قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • لینک مستقیم فروشگاهی رو قرار ندید.
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
عمده کنسولا به صورت قاچاق میومده، الانم که همه راههای این قضیه بستس در نتیجه تا اطلاع ثانوی بهونه برای گرون فروشی دارن و اگر این وضعیت ادامه پیدا کنه احتمالا با کمبود هم روبرو بشیم.
چرا همچنان بستست همه چی؟ عجیب نیست؟

چرا همچنان بستست همه چی؟ عجیب نیست؟
نه
عجیب نیست، کجاش عجیبه؟ اگه باز کنن باید به عقل نداشتشون شک کرد.
به نظرم دیگه هیچ وقتم قرار نیست یه وضعیت سابق برگردیم .

از نظر راحتی قاچاق کردن اجناس میگم.

عمده کنسولا به صورت قاچاق میومده، الانم که همه راههای این قضیه بستس در نتیجه تا اطلاع ثانوی بهونه برای گرون فروشی دارن و اگر این وضعیت ادامه پیدا کنه احتمالا با کمبود هم روبرو بشیم.
این قضیه بستن قاچاق ادامه پیدا کنه باید گیم رو ببوسیم بذاریم کنار . مگر یه راهی پیدا بشه قانونی تعداد بالا وارد کنند
بقیه اجناس خارجی هم مثل لوازم مصرفی یا وسایل برقی کمیاب و گرون میشه .
مثلا یه سشوار یا یه ژل موی سر به سختی و با قیمت بالا گیر بیاد .

یه صفحه تاپیک باز کردم بالا دیدم ۴۴ گفتم خوبه انقدرم گرون نشده چند سال پیش کارکرده ۲۰ خریدم الان ۴۴ خیلی خوبه پایینش تا ۶۲ رسید :D البته اینم مشخص نیست قیمت الانه یا الان
یه عده هم بودن که دوستان رو تشویق به نخریدن میکردن و اعتقاد داشتن در اینده از قیمت دلاریش هم کمتر میشه چون عمده وارد میشه، حدود ۲۰ تومن در اینده میشه خرید.

امیدوارم پیش وجدانشون راحت باشن که ممکنه باعث شده باشن یه عده رو حساب حرف اونا خرید نکرده باشن.
دیگه اینکه کسی توقع ارزونی داشته باشه احتمالا یا تو ایران زندگی نکرده یا کلا باید بره آموزش ببینه تورم و اقتصاد ایران چجوری کار میکنه کنسول که چیز خاصی نیست کسی که فکر میکنه ارزون میشه باید یه مطالعه و اموزش ببینه که تو بقیه زندگیش تو ایران بدبخت نشه با این دیدگاه
همیشه گرونی داریم فقط تو دوجا نخریدن کنسول عقلانیه یکی زمان لانچ و ۶ ماه بعدش که بنظرم این نسل بخاطر کرونا تا یه سال بعدشم یکم بالا بود یکی هم اینکه تو مواقع خاص که قیمت غیرمنطقی بالا میره پولشو کامل داشته باشه و طلا کنه بعدا بفروشه اونم تازه اگه انس جهانی افزایش داشته باشه و به نفعش بشه وگرنه کنسولی که دلاریه همیشه گرون میشه با توجه به تورم کشور
هنوزم اگه میخواید بخرید با همین قیمت بالا بازم منطقیه چون با شرایط پیش اومده هنوز اول راه گرونیه تا چند ماه دیگه تازه گرونی شروع میشه عرضه و تفاضا بخاطر بستن حریم هوایی و راه های قاچاق شدیدا بهم میریزه و همه چیز گرون میشه مثل دوران کرونا که عرضه و تقاضا بهم خورد

چرا اینقدر بین دیسک دار و دیجیتال فاصله قیمتی افتاده؟

View attachment 385454
الان تمام قیمتای بازار بهم میریزه تا چند وقت
یه سری کالاهای کم بازار قیمت قبلشونو تا یه مدت حفظ میکنن یه سری پرفروشا افزایش بیشتر از حد میخورن
و اینکه فایو کلا اختلاف کم دیجیتال و دیسک خورش از همون سال اول عجیب بود کلا برا من

• Like
Reactions: hamid_barca
الان تمام قیمتای بازار بهم میریزه تا چند وقت
یه سری کالاهای کم بازار قیمت قبلشونو تا یه مدت حفظ میکنن یه سری پرفروشا افزایش بیشتر از حد میخورن
و اینکه فایو کلا اختلاف کم دیجیتال و دیسک خورش از همون سال اول عجیب بود کلا برا من
حالا به جز بحث دلار و قاچاق و بسته بودن راه و...به نظر خودم اختلاف دیسک خور و دیجیتال میتونه ربط به وضع اینترنت هم داشته باشه که ملت ترسیده باشن با دیجیتال دیگه نشه بازی دانلود کرد و فروشنده ها هم از فرصت استفاده کردن و دیسک خور رو گرون کردن وگرنه هیچوقت یادم نمیاد در حد 14 میلیون اختلاف بینشون بوده باشه

حالا به جز بحث دلار و قاچاق و بسته بودن راه و...به نظر خودم اختلاف دیسک خور و دیجیتال میتونه ربط به وضع اینترنت هم داشته باشه که ملت ترسیده باشن با دیجیتال دیگه نشه بازی دانلود کرد و فروشنده ها هم از فرصت استفاده کردن و دیسک خور رو گرون کردن وگرنه هیچوقت یادم نمیاد در حد 14 میلیون اختلاف بینشون بوده باشه
قطعا اونم هست و کلا دیسک خور بهترین بازارو داره تو اولین فرصت افزایش شدید میدن دیجیتال کلا از اولم بازار ضعیفتری داشت که بقول شما وضع فعلی باعث شد بدتر بشه بازارش و افزایش به اندازه دیسک خور ندادن
برا کسی که دیجیتال به کارش میاد بهترین موقعیته خریدش من خودم از اول شدیدا دیجیتال میخواستم ولی چون اختلافش کم بود و کارکرده هم گرفتم همون دیسک خور رو گرفتم اون زمان فک کنم نهایت دو سه تومن اک دیجیتالو دیسک خور اختلاف فیمت داشت که نمیارزید کلا هم استغاده ای از دیسک خور بودنش نکردم و نمیکنم

در ان واحد در چندین بعد زندگی میکنیم.آخه وقتی کنسول نیاد،اینترنت هم نباشه عزیزان فکر میکنن دیسک بازی رو قراره لک لک ها بیارن؟ حالا گیریم به نحوی تونستن دیسک بازیهای به روز رو هم بیارن، آیا فکر قیمت ۱۵-۲۰ تومنی دیسک رو هم کردین؟قراره به فنا بریم با هم به فنا میریم، چه دیسک خورمون و چه دیجیتالیمون

در ان واحد در چندین بعد زندگی میکنیم.آخه وقتی کنسول نیاد،اینترنت هم نباشه عزیزان فکر میکنن دیسک بازی رو قراره لک لک ها بیارن؟ حالا گیریم به نحوی تونستن دیسک بازیهای به روز رو هم بیارن، آیا فکر قیمت ۱۵-۲۰ تومنی دیسک رو هم کردین؟قراره به فنا بریم با هم به فنا میریم، چه دیسک خورمون و چه دیجیتالیمون
اینکه وضع اینترنت خرابه زیاد تاثیر انچنانی رو قیمت نداره صرفا بازار دیسک خور بهتره وقتی عرضه تقاضا بهم میخوره افزایش قیمت دیسک خور شدیدتره عموم مردم اصلا سردرنمیارن نه بلدن اکانت بزنن نه از استور استفاده کنن خیلیا که کنسولو فقط برا fc میخرن و تو ذهنشون دیسک خور راحتتره براشون ضمن اینکه شهرستانا اکثرا دیسکو اجاره میدن که از ظرفیت یک هم خیلی ارزونتر درمیاد و دردسرای اکانت زدن برا کسایی که بلد نیستنو نداره خیلیا هم برا بچشون میخرن چون سردرنمیارن دیسک خور میگیرن یا دیسک اجاره میکنن یا میدن مغازه دار بازی بریزه که اصلا فکر نکنم بدونن تفاوتی تو دیسک خور و دیجیتال موقع اکانتی بازی ریختن مغازه دارا وجود نداره نمیشه خرده گرفت حق دارن دیسک خور بخرن خودتونو مبنای بازار قرار ندین ماهایی که مدام گیم میزنیم و سردرمیاریم اقلیت محسوب میشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or