قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
دوستان قیمت الان کنسول به این علته که تو خود دوبی 4200 درهم میدن (قیمت اصلی 2100) ه
یکم صبر کنین دیگه عهد بوق نیست الان. بخاطر رقابتم که شده فوقش یه هفته بعد عرضه با کمترین سود میدن بهتون.

کجای امارات 4200 درهم میدن ؟ این قیمت 4200 درهم از کجا امده ؟

فروشگاه زنجیره ای اصلی که فروشنده هستن تو امارات اینها هستن لیستشون کسایی که پیش فروش کنسول انجام دادن :
sharafdg
jumbo
geekaygames
virginmegastore
etisalat
samma3a
carrefouruae

این قیمت 4200 از کجا امده که میگین میدن ؟ کسایی که واقعا واردکننده باشن با یکی از توزیع کننده های اماراتی قراداد داره و مشخصا تعداد مشخص میگیره کسی هم که تعداد کم وارد میکنه برای مثال به اسم 3 نفر چهار نفر کنسول میگیره و لیست پر میکنه و ... میگیره مشخصا 2100 درهم برای کنسول اصلی میده این 4200 از کجا امده ؟

رفته از یکی که کنسول قبلا پیش خرید کرده با قیمت بالاتر به عنوان دست به دست خریده که این بهش دیگه نمیگن خرید مستقیم یا وارد کننده با این قیمت میگم من باندل خریدم با کلی بازی و ... فقط دزدی فروشنده هیچ چیز دیگه ای نیست .

مگه اینکه طرف باندل خریده باشه بخواد وسیله ها جدا کنه کنسول به شما با قیمت 4200 بده بله 4200 خریده اما به همراه کلی بازی و دسته اضافه و هدست و ... داره کنسول 2100 درهمی به شما میندازه به قیمت 4200 درهم.

معلوم نشده سونی دوباره کی موجود میکنه? منظورم سری جدید چون پیش فروشها که ظاهرا sold out
ایکس باکس از امروز در امارات موجوده و بدون نیاز به پری اوردر با همون قیمت ۲۰۹۹ میدن
پیش فروش February در بعضی کشورها شروع شده B1740DD2-9DF3-40D0-961B-DC4EEC2F3FDA.jpeg

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
جدا از پولش و قیمت سرسام اور روزای اول چجوری ریسک اینو میکنید همون اولش کنسولو تهیه کنید
از این نظر میگم که یادمه ps4 هم که اون روزای اول اومدش مشکل فن و خنک کنندگی داشت وسری فت صدای بدی میداد تو مدلای بعدی و سری اسلیم این مشکل و رفعش کردن
به نظرم الان تنها کاری که میشه کرد صبر کردنه چه از لحاظ افت قیمت چه کیفیت خود کنسول
کسایی که عجله دارن فک کنم بیشتر به خاطر اینه که از دلار خیلی میترسن و نزدیک شب عید هستیم بعدی نیست یه دفعه بکشه بالا

فقط اگه جایی دیدید با قیمت های بالا پیش فروش میکنن و بعد میگن تموم شد باور نکنید!
این ها فقط این ذهنیت رو میخوان به وجود بیارن که همه ما ها قبول کنیم که قیمتش همینه و ملت هم دارن می خرن!
البته همون طور که قبلا گفتمان 2-3روز و نهایت یک هفته اول اون فروش ها با قیمت های فضایی رو خواهیم داشت ولی بعدش قیمتها حوالی 17تومن و حتی کم تر خواهد بود

اون خری که میره 35 میلیون پول کنسول میده مطمئن باشید فروشنده به این راحتی ولش نمیکنه چون فهمیده چه خری پیدا کرده که ازش سواری بگیره یک دسته و یک هدفون و یک دوربینم تو پاچش میکنه 50 میلیون پیادش میکنه :))

فقط اگه جایی دیدید با قیمت های بالا پیش فروش میکنن و بعد میگن تموم شد باور نکنید!
این ها فقط این ذهنیت رو میخوان به وجود بیارن که همه ما ها قبول کنیم که قیمتش همینه و ملت هم دارن می خرن!
البته همون طور که قبلا گفتمان 2-3روز و نهایت یک هفته اول اون فروش ها با قیمت های فضایی رو خواهیم داشت ولی بعدش قیمتها حوالی 17تومن و حتی کم تر خواهد بود
اگه فروشگاهی پیدا بشه که در هفته اولش به قیمت نهایتا 17 میلیون بفروشه، میخرم. چون برای هفته اول با احتساب دلار 27 تومنی و سود سه و 500 تومنی، برای من بشخصه قیمت معقول و منطقیه. (توجه کنید گفتم فقط هفته اول).

نگران قیمت دلار نباشید بایدن که اونور بیاد سر کار به برجام هم بر میگرده و کلا دلار روند نزولی خواهد داشت و احتمالا از قیمت فعلی هم ارزون تر بشه ( این حدس نیست این چیزیه که اتفاق می افته )
با توجه به این قضایا بنظرم کنسول بیشتر از 15 نمی ارزه
حداقل چند تا بازی انحصاری ps5 که آدم رو تشنه خرید ps5 کنه هم تا چندین ماه نداره و فعلا خرید ps5 هیچ دلیل عقلانی نداره !!!

من همین الانش 2 تا PS4م رو بفروشم و یکم هم روش بزارم راحت میتونم بخرم، منتهی هیچ عجله ای نیست :D
فعلا خیلی بازی رو 4 دارم که نرفتم
دوستان هیچ احساسی نشید، چند ماه بعد با خیال راحت خرید کنید! نترسید انقد کنسول میریزه تو بازار که حد نداره :D

یه سری از دوستان همینجا دارن میگن اگه موجود داشته باشه فلان جا یا هفته اول که اومد بار کنسول میخریم 18،17 تومن هم. اگه وضعشون خوبه هم حلالشون مسئله ای نیست، ولی مایه دار هم باشی چرا پول مفت بدی ؟ حالا فقط یکی دو ماه دیگه دیرتر از ریلیز بخری چه اتفاقی میفته واقعا ؟ به فکر بقیه هم باشیم بد نیست
خیال خودتون هم از نظر خرابی سری های اول راحته بازی هم بیشتر و افت قیمتشو کرده شاید حتی دست دوم گیر بیارید دیسک بازیو. نگید هم اصلا سونی تا حالا کنسولاش مشکل سری اول نداشته ، الان تو این وضعیت که میخوایم پول بدیم باید منطقی تر باشیم. من PS2 قشنگ یادمه سری اول خریدیم 4 ماه یه بار تعمیر بود. پسر داییم 6 ماه بعد از من خرید یه بار هم مشکلی پیش نیومده بود واسش حتی دقیق یادمه سوال کرده بودیم از تعمیر کار که دلیلش چیه گفت دستگاه شما قدیمی ترـه ، قدیمی ترا فلان قطعشون جنسشون جوریه زود میشکنه سری جدید ترا این مشکل رو نداره. PS4 که دیگه خیلی وقت ازش نگذشته همه یادمونه از همون خارجیا تا همین ایران خیلیا مشکل پیدا کردن واقعا.

به هر حال به خودمون رحم نمیکنیم و حال میکنیم شکم یه سری فروشنده بی وجدان رو گنده کنیم یکم رعایت دوست و آشنارو کنیم. (اینا هم والا واسه خودم نگفتم، پول خودم آمادس، ولی یا دم انتخابات خودمون یا عید میخرم خیالم راحت تره)

پ.ن : یکی از دوستان گفته بود بایـدن انتخاب شده دلار داره میریزه، داداش فعلا دارن یکی یکی ایالتارو ازش پس میگیرن :دی ترامـــپ شاید کامبک تاریخی بزنه تا یکی دو هفته دیگه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or