قیمت کنسول های Xbox Series X | S [پست اول مطالعه شود]

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام

همان طور که از اسم تاپیک مشخصه در این تاپیک قراره در مورد قیمت بروز کنسول Xbox Series X | S صحبت کنیم.

اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه ( از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید )

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید: ( در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد )

• قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
    در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
    • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
    • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام کنسول وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
    • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
    • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
    • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
    • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
    باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
    پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
    بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
زحمت کشیدن رند ش کردن رو 20تومن

موندم چرا سریز ایکس فقط یک رنگ داره اونم مشکی . نسل های قبلی ایکس باکس دیفالت دوتا رنگ سفید و سیاه رو داشت جدا از باندل و...

به راحتی میتونستن سفید و آبی و ...بزنن به صورت دیفالت و کارخونه یی .ولی فقط سریز ایکس مشکی زدن و سریز اس سفید
خیلی قشنگه طرحش بنظرم.منکه خوشم میاد از ظاهر سریز اس

امروز سری اس کارکرده از یکی پیدا کردم گرفتم ۸۳۰۰ که یه جفت باتری ظرفیت بالا هم روش بود همون ۸ تومن دراومد برام اگر قصد خرید دارید کارکرده هارو هنوز میشه قیمت مناسب پیدا کرد قبل اینکه گرون کنن
البته من شهرستانم تهران مناسبتر هم گیرمیاد من دیگه حوصله دردسر ارسال و گشتن نداشتم اینجا اک رو گرون کردن ۱۰۵۰۰ و ۱۱ قیمت دادن چند جا پرسیدم
۴ ماه گیم پس گرفتم اشتباهی واسه اینکه حیف نشه ۸ تومن کنسول رفت تو پاچم:))

سری اس ۱۲ تومن
سری ایکس ۲۶ تومن
ایستگاه ۵ ۳۰ تومن
این ها به کنار، گوشی آیفون ۱۳ پرو مکس به قیمت ۱۰۰ میلیون رسیده.
دقیقا یکماه پیش سریز اس رو خریدم ۸۹۰۰. اکبند از پشت شهرداری.
الانکه فک میکنم میگم هرچی زودتر خریدکنی تو این مملکت برد کردی

دقیقا یکماه پیش سریز اس رو خریدم ۸۹۰۰. اکبند از پشت شهرداری.
الانکه فک میکنم میگم هرچی زودتر خریدکنی تو این مملکت برد کردی
من اردیبهشت سری ایکس با هارد اکسترنال ۴ ترابایت یک دسته اضافی و پایه شارژر خریدم ۲۰ تومن این تورمه که بدبختمون کرده

امروز سری اس کارکرده از یکی پیدا کردم گرفتم ۸۳۰۰ که یه جفت باتری ظرفیت بالا هم روش بود همون ۸ تومن دراومد برام اگر قصد خرید دارید کارکرده هارو هنوز میشه قیمت مناسب پیدا کرد قبل اینکه گرون کنن
البته من شهرستانم تهران مناسبتر هم گیرمیاد من دیگه حوصله دردسر ارسال و گشتن نداشتم اینجا اک رو گرون کردن ۱۰۵۰۰ و ۱۱ قیمت دادن چند جا پرسیدم
۴ ماه گیم پس گرفتم اشتباهی واسه اینکه حیف نشه ۸ تومن کنسول رفت تو پاچم:))
یک عدد سری اس کارکرده ۹۵۰۰ برای یکی از آشناها خربداری شد
قیمت اک هم به نقل از پی اس پرو ۱۲/۲۰۰ هست درحال حاضر

به نظرم بهتره همون روی گوشی کال‌آف بزنیم
دیگه از نظر قیمتی سری اس مقرون بصرفه ترین کنسوله الان ps4 فت تک دسته ۸۵۰۰ قیمتشه تازه کنسول نسل قبلی :D
فقط بدیش اینه انقد ارزونه ادم زورش میاد چیزی براش بگیره یه دسته ۲۵۰۰ شده :D عملا کسی کنسول نسل قبل داشته باشه کارکرده بفروشه کارکرده بگیره مجانی میتونه بیاد رو نسل جدید :D

• Like
Reactions: barney stinson
دیگه از نظر قیمتی سری اس مقرون بصرفه ترین کنسوله الان ps4 فت تک دسته ۸۵۰۰ قیمتشه تازه کنسول نسل قبلی :D
فقط بدیش اینه انقد ارزونه ادم زورش میاد چیزی براش بگیره یه دسته ۲۵۰۰ شده :D عملا کسی کنسول نسل قبل داشته باشه کارکرده بفروشه کارکرده بگیره مجانی میتونه بیاد رو نسل جدید :D
دقیقا میخواستم همینو بگم سری اس هنوزم قیمتش فوق العادس نسبت به درامد یه خانواده معمولی
چون خیلی ها ps4 دارن همین الان اونو بفروشن راحت میتونن سری اس بگیرن
حالا ps5 و سری x دیگه من به شخصه دلم نمیاد اینهمه پول بدم پاشون ولی سری اس عالیه

قیمتای وان اس 1 ترابایت کارکرده تو دیوار 11 تومن و 12 تومنه الان :دی
من برای پسرداییم پی اس 4ش رو که یه نسلم باهاش بازی کرده بود فروخته بودم اون اوایل باهاش یه سری اس نو گرفتیم گیم پسم روش گرفتیم باز یه پولیم موند :دی

• Like
Reactions: shinsuke
دقیقا میخواستم همینو بگم سری اس هنوزم قیمتش فوق العادس نسبت به درامد یه خانواده معمولی
چون خیلی ها ps4 دارن همین الان اونو بفروشن راحت میتونن سری اس بگیرن
حالا ps5 و سری x دیگه من به شخصه دلم نمیاد اینهمه پول بدم پاشون ولی سری اس عالیه
از نظر قیمت جهانی درنظر بگیریم تا ۲۰۰ دلار هم پایین اومده (دلیل اینکه تو ایران هم از معادل ۳۰۰ دلاریش یکم کمتره همینه) پول یه گوشی پایین رده میشه قطعا واسه عموم مردم بهترین گزینس
قیمتای وان اس 1 ترابایت کارکرده تو دیوار 11 تومن و 12 تومنه الان :D
من برای پسرداییم پی اس 4ش رو که یه نسلم باهاش بازی کرده بود فروخته بودم اون اوایل باهاش یه سری اس نو گرفتیم گیم پسم روش گرفتیم باز یه پولیم موند :D
فقط مربوط به ابران نمیشه تو کل دنیا همینه به لطف کاملا دیجیتالی بودنش براشون فرقی نمیکنه با ضرر بفروشن چون همه مجبورن دیجیتالی بخرن ۳۰درصد سود استور میره تو جیبشون کاش سونی هم همینکارو میکرد البته بخاطر فروشی که دارن فعلا براشون اهمیتی نداره ولی ps5 دیجیتال رو اگه مثل مایکرو یه تخفیف صد دلاری بزنن ۳۰۰ دلار بشه رقیب سریختی برای سری اس هست با توجه به انحصاریا و سخت افزار قوی تر من با اینکه دیجیتالشو میخواستم ولی اختلاف قیمت منطقی نداره مجبور شدم ps5 دیسک خور بگیرم ولی بعدا اگه دیجیتالش ارزون بشه صد در صد رد میکنم یه دیجیتال میگیرم بقیشم احتمالا یچی میذارم روش کنسول بعدی نینتندو رو میگیرم این نسل از نظر قیمتی بهترین نسل هست فقط حیف که پولمون بی ارزش شده وقتی ادم فکر میکنه با دلار سه تومنی سری اس میتونست ۶۰۰-۷۰۰ تومن باشه مغزش صوت میکشه :-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or