قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
اصلا بحث الان یا ده سال دیگه نیست . مردم حق دارن مطالبه داشته باشن در مقابل *کلاه برداری* و..... ترفند دیگه

روند نرمال میشه مثل سریز ایکس البته اونم به خاطر تقاضا کم ارزونتره در واقع این تقاضا هست که این قدرت رو به فروشنده میده حرکت بزنه

در مورد جنس قاچاق هم که کم فروشی و گرانفروشی در موردش هست نمیشه قانونا کاری کرد . البته کار خاصی هم برای اجناس قانونی هم نمیشه کرد:دی

حداقل تا عرضه GOW ragnarok میشه نخرید انقد جوش نزنید :D
الان میخواید بخرید چکارش کنید؟ :D
پسر خاله من همون اوایل عرضه ۳۱ خریده بود الان بدجوری پشیمونه بیچاره به عشق demon souls خرید دیسکشو ۲.۴۰۰ خریده بود الان دیسکشو ازش ۱ تومنم برنمیدارن بی بازی مونده به بازیهای هکی هم اصلا اعتماد نداره یعنی بدجوری پشیمونه میگفت ای کاش همون ps4 خودش میموند بازی میکرد باز به اون میتونست هکی بریزه کلا الان غیر اونایی که پول زیر ۱۰۰ میلیون که براشون پول تو جیبیه اونایی که با کار و حقوق و تلاش پول جمع میکنن بیهوده با تبلیغات اشتباهی که یه سریا از کنسول میکنن خودشونو وارد پول خرج کردنهای بیهوده نکنن

متاسفانه چند روز پیش زمانی که قیمت به 20 رسید خریدار های عجول حمله ور شدن برای خرید.پیش بینی میشد فروشنه ها از این وضعیت سو استفاده کنن..هر چه قدر گفتیم نخرید فایده نداشت...امیدوارم همه با قیمت های خوبی بتونن این کنسول رو در اینده بخرن و لذتشو ببرن...خودمم کنسول رو فروختم منتظرم قیمت بیاد پایین

متاسفانه چند روز پیش زمانی که قیمت به 20 رسید خریدار های عجول حمله ور شدن برای خرید.پیش بینی میشد فروشنه ها از این وضعیت سو استفاده کنن..هر چه قدر گفتیم نخرید فایده نداشت...امیدوارم همه با قیمت های خوبی بتونن این کنسول رو در اینده بخرن و لذتشو ببرن...خودمم کنسول رو فروختم منتظرم قیمت بیاد پایین
محسن حرفت درسته ولی باید اینم در نظر بگیریم نسبت به کل جامعه ایران BC بخش خیلی کوچکی هست، اینجوری نیست بگیم این افزایش قیمت بخاطر کاربرهای bc هست که رفتن خریدن درسته اونا هم تاثیر داشتن ولی نسبت به کل جامعه ایران انگشت شمارن

محسن حرفت درسته ولی باید اینم در نظر بگیریم نسبت به کل جامعه ایران BC بخش خیلی کوچکی هست، اینجوری نیست بگیم این افزایش قیمت بخاطر کاربرهای bc هست که رفتن خریدن درسته اونا هم تاثیر داشتن ولی نسبت به کل جامعه ایران انگشت شمارن
مشت نمونه خروار

• Like
Reactions: SAGAD
دوستان این رو لحاظ کنید که قیمت کنسول نزدیک 3200 درهمه از چند هفته پیش که دو باره قیمت ارز بالا رفت درهم نزدیک 1000 تومن اقزایش داشته که این خودش میشه 3 میلیون تومن افزایش قیمت
پس همش بخاطر کاهش عرضه هم نیست قیمت ارز هم تاثیر داره

انقدر مسخره بازی سر قیمتا درست شد که کلا اشتیاقم واسه خرید کنسول نسل بعدی از بین رفته...لعنت به باعث و بانیش!
شاید حتی تا آخر 2021 هم نخریدم چون با شناختی که از خودم دارم، میدونم اگه با قیمت واقعی‌اش نخرم هر چیزی هم روش بازی کنم کوفتم میشه :D
امیدوارم بقیه هم با هر قیمتی کنار نیان...

انقدر مسخره بازی سر قیمتا درست شد که کلا اشتیاقم واسه خرید کنسول نسل بعدی از بین رفته...لعنت به باعث و بانیش!
شاید حتی تا آخر 2021 هم نخریدم چون با شناختی که از خودم دارم، میدونم اگه با قیمت واقعی‌اش نخرم هر چیزی هم روش بازی کنم کوفتم میشه :D
امیدوارم بقیه هم با هر قیمتی کنار نیان...
دقیقا منم همین حس رو دارم
اینقدر همه جا در وصف قیمت گذاری عالی سونی واسه کنسولش بخصوص ۴۰۰ دلار مدل دیجیتالی حرف زدم که اگر الان بخوام دوبرابر قیمتش خرج کنم یعنی دقیقا پا رو حرفای خودم گذاشتم
ولی قطعا تا اواخر خرداد مشکل کمبود جهانی چیپ برطرف میشه و قضیه حل میشه به گفته مدیر AMD

معما چو حل گشت آسان شود..
والا یه ماه پیش کارشناسان گرامی BC داشتن همه رو نهی میکردن از خرید، چون پیشبینی کنسول 14 تومنی میکردن برای چند روز بعدش!
حالا هم که شده 25، میفرمایید پیش بینی میشد. بله، کاملا درسته. "مایکل پکتر" یه دوره باید بگذرونه تو فروم BC.

• Like
Reactions: tokio_hotel
معما چو حل گشت آسان شود..
والا یه ماه پیش کارشناسان گرامی BC داشتن همه رو نهی میکردن از خرید، چون پیشبینی کنسول 14 تومنی میکردن برای چند روز بعدش!
حالا هم که شده 25، میفرمایید پیش بینی میشد. بله، کاملا درسته. "مایکل پکتر" یه دوره باید بگذرونه تو فروم BC.
گلم چی میگی شما؟همه اعصابشون خرابه چرا نمک میپاشی؟ تمامی این پیش بینی ها بر اساس لانچ مشابه نسل قبل بود والا کف دستشو کسی بو نکرده بود

کسی هم اصلا از گیم سردرنیاره به خاطر یک سری ویژگی های ظاهری ش میخره

دیدم طرف برای بچه 14ساله خریده هیچی م سر در نمیاوردن . فروشنده یدونه سری ایکس رو گذاشت کنار 5 .خوده مشتری دید خوب 5 ارگونومی بهتر-کیفیت ساخت بهتر داره که واقعا هم داره - طرف با همین دو دلیل خرید وعلا ps2هم کار اون بچه رو راه مینداخت

هنوزم تو نت میگن کسی 65میلیون پول کارت گرافیک نمیده ولی دارن میدن به منظور ماین یا گیمینگ ش هم تفاوتی نداره . مردم خیلی جنس هارو گرون میخرن از ترس گرونتر فردا روز چون اینو سالها تجربه کردن و هیچ تضمینی نیست فردا گرون تبدیل بشه به ارزون

میشه به حرفش اعتماد کرد؟
من از یکی از فروشنده ها پرسیدم گفت احتمالا بار جدید هم بیاد قیمت کم نمیشه تا دلار پایین نیاد؟
این یکی دو هفته که گفته برای اینه که بار جدید میرسه؟
چرت گفته قیمت میاد همون حدود 20 تومن اما زیر 20 رو حداقل امسال نمیبینه !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or