قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • لینک مستقیم فروشگاهی رو قرار ندید.
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
یه عده هم بودن که دوستان رو تشویق به نخریدن میکردن و اعتقاد داشتن در اینده از قیمت دلاریش هم کمتر میشه چون عمده وارد میشه، حدود ۲۰ تومن در اینده میشه خرید.

امیدوارم پیش وجدانشون راحت باشن که ممکنه باعث شده باشن یه عده رو حساب حرف اونا خرید نکرده باشن.
وقتی پست در مورد شرایط بازار می دادم و می گفتم "ابر تورم در راهه و زودتر بخرین" زارت می زدی پستم رو پاک می کردی.
حالا خودت پست در مورد شرایط بازار میدی.

اولین نفر که باید عذاب وجدان داشته باشه، خودتی، که پست های من رو پاک می کردی.

نکته ی عجیب اینکه دیجی کالای گرون فروش داره کنسول پرو رو با گارانتی 24 ماهه سریر که گارانتی معتبری هم هست میده 79.500 بعد این سایت های پر مدعا دارن میدن 86 تومن برای خودشون بدون گارانتی اونم !!!! سوء استفاده تحت هر شرایطی حتی جنگی از خریدار مظلوم !!!

وقتی پست در مورد شرایط بازار می دادم و می گفتم "ابر تورم در راهه و زودتر بخرین" زارت می زدی پستم رو پاک می کردی.
حالا خودت پست در مورد شرایط بازار میدی.

اولین نفر که باید عذاب وجدان داشته باشه، خودتی، که پست های من رو پاک می کردی.

اصولا تحلیل بازار موردی نداشت.
ولی پست های پاک شده یا نقل قول ها داشت به سمت بحث های سیاسی و ایده های پسا اخر الزمانی می‌رفت.

میتونستم صبر کنم بحث ها اون سمتی بره و بعد با اخطار و بن پاک کنم.
ایشالله سری بعد.

یه داستان دو سه روز پیش در مورد قیمت رو بگم که بدونیم همه تو چی زندگی میکنیم و اسم هم مستقیم میبرم

یه بنده خدایی گفت میخوام کنسول بخرم کادو، رو انداخت به من و مجبور شدم که نره تو پاچه شون برم برای خرید و کلی هم دستم می لرزید چون بحث ۵۰ تومن ( حداقل ) پول بود

رفتم نارسیس اصفهان چون خودم هم خرید داشتم و بد نبود، اول که مشخص بود اون یکی دوتا خریدار دیگه چیزی بلد نبودن و داشتن میکردن تو پاچه شون!

نکته مهم این بود که گفتم چند گفت ۵۲ دیجیتال ۲۰۱۶ به علاوه ۱۹۰۰ گارانتی و ۴۹۰۰ بازی پک ده تایی و اگر الان توی جشنواره بخرید ۲۶۰۰ تخفیف به علاوه یه کیف اشانتیون !!
اول من گفتم حتما میخوان زودتر رد کنند بره جشنواره و تخفیف گذاشتن، دیدم با یه جای دیگه ولی پستی دو تومن اختلافه گفتم بده ببرم ولی خام میخوام و با تخفیف میشه ۵۰ دیگه ؟؟؟ گفت نه اون تخفیف توی جشنواره است و پول باربری باید بدیم و … گفتم یعنی تا پای ماشین میارید ؟؟؟ خلاصه که انگار من نوعی تازه از کنسول سر در اوردم توضیح داد که هم باید کنسول بخری ۵۲ هم پول گارانتی زوری بدی ( که گارانتی دوساله تحت پوشش سوانح برقی !!! هم داشت نه میلیون ) هم پول پک ده تا بازی افلاین بدی سر هم ۵۹ که ته اش بشه ۵۷ و تا اخر شب یا فردا صبح بیاید ببرید الان ندارم

گفتم اقا نمیخوام همون خام بده ۵۲ !
گفت ندارم که!!! باید از تهران قیمت بگیرم و هزینه باربری و سود خودمون رو هم بکشیم روش هفته دیگه بیاید ببرید ، گفتم خوب چند زنگ زد و از همکارش پرسید و اینا شد ۵۵ ولی چون شمایی ۵۴ ولی برو بعد بیا ببر

منم کفری شدم از یه سایتی قیمت دیدم با تخفیف تا اومدم از مغازه اش بیرون خریدم

خریدم از نخل مارکت ۴۸۵۰۰ دیجیتال ۲۰۱۵ امریکا

واقعا یه سری لغات جدید در قبال یه عده زیادی میخوام بگم که میدونم قوانین سایت رو فقط میشکنه و گرنه میگفتم!
امروز همین نارسیس هیچی ندار با تلفن گویا زنگ زده بیاید به همه کسانی که از ما خریدن ۵ تا بازی مجانی بی هیچ مزد و‌منت ببرید، منم با لمس یه شست انگشت تماس رو قطع کردم

فعلا نخل مارکت داره قیمت خوبی میده ولی دست و بالم سر همین هم داره میلرزه !

یه داستان دو سه روز پیش در مورد قیمت رو بگم که بدونیم همه تو چی زندگی میکنیم و اسم هم مستقیم میبرم

یه بنده خدایی گفت میخوام کنسول بخرم کادو، رو انداخت به من و مجبور شدم که نره تو پاچه شون برم برای خرید و کلی هم دستم می لرزید چون بحث ۵۰ تومن ( حداقل ) پول بود

رفتم نارسیس اصفهان چون خودم هم خرید داشتم و بد نبود، اول که مشخص بود اون یکی دوتا خریدار دیگه چیزی بلد نبودن و داشتن میکردن تو پاچه شون!

نکته مهم این بود که گفتم چند گفت ۵۲ دیجیتال ۲۰۱۶ به علاوه ۱۹۰۰ گارانتی و ۴۹۰۰ بازی پک ده تایی و اگر الان توی جشنواره بخرید ۲۶۰۰ تخفیف به علاوه یه کیف اشانتیون !!
اول من گفتم حتما میخوان زودتر رد کنند بره جشنواره و تخفیف گذاشتن، دیدم با یه جای دیگه ولی پستی دو تومن اختلافه گفتم بده ببرم ولی خام میخوام و با تخفیف میشه ۵۰ دیگه ؟؟؟ گفت نه اون تخفیف توی جشنواره است و پول باربری باید بدیم و … گفتم یعنی تا پای ماشین میارید ؟؟؟ خلاصه که انگار من نوعی تازه از کنسول سر در اوردم توضیح داد که هم باید کنسول بخری ۵۲ هم پول گارانتی زوری بدی ( که گارانتی دوساله تحت پوشش سوانح برقی !!! هم داشت نه میلیون ) هم پول پک ده تا بازی افلاین بدی سر هم ۵۹ که ته اش بشه ۵۷ و تا اخر شب یا فردا صبح بیاید ببرید الان ندارم

گفت ندارم که!!! باید از تهران قیمت بگیرم و هزینه باربری و سود خودمون رو هم بکشیم روش هفته دیگه بیاید ببرید ، گفتم خوب چند زنگ زد و از همکارش پرسید و اینا شد ۵۵ ولی چون شمایی ۵۴ ولی برو بعد بیا ببر

واقعا یه سری لغات جدید در قبال یه عده زیادی میخوام بگم که میدونم قوانین سایت رو فقط میشکنه و گرنه میگفتم!
امروز همین نارسیس هیچی ندار با تلفن گویا زنگ زده بیاید به همه کسانی که از ما خریدن ۵ تا بازی مجانی بی هیچ مزد و‌منت ببرید، منم با لمس یه شست انگشت تماس رو قطع کردم

قبلا توی همین تاپیک گفته بودم. اصفهان اکثر مغازه هاش همین مدلی میکنن تو پاچه. من تا دم کارت کشیدن رفتم یارو گفت نه دیگه بازی آفلاین نخری انقدر میشه.
نمیدونم اینا دیگه چه حروم لقمه هایین :|

حالا کجاشو دیدید؟ از تعویض دسته اصلی با کپی گرفته تا تعویض کابلهای اورجینال دستگاه با نمونه فیک و جا زدن دستگاه ریفر به جای اکبند

• Poker Face
Reactions: Destro and NERO 7

نخل مارکت تا جایی که میدونم معتبره و اوکیه
خرید حضوری هم تو کل ایران همیشه همینه نهایت تهران بشه قیمت مناسب حضوری پیدا کرد (یا انقدر بگردید شهر خودتون جای پرت پیدا کنید) تو زمینه ای که اطلاعات کامل دارید یا حضوری نخرید یا وقت بذارید جای مناسبشو پیدا کنید من خودم بازاریم هیچوقت هیچ کالای دیجیتالی رو حضوری نمیخرم چون میدونم اون مغازه دار اگه با هر ترفندی چندین میلیون بالاتر از قیمتایی که اینترنتی هست نگیره با خرج مخارج و درامدش جور درنمیاد اکثر شغل های تک فروشی سود ۵۰ تا ۱۵۰ درصد دارن تو صنوف مختلف هیچ ادم عاقلی برا چس تومن سود نمیاد کنسول بفروشه عادیه تو کنسول و گوشی و کلا کالای دیجیتال با ترفند گارانتی و بازی و گلس و فروش ریفر و کارکرده بجای اک سودشونو بالا ببرن اینجور چیزارو یا کلا کارکرده بخرید یا اینترنتی بخرید اکثریت مردم هم مثل همون دو نفری که شما اونجا دیدی هستن اطلاعات ندارن میرن حضوری میخرن هزینه اضافشم میدن

• Like
Reactions: tboy2022 and NERO 7
یه عده هم بودن که دوستان رو تشویق به نخریدن میکردن و اعتقاد داشتن در اینده از قیمت دلاریش هم کمتر میشه چون عمده وارد میشه، حدود ۲۰ تومن در اینده میشه خرید.

امیدوارم پیش وجدانشون راحت باشن که ممکنه باعث شده باشن یه عده رو حساب حرف اونا خرید نکرده باشن.
من همون موقع که ارزون بود هم به این حرف خندم می گرفت

ولی خوب هر کسی عقل داره خودش دیگه چه طور مثلا شما و خیلی ها دیگه این حرف رو باور نکردن

توی این فروم و اینترنت و جامعه روزی هزار حرف می زنن این هرکی هرچی بگه رو گوش کنی ایراد از بقیه نیست از خودته

• Like
Reactions: MrElectricWizard
اینکه قیمت ها سر به فلک میکشه مسئولیتش با سیستم فاسد هست،

اینکه x و y من یا دیگری کنسول یا هر پدیده ای رو میخریم یا نمیخریم، مسئولیتش 100 درصد با خودمون هست، مگر کسی خودش رو وابسته به دیگران و مقلد دیگران (!) در نظر بگیره که بخواد مسئولیت خودش رو بندازه گردن یک نظر در بازیسنتر یا هرجایی، کسی که به نظر دیگری تو بازسنتر میخره یا نمیخره، مطلقا ارتباطی با کسی که صرفا نظر شخصی یا تجربه شخصی اش رو مطرح کرده نداره،

نمیشه که راه بیفتیم و همه مسائلمون رو رندوم بندازیم گردن ملتی که نظر و تجربه شخصی شون رو به اشتراک گذاشتند،

*اینا منافاتی با حرف های به شدت اشتباه و در مواردی خنده دار و توصیه ها و پیشبینی های ابکی و اشتباه بعضی از عزیزان نداره، قطعا کسی که با اعتماد بنفس "اشتباه" بودن درک خودش از بازار رو فریاد میزده اشتباه کرده، اما اینا هیچ وقت مسئولیت شخص دیگر که خریده یا نخریده رو، دفع نمیکنه... منم خیلی ناراحتم وحشتناک وقتی میبینم خیلی ها دیگه نمیتونند بخرند، واقعا اذیت میشم بهش فکر میکنم، اما مسئولیت گردن اول سیستم فاسد و دوم خودشون هست،

**پیشبینی درست کردن هم هنر نداره لزوما، اعلام اینکه بعد از 2 4 6 احتمالا 8 میاد هنر خاصی نداره، اینکه یک یا دو تاس رو 100 بار بندازی بلاخره 4 بارش 6 یا جفت شیش میاد و این یک اتفاق عادی هست نه معجزه و اخبار از عالم پنهان...

حالا که بحث فروشگاه شد یگانه استور هم بد نیست.هم با سابقه هستن و هم قیمتهاشون مناسبه.خودم چند وقت پیش یه پرو گرفتم ازشون و زودم تحویل دادن

View attachment 385594
تاحالا حضوری خرید کردی ازش؟ والا اون زمان که تو مجله بازی نما تبلیغ میکرد من رفتم حال نکردم باهاشون دلیلشم نمیگم ولی اخلاق نداشت حالا نمیدونم تغییر کردن یا نه این مسئله که میگم ۱۵ سال پیشه

• Like
Reactions: iMahmoud
تاحالا حضوری خرید کردی ازش؟ والا اون زمان که تو مجله بازی نما تبلیغ میکرد من رفتم حال نکردم باهاشون دلیلشم نمیگم ولی اخلاق نداشت حالا نمیدونم تغییر کردن یا نه این مسئله که میگم ۱۵ سال پیشه
فروشگاه یگانه فکر کنم قدیمی ترین فروشگاهی هست که من میشناسم و قبلا طبقه زیر همکف لباف بود و قیمتشون هم همیشه از بقیه بهتر بود چون فروششون بالا بود دقیقا خیلی وقت برای مشتری نمیزاشت من یکی دو بار لوازم جانبی زمان PS3 و PS4 ازش خرید داشتم

• Like
Reactions: El sigloBlanco
من یبار X360 خریدم ازشون شیش ماه بعد هم سه چراغ شد اون زمان پاساژ چارسو طبقه همکف بودن . یادمه موقع فروش حاضر نبود کنسول تست کنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or