FH5 رو 4K اجرا میکنم و گرافیک بازی پشمی واسه ادم نمیزاره گرمای زیادی تولید نمیکنه در کل من جات باشم صبر میکنم پولم بیشتر شد سریز ایکس میخرم کاملا ارزشش رو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or