قیمت کنسول های Xbox Series X | S [پست اول مطالعه شود]

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام

همان طور که از اسم تاپیک مشخصه در این تاپیک قراره در مورد قیمت بروز کنسول Xbox Series X | S صحبت کنیم.

اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه ( از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید )

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید: ( در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد )

• قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
    در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
    • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
    • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام کنسول وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
    • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
    • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
    • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
    • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
    باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
    پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
    بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
دمت گرم داداش میرم حتما ترب رو چک میکنم
ببین من بودجم در حد همون 15 تومن هستش. شما میگی این سری اس جدید که داره میاد اگه گرون بود برو یکم روش بذار و سری ایکس رو بخر. مشکل اینجاست داداش برای بودجه و طبقه من فقط همون سری اس ممکن هست و اصلا به فکر سری ایکس نبودم و نیستم. این 1 ترابایتی هم اگه گرون باشه نمیتونم برم ایکس بگیرم و مجبورم همون اس معمولی رو بگیرم. اما ممنونم ازت بابت توضیحت
اگه بودجه همون سری اس هست سری اس بگیر منتها تو دیوار بگرد کارکردا تمیز بگیر نه ریفریشید
تنها تفاوت اس جدید با قدیم حافظه اش هست
اگه مثل من اهل بازی داستانی باشی بازی رو تموم کردی پاک میکنی با حافظه اش به مشکل نمیخوری اصلا من چندتا بازی دارم مثل فیفا کومبات کراش که بازی دونفره هستن
همیشه روی کنسولم هستن..پاک نمیکنم
بقیه بازی ها رو نصب میکنم تموم که کردم پاک میکنم میرم سراغ بازی دیگه
شما از 1 ترا حافظه حول هوش 800 خرده ای نصیبت میشه یعنی 430 تا بیشتر از حافظه سری اس قدیم...
ومجبوری بعضی بازی ها رو بعد اتمام پاک کنی حتی حافظه ات یک ترا باشه

ببین من بودجم در حد همون 15 تومن هستش. شما میگی این سری اس جدید که داره میاد اگه گرون بود برو یکم روش بذار و سری ایکس رو بخر. مشکل اینجاست داداش برای بودجه و طبقه من فقط همون سری اس ممکن هست و اصلا به فکر سری ایکس نبودم و نیستم. این 1 ترابایتی هم اگه گرون باشه نمیتونم برم ایکس بگیرم و مجبورم همون اس معمولی رو بگیرم. اما ممنونم ازت بابت توضیحت
دوست عزیز همون سری اس نوشو بگیر لذتشو ببر

سلام رفقا

آقا سری اس کار کرده الان بنظرتون چند میشه فروخت؟ (ضمن اینکه سالم هست و بدون خط و خش)

و اینکه بنظرتون این رو بدم جاش یک سری اس 1 ترا بگیرم می ارزه؟ (چون عملاً دو تا گیم میریزی پر میشه)

سلام رفقا

آقا سری اس کار کرده الان بنظرتون چند میشه فروخت؟ (ضمن اینکه سالم هست و بدون خط و خش)

و اینکه بنظرتون این رو بدم جاش یک سری اس 1 ترا بگیرم می ارزه؟ (چون عملاً دو تا گیم میریزی پر میشه)
11 تا 12 تومن میشه فروخت
نمیدونم چرا دوستان حس میکنن اگه سری ایکس بگیرن سرشون کلاه میره یا اینکه فرق سری اس و ایکس به یه رزولوشن و اینا خلاصه میشه
اصلا برای خرید سری ایکس شک نکنید مخصوصا اگه تی وی 4k دارید

سلام رفقا

اره فکر بدی نیست 1 ترا خریدن
12 اینطورا باید بتونید بفروشیدش
11 تا 12 تومن میشه فروخت
نمیدونم چرا دوستان حس میکنن اگه سری ایکس بگیرن سرشون کلاه میره یا اینکه فرق سری اس و ایکس به یه رزولوشن و اینا خلاصه میشه
اصلا برای خرید سری ایکس شک نکنید مخصوصا اگه تی وی 4k دارید
سری اس 1 ترا میخوان بگیرن عزیز نه ایکس

• Like
Reactions: Helghast
:D باز به نظرم ایکس به صرفه تر میشه
نه به نظر من بازم چیز عجیبی از x دیده نشده که اینقدر که میگید منطقی باشه
هیچ بازی رو من ندیدم که بخواد به شکل عجیبی بهتر اجرا بشه روی x مخصوصا روی نمایشگر FHD هم باشه دیگه اصلا بایدی در کار نیست به نظرم کمتر بشه خرج کرد بهتره
نمیگم خرید سری x غیر منطقیه اما برای کسی خوبه که پولش رو داره و مشکلی نداره بابت اینکه نزدیک 2 برابر پول خرج کنه
شما 2 برابر پول خرج میکنی اما 2 برابر کیفیت نداری تو بازی ها
ولی پولش باشه tv هم 4k باشه اره سری ایکس باید گرفت دیگه

نه به نظر من بازم چیز عجیبی از x دیده نشده که اینقدر که میگید منطقی باشه
هیچ بازی رو من ندیدم که بخواد به شکل عجیبی بهتر اجرا بشه روی x مخصوصا روی نمایشگر FHD هم باشه دیگه اصلا بایدی در کار نیست به نظرم کمتر بشه خرج کرد بهتره
نمیگم خرید سری x غیر منطقیه اما برای کسی خوبه که پولش رو داره و مشکلی نداره بابت اینکه نزدیک 2 برابر پول خرج کنه
شما 2 برابر پول خرج میکنی اما 2 برابر کیفیت نداری تو بازی ها
ولی پولش باشه tv هم 4k باشه اره سری ایکس باید گرفت دیگه
اینا همه درست باید ببینید سری اس 1 ترا چقدر قراره قیمت بخوره اینجا

350دلار قیمت جهانی سری اس جدید هست که میشه 17500 قیمتی که دست مشتری میرسه در اوایل ورودش میشه 20 میلیون
حالا میصرفه یا نه بستگی به خریدار داره
به عنوان کسی هم که هم ایکس داشته هم اس تو tv فول اچ دی کیفیت تنها 15الی 20 درصد فرق داره که اونم یه گیمر معمولی متوجه نمیشه
در مورد حافظه چند پست قبل توضیح دادم

سلام، اگه هنوز نگرفتید از سایت های معروف هم میتونید بخرید،

سلام رفقا

قطعا ارزش داره، از طرفی کنسولت نو یا جدید تر میشه و این فروشش رو بعدا راحت تر میکنه، قیمت هم الان وقتی ریفر (تعمیر شده توسط کمپانی اصلی) ها 12.500 هستند حدودا، پس دست دو دیگه خیییلی تمیز باشه 12، دیگه خودت ببین فروش نرفت (که میره) یکم بیار پایین، مطمئنا عین بنز میفروشی اینقدر که تقاضا برای سری اس زیاده،

تا سال بعد احتمالا سری اکس دیجیتال (اسلیم) بیاد با کاهش قیمت خوب که دوباره ارتقا بدی به سری ایکس...

من فعلا دارم واسه خرید یه تی وی برنامه ریزی می کنم اما بعدش قصد خرید یه سری اکس دارم امیدوارم تا اون موقع رنگ سفیدش هم موجود بشه از طرفی هم قیمت ها بهتر بشه با قیمت های الان نمیصرفه هیچی بخری

• Like
Reactions: pouria.sh and all4u
سری اس مشکی 24 میلیون تومان :|
در حالی که سری ایکس 25 میلیونه
هنوز اولشه قیمت میاد پایین ولی بعید میدونم کمتر از 20 تومن بشه
کسی که خارج از ایرانه ارزش خرید داره سری اس جدید اون نه واسه هر کسی به شخصه خودم مشکل حافظه ندارم
50 دلار اختلاف قیمت جدید و قدیم هست ولی تو ایران هر دلار تو بعضی اجناس 50 هزار تومن حساب نمیکنن
هر چی دلشون خواست حساب میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or