قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
والا ما که ته حرفمون اینه هر وقت کنسول به وفور اومد تو بازار اونوقت قیمت مناسب میشه ، یه عده میام میگن نه قیمت فلانه و از n تومن پایین تر نمیاد و ....
این نسل تو ایران کارش به جایی میرسه که قیمتا شدیدا رقابتی میشه ، فقط ۱۰ روز دیگه نتیجه‌شو میبینین

دوستان این تاپیک از زیر بنا اشتباهه چون برای چیزی که نیومده نه میشه قیمت گذاشت نه چیزی این تاپیک باید بعد اینکه وارد بازار ایران میشد قیمت لحظه ای میشد چون الان همه اونایی که نظر میدن گیمر هستن دلال هم بیکار نیست بیاد از روی این تاپیک قیمت مشخص کنه
عقل حکم میکنه این کنسول قیمتش از ps4 pro بالاتر باشه چون هم جدیده هم کمیابه
حالا یه سری میگن ۱۰ تومن شاید اونا حتما به اون قیمت پیش خرید کردن اگرم جاییو سراغ دارن الان کنسولو زیر ۱۵ تومن پیش خرید میکنن دقت کنین یه جای مطمین به منم بگن بخرم همین الان تو کارتم پول دارم اصلا تو این تاپیک بگن بقیه دوستان هم اگه خواستن بخرن
اتفاقا دلال خیلی هم بیکار هست و خیالت راحت تو نت و تلگرام و اینستا میچرخن و جو میدن.رفیق و هم دانشگاهی خود من پشت شهرداری بود الان هم تو کار گوشیه علایدین.صب تا شب بیکار تو مغازه نشسته بود گوشی دستش کارش همین بود که جو بده تو نت و قیمتها رو بالا پایین کنه خودشو و همکاراش.حالا با انواع و اقسام بهانه ها.یه روز جنس نیست یه روز قیمت دلار یه روز ریختن بازیها رو میگیرن یه روز فلان و بهمان.
بهانه رو داشته باش که طرف بهش میگم دلار که اومد پایین چرا با دلار سی هزار تومن حساب میکنید؟میگه حاجی اون موقع که ما پیش خرید کردیم دلار سی و یه تومن بود!حالا فکر کن فردا دلار سی و پنج تومن بشه با دلار سی و پنج تومن باهات حساب میکنن اون موقع قبلش خرید نکردن!
حالا یه چیزم بگم که از یه مغازه دار آشنا شنیدم که یه آقا زاده لیست دانه سویا رد کرده دلار 4200 گرفته که اکس باکس و پلی استیشن بیاره.دیگه خودت ببین چه بخور بخوریه.

آقا خداییش 15 هم زیاده بنظرم از الان اینقد ب 15 راضی نشین ک تا رسیده ب 15 سریع بخرین، خداییش برا من ک 3 ماهی ی حقوق عقب مونده میگیرم 15 تومن ترسناکه
حالا من مجردم و دارم اینجوری میگم ولی اون بدبختی ک متاهل هست دیگه باید گیم رو ببوسه بذاره کنار و حتی PS4 رو هم بفروشه بزنه ب زخم زندگیش :دی
15 تومن برای خیلیا ی رقم نجومیه ک طرف باهاش زندگیش رو میچرخونه.
بنابراین من دقیقا همون کاری رو ک برای PS4 کردم رو باز تکرار میکنم و یک سال صبر میکنم ک هم باگ ها و ایرادات کنسول گرفته بشه و هم اینکه ایشالا قیمت برسه ب زیر 15 تومن :دی
بعد از 1 سال کنسول خریدن ی خوبی دیگه داره ک هم تب خریدش افتاده هم اینکه التماس میکنن بیاین کنسول بخرین با یک هفته مهلت تست رایگان :دی

آقا بخدا لانچ کنسول خریدن جز اینکه احتمال خرابی بالاست هیچ چیزدیگه ای نداره
چون الان نه بازیه خفنی داره که نشه روی نسل قبل تجربه اش کرد نه قیمت درست و حسابی
پول تو حلقوم این گرون فروشا نریزید
من سوئیچ رو خواستم بخرم با یک عده جمع شدیم 20 تا کنسول خریدیم دلار بود 3700 خریدیم 1500 هر نفر
هم قیمت مناسب شد هم خیالمون از بابت سوئیچ راحت بود
ولی سونی و مایکرو کمی تحمل میخواد کنسول های لانچیشون
صبر کنید دلارم رو به پایینه قیمت لوازم رو توی بازار قیمت میگیرم از 10 تا 25 درصد افت داشتن یقینا اینم راحت میتونید با 10 الی 12 تومن بخرید هم قیمت ps4 pro شایدم پایین تر
چون تحلیل دلار 17 تومنی رو توی میان مدت داریم

دیروز (شنبه) یکی از بچه ها رفته توپخونه آمار گرفته یه دوستی داشته مغازه دار، قیمت پرسیده گفته فعلا توی دبی ریلیز رسمی نشده ولی تک و توک وارد کردیم، دیجیتال 18 درایو دار 20 سریز ایکس 18،گفته فعلا داریم بچه مایه دارها رو تیغ میزنیم سود خالص 8 تومن داریم روش میخوریم گفته تا دو سه ماه دیگه بچه مایه داری نیست تیغ نزده باشیم و مجبوریم قیمت رو رقابتی بکنیم تا همچراغ ترتیبمونو نده (قیمت رقابتی میشه)

البته من فکر نکنم سه ماه طول بکشه تا قیمت معادل دلاری بشه فوقش یه ماهو خورده ای

توی دیوار یکی از شهرهای جنوب قیمت‌های عجیب غریبه و یکی دو تا مغازه آوردن...اصلا ترجیح می‌دم قیمتش رو نگم. خیلی راحت همین‌طور که نسل قبل از 3 4 تومن رسید به 1 تومن الانم همون وضعیته دیگه..کمی صبر و پول درآوردن تا متعادل‌تر شدن قیمت‌ها :D

بچه ها کلا برای خرید هر دو کنسول عجله نکنید.
یه سری خبرای خرابی اومده من به شخصه ترس دارم.

Sent from my SM-G770F using Tapatalk
ببینید کنسول هم مثل گیم میمونه وقتی یک گیم تازه عرضه میشه یک تعداد باگ داره تا اون باگ ها گزارش بشه و آپدیت های جدید بیاد و باگ ها رو برطرف کنه کنسول هم همینه ( پارت نامبر های جدید کنسول عرضه بشه )
اگر خارجی ها میرن کنسول میخرن چون خیالشون بابت گارانتی راحته بابت قیمت راحته و مشکل خرید هم ندارن
اینجا توی ایران کنسولتون کوچکترین ایرادی پیدا کنه میشه آجر باید بندازیدش دور
طرف 30 میلیون پول کنسول میده باید استرس خرابی و باگ کنسول هم داشته باشه آخرش هم باهاش بازی های ps4 رو بازی کنه :)) یعنی کلمه احمق رو از روی همچین آدمی تعریف کردن:))

بعضی ها فکر میکنن ما اگر میگیم نخرید چون می خوایم لذت بازی در زمان عرضه کنسول رو ازشون بگیریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or