قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • لینک مستقیم فروشگاهی رو قرار ندید.
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
میگم این فروشگاه ithome چقدر معتبره؟ این بیمه سامان که میگن میدن چجوریه؟ پوشش میده آدم جای گارانتی شرکتی اینو بگیره ؟
بیمه روی اینجور چیزا یه مقداری حرف و حدیث داره
کامل برید قرارداد بیمه اش رو بخونی‌ حتی زنگ بزنید از خود بیمه سامان اطلاعات بگیرید و حواستون باشه به بهونه بیمه پول نگیرن از خودتون و بیمه نکنند

اگر همچین موردی براتون پیش اومد و پول رو واریز کرده بودید و فاکتور اینترنتی دریافت کرده بودید اول از فاکتور عکس بگیرید ( به عنوان مدرک ) و بعدش باید بهش میگفتید از طریق اتحادیه و یا نماد الکترونیک و ( یا اگر جزو تروب و ایمالز از طریق اون ها ) ثبت شکایت میکنید چون خرید قطعی کردید و فروشنده به هر بهانه ای جنس رو نفرستاده ته کار مجبورن جنس رو براتون ارسال کنن. اصلا زیر بار حرف زور نرید فقط حواستون باشه پول رو به درگاه ثبت شده در سایت اینترنتی شون واریز کنید نه حساب شخصی که اونجوری قابل پیگیری نیست . همینطور بهتره موقع واریز مبلغ از درگاه اینترنتی در قسمت توضیحات ذکر کنید مبلغ فوق جهت خرید کنسول ps5 pro از مجموعه ی ... واریز می گردد.
در ضمن تا زمانی که پول رو واریز نکنید فروشنده میتونه قیمت نهایی رو تغییر بده ( یعنی روی حرف و قول و ... حساب نکنید )
چه حوصله ای داری دوست من
یه نفر بیکار میخواد بیفته دنبال این کار

با سلام به دوستان

کسانی که میخوان خرید کنن ، بهترین راه براشون اینه حضوری خرید کنن با تجربه شخصی که دارم تا فروشنده دبه بازی در نیازه !
همین جریان من از سایت دیگری یک دسته خریده بودم که برای 300 هزار تومن بیشتر حاضر نبود سفارش منو ارسال کنه ، به قول این دوستمون راه شکایت هست اما واعقا وقت و حوصله زیادی میخواد که از توان ما خارجه

اما دوستانی که اهواز هستن اگر خواستن من جایی رو میشناسم که طرف قرار داد بازنشتگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی هستش که با مبلغ کمی پیش پرداخت تا 12 الی 15 ماه به صورت اقساطی لوازم خانگی از جمله انوع کنسول میفروشن !!
صرفا جهت اینکه تبلیغ نشه اگر دوست داشتید دوستان اهوازی پیام بدید تا ادرس رو بهتون بدم

• Like
Reactions: Persia Tech
دوستان فروشگاه تک سیرو چقدر امن هست برای خرید؟
چند روز پیش خرید انلاین داشتم و تجربه‌ی جالبی نبود، جنسی که فرستاده بودن کاملا باز شده بود و حتی سلفون داخلشم مچاله کرده بودن چپونده بودن ته کارتن.
اگر امکانش رو داری حضوری بخر ازشون که همه چیو خوب بررسی کنی.

خبر بد اینکه ایکس باکس 100 دلار گرون شد و احتمال بالا همچین افزایش قیمتی در PS5 هم اتفاق بیفته بزودی قیمت بازی ها هم شنیده میشه قراره 80 دلار بشه
احتمالا عرضه سوییچ 2 با اون سخت افزار در حد PS4 با اون قیمت و بازی های 80 دلاریش روی این سیاست جدید هر دو کمپانی تاثیر گذاشته

PS5 PRO پایین ترین قیمت حضوری : 64300

آخرین ویرایش:
کنسول الان قیمتش با دلار همسان هست و خوب 500 دلار دارن 40 می دن که درسته قیمت

مشکل اساسی قیمت قطعات کامپیوتر هست که هیچ ربطی به قیمت دلاریش نداره یعنی کارت 1000 دلاری 2000 دلار می دن با حتی بدترشم هست
توی این شرایط قطعا خرید کنسول عاقلانه تر هست می رید قطعه کامپیوتری می خرید چند روز دیگه قیمتش نصف می شه بعد کلی حالتون بد می شه همیشه هر جنسی اگر نزدیک به قیمت دلاریش بود خرید کنید

کنسول الان قیمتش با دلار همسان هست و خوب 500 دلار دارن 40 می دن که درسته قیمت

مشکل اساسی قیمت قطعات کامپیوتر هست که هیچ ربطی به قیمت دلاریش نداره یعنی کارت 1000 دلاری 2000 دلار می دن با حتی بدترشم هست
توی این شرایط قطعا خرید کنسول عاقلانه تر هست می رید قطعه کامپیوتری می خرید چند روز دیگه قیمتش نصف می شه بعد کلی حالتون بد می شه همیشه هر جنسی اگر نزدیک به قیمت دلاریش بود خرید کنید
وارد کننده های قطعات کامپیوتر بشدت کمتر و محدودتر هستن نسبت به کنسول بازی
از قدیم هم کنسول به صرفه تر بود الآنم همینه

• Like
Reactions: dooste.man83
وارد کننده های قطعات کامپیوتر بشدت کمتر و محدودتر هستن نسبت به کنسول بازی
از قدیم هم کنسول به صرفه تر بود الآنم همینه
خیر کی همچین حرفی زده هزاران قطعه یکجا با هم با دلار توافقی یا نیمایی تازه میارن خودتون الکی گول نزنید خوب فریبی چرا می کنید
اتفاقا بارها اتفاق افتاده قیمت قطعات کامپیوتر زیر قیمت دلاریش بوده من خریدم
این چرندیاتی هم که می گن قیمتش توی امازون فلانه فقط برای گمراه کردنه مشتریه وارد کننده مستقیم به عنوان فروشنده با کلی مزایا عمده جنس به قیمت اصلی (فروشنده نه مصرف کننده) خرید می کنه
کنسول هم از اواسط نسل که اختلافش با پی سی زیاد می شه نه دیگه چندان به صرفه هم نیست مخصوصا اینکه هزینه بازی های اصل کنسول به شدت از اقتصادی بودنش لاقل در ایران که پایرت کاملا ازاده کم می کنه
اما خوب الان که قیمت ها کاملا غیر واقعی هستن قطعا کنسول انتخاب بهتریه

• Like
Reactions: pouria.sh and AVerg
خیر کی همچین حرفی زده هزاران قطعه یکجا با هم با دلار توافقی یا نیمایی تازه میارن خودتون الکی گول نزنید خوب فریبی چرا می کنید
اتفاقا بارها اتفاق افتاده قیمت قطعات کامپیوتر زیر قیمت دلاریش بوده من خریدم
این چرندیاتی هم که می گن قیمتش توی امازون فلانه فقط برای گمراه کردنه مشتریه وارد کننده مستقیم به عنوان فروشنده با کلی مزایا عمده جنس به قیمت اصلی (فروشنده نه مصرف کننده) خرید می کنه
کنسول هم از اواسط نسل که اختلافش با پی سی زیاد می شه نه دیگه چندان به صرفه هم نیست مخصوصا اینکه هزینه بازی های اصل کنسول به شدت از اقتصادی بودنش لاقل در ایران که پایرت کاملا ازاده کم می کنه
اما خوب الان که قیمت ها کاملا غیر واقعی هستن قطعا کنسول انتخاب بهتریه
کسی که بخواد صرفاً مثل قدیم بازی کنه کنسول میخره ۲ میلیون هم اضافه میده کلی بازی داره

کسی که بخواد صرفاً مثل قدیم بازی کنه کنسول میخره ۲ میلیون هم اضافه میده کلی بازی داره
من اصلا بحث کنسول VS پی سی نکردم دوست من
اصل حرف من اینکه کالا رو به قیمت دلاریش بخرید گرون نخرید و الان حتی برای کسایی هم که انتخابشون پی سی بوده به صرفه نیست شرایط چون قیمت ها خیلی بالاتر از قیمت واقعیشون رفته اما کنسول قیمتش همون 450 500 700 دلاریه که باید باشه بسته به مدلی که می خرید
بعضی وقت ها برداشت هاتون از پست های من عجیب جهت داره
این بحث های نخ نمای اسب بازی من بهتره خیلی وقته منسوخ شده از اولم مسخره بود البته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or