قیمت کنسول های Xbox Series X | S [پست اول مطالعه شود]

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام

همان طور که از اسم تاپیک مشخصه در این تاپیک قراره در مورد قیمت بروز کنسول Xbox Series X | S صحبت کنیم.

اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه ( از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید )

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید: ( در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد )

• قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
    در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
    • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
    • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام کنسول وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
    • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
    • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
    • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
    • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
    باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
    پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
    بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
من روی سری اس تا آخرین قطره از حافظه بازی ریختم اصلا کمبود فضا اونجوری که فکر میکنن به چشم نمیاد
حالا سری ایکس خریدم طرف میاد قیمت میده آدم خنده اش میگیره 🤦
پلی استیشن اسلیم ۵ تومن از سری اس گرونتره بعد قدرت اینم نداره
نمی‌دونم رو چه حساب این کنسول اینقدر قیمتش کم شده اصلا چند وارد میکنن که ۸۵۰۰ میفروشن به قیمت دلار هم حساب کنی نباید اینقدر ارزونتر از وان اس باشه
View attachment 254409
من خودم یه هارد یه ترا وصل کردم بهش و با توجه به اینکه انتقال نهایت 30 دقیقه طول میکشه بره یه بازی 100 گیگی اصلا برام مهم نیست. بازیایی که مدام میرمم که همیشه رو اس اس دین.
قیمتشم بیاد هرچه پایین تر بهتر. ولی هیچ دلیلی نداره یکی به جای سری اس بره وان اس بگیره. فرق خروجیشون روز و شبه.

خوب با فرا رسیدن خرداد ماه عسل خرید کنسول با قیمت نزدیک به دلار داره تموم میشه
امروز شاهد افزایش قیمت سری ایکس و اس بودم به قیمت 500 هزارتومان

• Like
Reactions: all4u
ینی من برام چند بار ثابت شده تو بازی سنتر انتقادی از کنسولی نکنم ولی نمیدونم چرا تجربه نمیگیرم :D
عزیزان من خودم سری اس دارم برید از کسایی که سری اسشونو گذاشتن فروش بپرسید برای چی میخواید بفروشید؟این کنسول اولا که اومد به خاطر نسل بعد بودنشو قیمت خوبش بعضیا مثل خودم رفتن سمتش ولی بعدا به خاطر فضای کم خورد تو ذوقشون!با این فن بوی بودنتون فقط باعث میشید بقیه تو انتخابشون اشتباه کنن
فقط خودتونو نبینید الان بیشتر پلیرا سمت بازیا انلاین و وارزون و .... هستن و باحجما و آپدیت های فضایی
الان سری اس یه وارزون بریزی صد و بیست گیگش حداقل میره یه فورزا 115 گیگ دیگه میپرونه الان استالکر قراره بیاد با حجم 150 گیگ ینی رسما با سه تا بازی هارد پر شده
این اصن از مشکلات کنسول نیست از مزیتاشه :Dیه نفر دیگه میاد میگه هارد یه ترا بهش وصل کردم مشکل هارد ندارم خب بزرگوار اگه مشکل ظرفیت نداره چرا هارد وصل کردی بهش :D

ینی من برام چند بار ثابت شده تو بازی سنتر انتقادی از کنسولی نکنم ولی نمیدونم چرا تجربه نمیگیرم :D
عزیزان من خودم سری اس دارم برید از کسایی که سری اسشونو گذاشتن فروش بپرسید برای چی میخواید بفروشید؟این کنسول اولا که اومد به خاطر نسل بعد بودنشو قیمت خوبش بعضیا مثل خودم رفتن سمتش ولی بعدا به خاطر فضای کم خورد تو ذوقشون!با این فن بوی بودنتون فقط باعث میشید بقیه تو انتخابشون اشتباه کنن
فقط خودتونو نبینید الان بیشتر پلیرا سمت بازیا انلاین و وارزون و .... هستن و باحجما و آپدیت های فضایی
الان سری اس یه وارزون بریزی صد و بیست گیگش حداقل میره یه فورزا 115 گیگ دیگه میپرونه الان استالکر قراره بیاد با حجم 150 گیگ ینی رسما با سه تا بازی هارد پر شده
این اصن از مشکلات کنسول نیست از مزیتاشه :Dیه نفر دیگه میاد میگه هارد یه ترا بهش وصل کردم مشکل هارد ندارم خب بزرگوار اگه مشکل ظرفیت نداره چرا هارد وصل کردی بهش :D
خوب پول بیشتر بدید سری ایکس بخرید

درود
خود کنسول به کنار که با توجه به قیمتش و سخت افزارش خریدش توجیه ترین حالت ممکن رو داره.
برای حافظه اگه بخوایم با گفته شما پیش بریم پس چه دلیلی داشته اصلا توی نسل 7 و 8 و 9 بیان قابلیت استفاده از هارد اکسترنال بذارن وقتی که میتونن ظرفیت هارد کنسول رو بالا ببرن :))،تمام بازیهای نسل 8 و بعضی از بازیهایی که آپدیت نسل 9 گرفتن روی هارد اکسترنال قابل بازین،شما قبل خریدت باید راجب این مسال تحقیق میکردی که نخوای الان متضرر بشی و بقیه رو گمراه کنی،بحث فن بوی بازی و این چیزا هم نیست و این داستان ها مال بچه هاست.

• Like
Reactions: ramin1987
ربطی به فنبوی بودن و نبودن نداره اصلا این و حقیقتا من خودم از کنسول انتقاد زیاد میکنم، اون قسمت بحث که سفسطه محضه. مسئله اینه که با این منطق خب رو سری اکس هم نهایت ۶ ۷ تا بازی جا میشه که عدد زیادی نیست. شما بدترین حالتو برای سری اس میبینید و با بهترین حالت اکس مقایسه میکنید. کنسول یه مقدار بیشتر از نصف قیمت اکسه. اگه قرار باشه همونقدر‌ خوب باشه که همه میومدن اس میگرفتن کلا. در رابطه با اکسترنالم من مقداری که الان بازی دارم تو حافظه اکس هم جا نمیشه بیام بگم اکس هم مشکل حافظه داره یا درست ترش اینه که بگم حافظش کمتر از چیزیه که میخوام؟ کلا بحث اینه که "مشکل" نیست و صرفا کمتره.
در رابطه با انتخاب بقیه هم کاملا مقدار حافظش واضحه و حدود ۳۶۰ گیگه. دیگه غلط انداختن چیه خب مقدارش که مشخصه.
و خب در رابطه با بازیای انلاینم شما اصلی ترین موضوع یعنی پرفورمنس رو بیخیال شدید و چسبیدید به سایز حافظه داخلی؟ من الان ۲۰۰ گیگ خود کنسولم دقیقا با همین بازیا رفته. رو نسل قبل وارزون تکسچراش به زور لود میشه. فورتنایت نهایت ۶۰ فریمه. اگه کسیم اینجا کسیو گمراه میکنه شمایی حقیقتا.

بحث هارد و حجم در ایکس باکس به خاطر اینه که کلا حجم بازی و حجم آپدیت ها در ایکس باکس بیشتر از پلی استیشن هست . پلی استیشن از قابلیت کاهش حجم دز بازیها برخرداره ولی ایکس باکس نه تنها این قابلیت رو نداره بلکه به خاطر نحوه ذخیره شدن فایل و اور رایت شدن فایل باعث میشه که حتی آپدیت ها بازیها اجباری بشه و حتی اگر دیسک هم داشته باشید و برای بازی آپدیت بیاد دوباره باید محتوا همون دیسک دانلود بشه + دانلود آپدیت که فلسفه ش همون اور رایت هست. حجم خوده عناوین و آپدیت عناوین در ps5 کمتر از ایکس باکس هست و آپدیت اخیر نور وینتر در فایو 18گیگ و در ایکس باکس 23گیگ هست عنوانی که f2p هست و چیز خفنی از نظر فنی و.. نداره .حجم ها در عناوین نسل 9بیش از اینم خواهد بود

نحوه ذخیره شدن فایل و اور رایت چیزی نیست که با آپدیت و ... حل بشه دیگه میره برای نسل بعد کنسول ایکس باکس . من انتظار داشتم نسل 9 اینجوری نباشه ولی کاملا مشابه نسل 8هست سیستم ذخیره سازی فایل

عنوان نسل 9یی دندونگیری نیومده فعلا در ایکس باکس باید صبر کنیم ببینیم حجم اونا چه خواهد بود که شک ندارم خیلی زیاد خواهد شد حجم بازیهای نسل 9 در ایکس باکس

در مورد سری اس هم بله منم قبول دارم هاردش فضای کمی داره با چند بازی نسل 8یی پر میشه . نسل 9 که دیگه واویلا . از نظر فنی هم سری اس در عناوین نسل 9یی قطعا عملکرد سری ایکس رو نخواهد داشت . حتی در عناوین نسل 8یی لودینگ طولانی تر و فریم کمتر رویت میشه در سری اس در قیاس با پرفرمنس سری ایکس

سری اس میخرید یک هزینه اضافی هم باید بابت هارد کنید اول آخر

پ ن : این هارد سیگیت ظاهرش از خوده سری اس خفنتره :)) این هارد بیشتر شبیه سریز ایکس هست

https://www.makeuseof.com/xbox-series-x-s-storage/

سری اس میخرید یک هزینه اضافی هم باید بابت هارد کنید اول آخر

پ ن : این هارد سیگیت ظاهرش از خوده سری اس خفنتره :)) این هارد بیشتر شبیه سریز ایکس هست
یه اشتباهی که یلیا میکنن این هارد و سری x
وقتی که میخوای سری اس بخری با هارد
همون بهتر که پول بیشتر بدی سری x بگیری
هم فضا بیشتره هم سخت افزار قوی داره
سری اس برای پلیر معمولی که چندتا بازی بیشتر نمیکنه در حد 2-3 ساعت در روز خوبه

بحث کاملا رفت جای دیگه :Dمشکل اینجاست فکر میکنید هر کی کنسول داره یا میخواد بخره حتما ته گیمه و کلی اطلاعات داره و حتما چند ساعت در هفته هم تو فرومهای گیم میچرخه ولی چیزی که من خودم دارم با چشم میبینم حداقل تو اطرافیام نود درصدشون فقط میخوان چهارتا شاسی بزنن سرگرم شن این دسته از پلیرا فریم و قدرت کنسول و ترافلاپس و ... اینا چه اهمیتی داره براشون:Dمیره مغازه فروشنده کنسول جدید با قیمت خوب پیشنهاد میده اونم میگیره میاره تازه میفهمه هم حجم بازیای جدید رفته بالا هم حدود 150 گیگ حافظه واس چیزای دیگه مصرف شده اون موقست که میبره پس میده سری وان میگیره همین میشه تو بازار کم میشه سری اس میمونه رو دستشون اینجوری خوش قیمت میدن نسبت به وان!به من گیر میدین چرا پیش بینیشو نکردی ینی کمپانی با اون همه مهندس پیش بینی اینو نکرده بود:Dبه نظرم اینکه حافظه رو از قصد کم میگیری بعد پشتش یه اکسپندر میذاری که قیمتش از نصف کنسولت بیشتره ینی یه جای کار میلنگه:-"

عنوان نسل 9یی دندونگیری نیومده فعلا در ایکس باکس باید صبر کنیم ببینیم حجم اونا چه خواهد بود که شک ندارم خیلی زیاد خواهد شد حجم بازیهای نسل 9 در ایکس باکس
آره. سایکوناتس 2، هیلو اینفینیت و فورتزا هورایزن 5 از دسته سبزیجات و میوه جات هستن. :-<

بحث کاملا رفت جای دیگه :Dمشکل اینجاست فکر میکنید هر کی کنسول داره یا میخواد بخره حتما ته گیمه و کلی اطلاعات داره و حتما چند ساعت در هفته هم تو فرومهای گیم میچرخه ولی چیزی که من خودم دارم با چشم میبینم حداقل تو اطرافیام نود درصدشون فقط میخوان چهارتا شاسی بزنن سرگرم شن این دسته از پلیرا فریم و قدرت کنسول و ترافلاپس و ... اینا چه اهمیتی داره براشون:Dمیره مغازه فروشنده کنسول جدید با قیمت خوب پیشنهاد میده اونم میگیره میاره تازه میفهمه هم حجم بازیای جدید رفته بالا هم حدود 150 گیگ حافظه واس چیزای دیگه مصرف شده اون موقست که میبره پس میده سری وان میگیره همین میشه تو بازار کم میشه سری اس میمونه رو دستشون اینجوری خوش قیمت میدن نسبت به وان!به من گیر میدین چرا پیش بینیشو نکردی ینی کمپانی با اون همه مهندس پیش بینی اینو نکرده بود:Dبه نظرم اینکه حافظه رو از قصد کم میگیری بعد پشتش یه اکسپندر میذاری که قیمتش از نصف کنسولت بیشتره ینی یه جای کار میلنگه:-"
البته برای اونا پاک کردن بازی و دانلودش زیاد زمان بر نیست که براشون مهم باشه
طرف تو چند ساعت بازیو دانلود میکنه
یا سیستم cloud و....
اینجاس که هم پول بی ارزشه هم اینترنت درستی نداریم و...

البته برای اونا پاک کردن بازی و دانلودش زیاد زمان بر نیست که براشون مهم باشه
طرف تو چند ساعت بازیو دانلود میکنه
یا سیستم cloud و....
اینجاس که هم پول بی ارزشه هم اینترنت درستی نداریم و...
الان فهمیدم واس شماها اصن موضوع مهم نیست فقط میخواید اطلاعات عمومیتونو به رخ بکشین
بحص سر تفاوت قیمت دو تا کنسول تو کشور خودمون بود رسید به کجاها :))

الان فهمیدم واس شماها اصن موضوع مهم نیست فقط میخواید اطلاعات عمومیتونو به رخ بکشین
بحص سر تفاوت قیمت دو تا کنسول تو کشور خودمون بود رسید به کجاها :))
من کلی میگم
از دید من برای من کنسول اس اصلا ارزش خرید نداره و اصلا بهش فکر نمیکنم
به جز این که بخوام 2-3 بازی انجام بدم (نهایت فیفای با بتلی اینا)
این کنسول اس بدرد هر کسی نمیخوره
اتفاقا این حرف و بر اساس یه یوتیوبر امریکای میزنم که نتیجه گرفت اصلا کنسول s کنسول جالبی نیست و ارزش خرید نداره
دلایلش هم خود هاردی که جدا میخری بود که اگه اشتباه نکنم اختلاف قیمتش برای اونجا خیلی کم بود (فکر کنم در حد 50-100 دلار بود) که اصلا نمیرزید
بازم میگم یا به درد کسی که کم بازی میخره میخوره یا کسی که اینترنت قوی داشته باشه توان بالای هزینه کردنو نداشته باشه
هیچ دلیلی پشت خرید این کنسول اس نمیبینم

• Like
Reactions: king of north
واقعا این همه جبهه گرفتن علیه سری اس برای چیه،نسل 9 نیست که هست،ssd نداره که داره،تمام بازیهای جدید رو 60 فریم اجرا نمیکنه که میکنه(بعضی بازیها هم که 120 فریمن)،بازیها جزیات ندارن که دارن.
حرف خنده دار بعدی اینکه بعضیها میگن این کنسول به درد پلیرها نمیخوره،آخه یعنی چی این حرف.
بیشتر این جبهه ها برای اینکه این کنسول با سری x مقایسه میشه،آخه این کنسول کجا لون کجا،هر کدوم جامعه هدف خودشونو دارن.
بعضیها پول ندارن بدن سری x بخرن بجاش میرن سری s میخورن تو دل این افرادو خالی نکنین و دو به شکشون نندازین.
به خود منم توی همین فرم گفتن که سری اس بدرد کسی که ps4 داره نمیخوره و فقط بدرد کژوال پلیرها میخوره،از وقتی که این کنسولو گرفتم حتی یه بارم ps4 رو روشن نکردم چه برسه که بخوام باش بازی کنم.
دوستانی که قصد تهیه این کنسول رو دارن ویدیوهای این کانال رو ببینن و خودشون تصمیم بگیرن که کدوم حرف درسته.

جناب بازیای وان رو میشه از رو اکسترنال اجرا کرد رو سری اس با یه تومن هزینه که اختلاف قیمت همون وان یه ترا و سری اسه تو ایران. (ارزونترم میشه)
اونطوری تقریبا 1300 گیگ جا داری رو کنسول.
نکن با اطرافیانت این کارو اقا.

برای ان تاپیک بودن:
اکثر جاهایی که میشناسم بره قیمت افزایشی دلار فروش کنسول رو متوقف کردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or