قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • لینک مستقیم فروشگاهی رو قرار ندید.
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
سایت فروش تلویزیون از بانه قیمت‌هاش رو با دلار الان بروزرسانی میکنه کنسول فروش دست به هیچی نمیزنه یه وقت چیزی‌ش نشه.
باید از بانه ای ها درخواست کنیم کنسول و مانیتور هم بیارن

اگر شهرستان هستید توصیه میکنم از تک‌سیرو چیزی نخرید، چیزی که سه روز پیش سفارش داده شده رو نفرستادن و جواب بیخود تحویل آدم میدن.
سایت پیامک میده بسته تحویل تیپاکس شده ولی خود تیپاکس نه! پیام دادم بهشون میگن نه ما کد رو خودمون میفرستیم!

• Like
Reactions: jdepp
دوستان اگه الان کسی بخواد بخره اسلیم قطعا بهتره ؟یه ویدیو میدیدم تو نت نشون میداد دمای فت کمتره در خدود 10 درجه این دو دلم کرد
اسلیم جدید راه تشخیصش چیه ؟2016 اخریشه؟ تاریخ تولید داره و ...؟
در نهایت دیجیتال بگیریم یا درایو ؟یعنی الان تو ایران بچها بیشتر کدومو دارن ؟
و در نهایت از هک خبری هست میشه امید داشت ؟

دوستان اگه الان کسی بخواد بخره اسلیم قطعا بهتره ؟یه ویدیو میدیدم تو نت نشون میداد دمای فت کمتره در خدود 10 درجه این دو دلم کرد

من انتخابم فت سری ۱۲ هست.
درایو دار بگیری خیلی بهتره.

تو بازار خیلی وقت ها دیسک بازیها قیمت مناسب موجود میشه و میتونی راحت و بی دردسر بخری و بعد بفروشی.
بر خلاف اکانت که ممکنه فروشش مشکل باشه.

اگر قصد خرید بازی اورجینال داری بنظرم حتما با درایو بخر چون روی کنسول خیلی ارزونتر میوفته تا اینکه بعدا جدا بخری.

• Like
Reactions: Love Console
اسلیم بخرید بروز تره ، فت خوبه اما خریدش درحال حاضر ریسکه ممکنه دست دوم یا حتی ریپک باشه ارزش هم نداره دیگه. از نظر ابعاد هم فت جالب نیست، اسلیم شیک‌تره

اگر شهرستان هستید توصیه میکنم از تک‌سیرو چیزی نخرید، چیزی که سه روز پیش سفارش داده شده رو نفرستادن و جواب بیخود تحویل آدم میدن.
سایت پیامک میده بسته تحویل تیپاکس شده ولی خود تیپاکس نه! پیام دادم بهشون میگن نه ما کد رو خودمون میفرستیم!
بسته ایی که دستم رسید برچسب پلمپش با چاقو بریده شده بود و نایلون خود جنس درآورده بودن چپونده بودن ته کارتن.
چون سخت افزاری نبود پس ندادم چون حوصله رفتن به پست رو نداشتم منتها اگر خواستید آنلاین خرید کنید این تجربه رو در مورد تک سیرو مد نظر قرار بدید که اینطوری جنس میفرستن.
بخاطر اون یه ذره تفاوت قیمت ارزش نداره آدم اینطوری جنس بیاد دستش برسه.

آقا من دیروز از سایت پلازا دیجیتال یه کنسول پرو خریدم 60.4 تومن.الان امروز با نهایت پرویی زنگ زده میگه قیمتها 4 تومن گرونتر شده نمیتونیم ارسال کنیم و شرمنده.بر گشتم گفتم اولا من دیروز خریدم نه امروز که اگه تهران بودم همون دیروز باید با پیک تحویل میدادید.دوما اگه امروز 2 تومن ارزونتر میشد باز زنگ میزدید که فلانی کنسول امروز 2 تومن ارزونتر شده و شماره بدید برگشت بزنیم؟؟؟
خلاصه با یه جماعت دزد طرفیم.گفت انشالله تو خریدهای بعدی جبران میکنیم منم گفتم الان حاضرم چند تومن گرونتر بخرم ولی از شما دیگه یه چوب کبریت هم نمیخرم
plazadigital.ir

میگم این فروشگاه ithome چقدر معتبره؟ این بیمه سامان که میگن میدن چجوریه؟ پوشش میده آدم جای گارانتی شرکتی اینو بگیره ؟
من ازشون یه پرو خریده بودم که مشکلی نداشتن و خیلی زود فرستاده بودن

آقا من دیروز از سایت پلازا دیجیتال یه کنسول پرو خریدم 60.4 تومن.الان امروز با نهایت پرویی زنگ زده میگه قیمتها 4 تومن گرونتر شده نمیتونیم ارسال کنیم و شرمنده.بر گشتم گفتم اولا من دیروز خریدم نه امروز که اگه تهران بودم همون دیروز باید با پیک تحویل میدادید.دوما اگه امروز 2 تومن ارزونتر میشد باز زنگ میزدید که فلانی کنسول امروز 2 تومن ارزونتر شده و شماره بدید برگشت بزنیم؟؟؟
خلاصه با یه جماعت دزد طرفیم.گفت انشالله تو خریدهای بعدی جبران میکنیم منم گفتم الان حاضرم چند تومن گرونتر بخرم ولی از شما دیگه یه چوب کبریت هم نمیخرم
plazadigital.ir
اگر همچین موردی براتون پیش اومد و پول رو واریز کرده بودید و فاکتور اینترنتی دریافت کرده بودید اول از فاکتور عکس بگیرید ( به عنوان مدرک ) و بعدش باید بهش میگفتید از طریق اتحادیه و یا نماد الکترونیک و ( یا اگر جزو تروب و ایمالز از طریق اون ها ) ثبت شکایت میکنید چون خرید قطعی کردید و فروشنده به هر بهانه ای جنس رو نفرستاده ته کار مجبورن جنس رو براتون ارسال کنن. اصلا زیر بار حرف زور نرید فقط حواستون باشه پول رو به درگاه ثبت شده در سایت اینترنتی شون واریز کنید نه حساب شخصی که اونجوری قابل پیگیری نیست . همینطور بهتره موقع واریز مبلغ از درگاه اینترنتی در قسمت توضیحات ذکر کنید مبلغ فوق جهت خرید کنسول ps5 pro از مجموعه ی ... واریز می گردد.
در ضمن تا زمانی که پول رو واریز نکنید فروشنده میتونه قیمت نهایی رو تغییر بده ( یعنی روی حرف و قول و ... حساب نکنید )

آخرین ویرایش:
بالا بردن قیمتشون یک ثانیه ایه و پایین اوردنش ده روزه:))
نه میدونی اونا خریدشون رو زمانی که دلار گرون بوده انجام دادن.
همه شون رفتن وقتی دلار بوده 105 تومن کنسول خریدن و الان نمیتونن تو ضرر بفروشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or