قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • لینک مستقیم فروشگاهی رو قرار ندید.
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
فاصله دیجیتال و دیسکی فقط سه تومن ؟
خیلی طرف باید اسکول باشه دیسکی نگیره

خیلی از همین حضرات تو‌همین دو هفته کوفت هم نفروختن و حتی با بازی قیمت دلار هم پایین نیمدن، هنوز تو شرایط جنگی اند

یکی نیست بگه شل کن بابا، تابستون فصل خرید بود که با این اوصاف اول اش تا ته اش گند خورده به جیب ملت، حالا بیا و گرونترش کن

• Like
Reactions: Jack cooper
یه چیزی هم من بگم که از عمق بدبختی و خاک برسری و بی صاحابی با خبر بشیم

ساعت ۱۲:۳۰ از یه فروشگاه معتبر قیمت گرفتم که با تخفیف از ۵۲ تومن قیمت داد ۴۸ ( اسلیم دیجیتال۲۰۱۶ ) الان بعد از کمتر از سه ساعت قیمت رفته روی ۵۵ تومن و بعد تخفیف داده ۵۰ تومن

یعنی در همین حدیم

ps5 رو فکر کنم دارن با دلار 150 هزار تومنی میفروشن :))
الان خیلی از گوشیهای سامسونگو اپل نهایت دو الی سه تومن گرونتر شدن مثلا گوشی a56 رو 31 میدادن الان شده 33 تومن
اکثر وسایل تقریبا با قیمت دلاریش محاسبه میشه اما کنسول رو بی ادبی نباشه بخاطر تابستون دارن تا دسته فرو میکنن

ps5 رو فکر کنم دارن با دلار 150 هزار تومنی میفروشن :))
تازه دارین حال گیمرهای پیسی رو احساس میکنید 😂 کنسول هر چند مدت یکبار اینجوری میشه، ولی پیسی دیفالت وقتی یه قطعه جدید میاد تا چند مدت چند برابر قیمت دلار روز محاسبه و فروخته میشه.

یه عده هم بودن که دوستان رو تشویق به نخریدن میکردن و اعتقاد داشتن در اینده از قیمت دلاریش هم کمتر میشه چون عمده وارد میشه، حدود ۲۰ تومن در اینده میشه خرید.

امیدوارم پیش وجدانشون راحت باشن که ممکنه باعث شده باشن یه عده رو حساب حرف اونا خرید نکرده باشن.

آمازون امارات 1548 درهم قیمت ps5 slim digital هستش با درهم 24800 تومنی میشه چیزی حدود 38 تومن
بخاطر تابستون و گیج زدن بازار ایران بخاطر جنگ این قیمت 52 تومنی اسلیم دیجیتال کاذبه کشش خرید رو نداره با این روال باید کنسولو بزارن تو ویترین مغازه و تماشاش کنن
الان پرتقاضاترین اجناس هم خرید و فروشش راکده چه برسه به کنسول

عمده کنسولا به صورت قاچاق میومده، الانم که همه راههای این قضیه بستس در نتیجه تا اطلاع ثانوی بهونه برای گرون فروشی دارن و اگر این وضعیت ادامه پیدا کنه احتمالا با کمبود هم روبرو بشیم.

بیشتر به خاطر عرضه است که مهندس گفت
من 2 هفته قبل از این جریان توپ خونه بودم
سگ پر نمیزد
همه کنترل تلویزیون فروش وقطعات درجه 3-4 فروش چینی شدن
اصلا اون رونق قدیمو نداشت
این قیمت ها هم بیشتر به خاطر همون کمبود عرضه است

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or