قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • لینک مستقیم فروشگاهی رو قرار ندید.
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
قیمت دیسک درایو چرا انقدر الکی بالاست؟ مگه 80 دلار نیست؟ چه خبره 11 میلیون. با دلار 100 هزارتومن هم میشه نزدیک 8 !
چیزایی که مشتری کمی داره تعداد کم میاد معمولا این اتفاق براش میافته عین دسته های طرح خاص که 10 15 دلار کلا گرون تره اما اینجا تا دو برابرم بعضی مدل هاش قیمت می خوره

چیزایی که مشتری کمی داره تعداد کم میاد معمولا این اتفاق براش میافته عین دسته های طرح خاص که 10 15 دلار کلا گرون تره اما اینجا تا دو برابرم بعضی مدل هاش قیمت می خوره
آخه مثلا پورتال هم خیلی مشتری نداره اما قیمتش معقول تره. 200 دلار 20 ملیونه. این دیسک درایو غیر منطقی بالاست!

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
آخه مثلا پورتال هم خیلی مشتری نداره اما قیمتش معقول تره. 200 دلار 20 ملیونه. این دیسک درایو غیر منطقی بالاست!
قیمت دلاری اجناس تقریبا هیچ ربطی به قیمت داخل ایران نداره، از آمریکا که جنس وارد نمیشه از امارات وارد میشه. پورتال هم تقریبا 750 درهمه که میشه 17-18 اینطورا.

دقت کنید گفتم اکثرا و اینکه پورتال یک دستگاهی هست که به هر حال مشتریش داره یک چیز خاص نیست شبیه سوییچ که با اینکه رکورد دار فروشه اما توی ایران چندان محبوب نیست و برای همین حتی گاهی زیر قیمت دلاریش قیمت می خوره تا بخرن
گاهیم تعداد بالا میارن هیچ کس نمی خره مجبور می شن قیمتش کم کنن
بستگی به یک سری فاکتورها داره که دلال براشون تصمیم می گیره
کلا سیستم اقتصادی بسیار مریضی داریم که همیشه خریدار و فروشنده توش سردرگم هستن
اما در کل اگر چیزی خیلی نیاز ندارید می تونید براش صبر کنید زمانی بخرید که نزدیک قیمت دلاریش می شه

قیمت دلاری اجناس تقریبا هیچ ربطی به قیمت داخل ایران نداره، از آمریکا که جنس وارد نمیشه از امارات وارد میشه. پورتال هم تقریبا 750 درهمه که میشه 17-18 اینطورا.
چرا ربط داره من خودم از نزدیک دیدم دوبی یک سری جاها شبیه بازار رضا خودمون داره که منطقه خیلی داغونیم هست ادمای خسته ای هم داره انگار رفتی پایین شهر جهان سوم اونجا قیمتا نزدیک همون قیمت دلاری حتی بعضا کمترم هست مشابه ایرانم می شینی چونه زدن کلیم باهات راه میان عین فروشنده های گدای ما نیستن روی 10 میلیون 50 هزار تومن هم براشون پول باشه اگرم تعداد بالا خرید کنید که دیگه خیلی تخفیف می دن یا حتی ممکنه چندین چیز رایگان روش بدن

البته این برای اون گنده وارد کننده ها نیست اونا لینک هایی فراتر از این حرف ها دارن این بچه بازیا برای ادم های معمولی هست

آخرین ویرایش:
چرا ربط داره من خودم از نزدیک دیدم دوبی یک سری جاها شبیه بازار رضا خودمون داره که منطقه خیلی داغونیم هست ادمای خسته ای هم داره انگار رفتی پایین شهر جهان سوم اونجا قیمتا نزدیک همون قیمت دلاری حتی بعضا کمترم هست مشابه ایرانم می شینی چونه زدن کلیم باهات راه میان عین فروشنده های گدای ما نیستن روی 10 میلیون 50 هزار تومن هم براشون پول باشه اگرم تعداد بالا خرید کنید که دیگه خیلی تخفیف می دن یا حتی ممکنه چندین چیز رایگان روش بدن

البته این برای اون گنده وارد کننده ها نیست اونا لینک هایی فراتر از این حرف ها دارن این بچه بازیا برای ادم های معمولی هست
اون محله هه رو فکر کنم یبار تو یکی از ویدیوهای اینستاگرام دیدم یکی رفته بود :D قشنگ انگار مال خری میکردن توش تا فروشندگی الکترونیک :))
ولی اشتباه منظورمو رسوندم فکر کنم. منظورم این بود که قیمت آمریکا به صورت مستقیم به ما ربطی نداره که تبدیلش کنیم بعد بگیم تو ایران باید فلان قدر باشه. ممکنه یه جنسی یهو خیلی تو امارات ارزون تر باشه مطابق همون تو ایران قیمت جنسه از قیمت دلاری هم پایین تر باشه. یا مثل دیسک درایو و پی اس 5 پرو قیمتش از دلاری بیشتر باشه یا مثل همین پورتال قیمتش نزدیک همون قیمت دلاریش باشه. مثلا قبلا شنیده بودم گوشی های سامسونگ تو امارات یا کلا خاورمیانه تخفیفای خوبی میخوردن واسه همین قیمتاشون تو ایران از قیمت دلاریش بعضی وقتا کمتر بود.

• Like
من دیروز در بهبه اتفاقات در یک حرکت انتهاری رفتم و ps5 slim digital رو خریدم به قیمت ۳۷،۸۵۰ (البته یک اپل واتچ هم خریدم)
به نظرم برای 2 3 میلیون ارزش نداره ادم بیخیال دیسکی بشه

اون محله هه رو فکر کنم یبار تو یکی از ویدیوهای اینستاگرام دیدم یکی رفته بود :D قشنگ انگار مال خری میکردن توش تا فروشندگی الکترونیک :))
ولی اشتباه منظورمو رسوندم فکر کنم. منظورم این بود که قیمت آمریکا به صورت مستقیم به ما ربطی نداره که تبدیلش کنیم بعد بگیم تو ایران باید فلان قدر باشه. ممکنه یه جنسی یهو خیلی تو امارات ارزون تر باشه مطابق همون تو ایران قیمت جنسه از قیمت دلاری هم پایین تر باشه. یا مثل دیسک درایو و پی اس 5 پرو قیمتش از دلاری بیشتر باشه یا مثل همین پورتال قیمتش نزدیک همون قیمت دلاریش باشه. مثلا قبلا شنیده بودم گوشی های سامسونگ تو امارات یا کلا خاورمیانه تخفیفای خوبی میخوردن واسه همین قیمتاشون تو ایران از قیمت دلاریش بعضی وقتا کمتر بود.
ببین اساسا دوبی خیلی با امریکا مچه بازارش پولشونم همیشه با دلار یک اختلاف ثابت اگه اشتباه نکنم 3.68 داشته
اما خوب اره امریکا خیلی بازار بزرگ تری داره تنوع جنس بیشتره اجناس هم خیلی سریع تر اونجا موجود می شه
البته شاید این تعرفه های چین با امریکا باعث بشه بازار امارات خیلی جذاب تر بشه و اونجا قیمت ها پایین ترم باشه چون شامل این تعرفه ها نمی شه

• Like
دوستان کسی از سایت p30 خرید داشته معتبرن؟چون من خرید سنگین میخپام ازشون بکنم میخوام بدونم مورد اعتمادن؟
خرید سنگین میخوای بکنی برو حضوری بخر و الکی برای خودت مشکل ایجاد نکن...اگه هم امکانش رو نداری برو از یه سایت پدر مادر دار خرید کن که اگه یکم گرونتر هم داد حداقل خیالت راحت باشه که پولتو نمیخوره.

این سایت هم تا حالا نشنیدم(یا اینکه اسم کاملش رو ننوشتی؟)

خرید سنگین میخوای بکنی برو حضوری بخر و الکی برای خودت مشکل ایجاد نکن...اگه هم امکانش رو نداری برو از یه سایت پدر مادر دار خرید کن که اگه یکم گرونتر هم داد حداقل خیالت راحت باشه که پولتو نمیخوره.

این سایت هم تا حالا نشنیدم(یا اینکه اسم کاملش رو ننوشتی؟)
میخوام کافه گیم سنتر بزنم ۴ تا پی اس فایو و ۶ تا دسته میخوام
اینماد و نشام ترب طلاییم داره از ترب رفتم

خیلی وقته دارم میگیرم نمیدونم کجاها معتبره لامصب هرکس یچیزی میگی

دوستان کسی از سایت p30 خرید داشته معتبرن؟چون من خرید سنگین میخپام ازشون بکنم میخوام بدونم مورد اعتمادن؟
آره اسم کاملش p30buy

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or