قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • لینک مستقیم فروشگاهی رو قرار ندید.
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
والا تروب و ایمالز رو بزنی قیمتا از 41 شروع میشه اکثر فروشگاه ها هم زنگ میزنی قیمتاشون بروزه و موجودی دارن شما کدوم فروشگاه رو گزاشتین 50.500 قیمت اسلیم رو گزاشته؟
الان حدود قیمتا بین 41 الی 43 تومنه برای اسلیم دیجیتال

والا تروب و ایمالز رو بزنی قیمتا از 41 شروع میشه اکثر فروشگاه ها هم زنگ میزنی قیمتاشون بروزه و موجودی دارن شما کدوم فروشگاه رو گزاشتین 50.500 قیمت اسلیم رو گزاشته؟
الان حدود قیمتا بین 41 الی 43 تومنه برای اسلیم دیجیتال
تک‌سیرو

بندر اینقدر گرمه که شما کنسول رو نخریده overheating شده حسابش کن 😅
دمای کنسول موقع بازی به 60 70 درجه میرسه overheating نمیشه دمای بندرعباس نهایت 50 درجه باشه

کسی از این فروشگاه هایی که ترب زده خریده؟قیمتشون خیلی مناسبه ولی زده از بندرعباس میاره
اینایی که ضمانت تروب دارن رو میتونی با خیال راحت بخری من کنسول نخریدم ولی وسایل دیگه رو از فروشگاه هایی که ضمانت تروب دارن خریدم مشکلی نداشته

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: DM.JAGUAR
اینایی که توی ترب زدند ۴۱-۴۲ واقعیه ؟! :|
یا یه جایی سر و ته اش رو زدن؟

کنسولی که از نخل مارکت سفارش داده بودم رسید، با توجه به شواهد که کاملا اکبند بود، خودش هم که میگه دو سال گارانتی شرکتی ! به هر حال دیگه هر چی بود گذشت

کنسولی که از نخل مارکت سفارش داده بودم رسید، با توجه به شواهد که کاملا اکبند بود، خودش هم که میگه دو سال گارانتی شرکتی ! به هر حال دیگه هر چی بود گذشت
من واتساپ بهشون پیام دادم گفت ریجن ژاپن این قیمته
بعد گفت محدودیت اکانت داره این حرفا
که بنظرم چرت و پرته فقط ریجن چین مشکل اکانت داشت

من واتساپ بهشون پیام دادم گفت ریجن ژاپن این قیمته
بعد گفت محدودیت اکانت داره این حرفا
که بنظرم چرت و پرته فقط ریجن چین مشکل اکانت داشت
ریجن چین این مشکلات رو داره، احتمالا چرت و پرت دارن میگن که طرف فقط خریدار بشه، ریجن ژاپن و اسیا که خود بچه ها دارن

• Like
Reactions: ps3_360_wii

اینایی که تو ترب قیمت پایین میزنن، اکثرا یا ناموجودن، یا یه حرفی میزنن که مشتری رو پاس بدن به یک مدل یا ریجن دیگه !
شما اگر میخوای یه جنس قیمتش دستت بیاد، میانگین بگیر !

اره دیگه
قیمت های اینا بروز و لحظه ای هست.
الان توی تروب زیر 70 ملیون هم دیدم گذاشتن .

فقط الان حال کسانی که میگفتن بخرید ارزون نمیشه رو خریدارم و یه عده هم پرو با قیمت 85 ملیون گرفتن و الانم شد 70 تومن

امیدوارم عذاب وجدان نداشته باشن

• Like
Reactions: IMANOKA
چند ماه پیش که اکس باکس رو فروختم میتونستم همون موقع 5 هم بفروشم پولشون رو بگذارم رو هم و برم پرو بخرم، اما بحث دیسک درایو خریدن جدا + دوباره بازی خریدن هم مطرح میشد، یعنی پرو رو هم میگرفتم باز باید 20 30 تومن برای بازی و درایو میدادم، چون اهل اکانت ظرفیتی اینا هم نیستم و مدل بازی خریدنم کلاسیک هست ترکیبی از فیزیکی و دیجیتال؛ اصولا هم ارشیو میکردم تا حالا بازی های فیزیکی رو (هرچند الان گرون شده و خیلی منطقی نیست)

نمیدونم با توجه به قیمت های این روز ها شاید همه ی این کارا هم میکردم باز به صرفه تر از الان بود، ولی دیگه نکردم و گذشت،

الانم که قیمت ها سرسام اور بالا رفته، دیگه میمونم ببینم گرند دفت اتو رو نسخه استاندارد 60 فریم هست یا نه، این مهم ترین عامل برای خریدن پرو هست برام، اگه 60 فریم انحصاری پرو شد (که به نظرم خیلی نچسب و غیر حرفه ای هست از نظر اقتصادی و بازار این کار) و قیمت ها م سوپر گرون نشدند، احتمال زیاد قبل جی تی ای پرو میگیرم، ولی اگر طبق استاندارد نسل نسخه استاندارد هم 60 فریم بود (یعنی استاندارد های ابتدایی بازار گیم که برای یک سوپر محصول مثل گرند دفت اتو از نون شب هم واجب تره) که احتمالا پرو کنسل میشه کلا و یهو 3 سال دیگه PS6 میگیرم، اما اگر 60 فریم انحصاری پرو بشه، به شدت انگیزه خریدش رو پیدا میکنم...

دیگه باید ببینیم چی میشه...اگه دستم باز باشه که اصن به این چیزا فکر نمیکنم و میخرم... متاسفانه چند سال هست دستم به اون صورت باز نیست، تا ببینیم خودمون و خدا چی میخواد...

به امید اینکه مملکت بعد چندین دهه سقوط، به سمت ادمیزادی حرکت کنه و به طبیعت همیشگی و ذاتیش برگرده، که همه بتونیم خیلی راحت عین ادمیزاد هرچیزی میخوایم بخریم و زندگی کنیم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or