قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
استاندارد ریجن2 امروز کمترین 23 بیشترین 24.7 به گفته فروشنده ها قیمت ها داره افزایشی میشه
امروز برای خرید رفتم کلی حرف جدیدو عجیب شنیدم که از عجایب خرید در ایرانه و مشخصا درست نیستن میذارم نظرتونو بگید.
1-یه سری فروشنده ها میگفتن اون تیزر اول که دستگاه روشن میشه میاد رو با inital کردن دوباره دستگاه میتونن بیارن و حتی بازی astro میتونن بکاپ بگیرن و دوباره بیارن
2-یه سری میگفتن ملاک اکبند بودن دستگاه فقط خط و خش رو قسمت سیاه رنگ بدنه هست و راهی برای اک بودن نداره
3-یه سری میگفتن جاهایی که قیمت کمتره کنسول ها ریفر شده شارجه امارات که براش باکس درست کردن و حتی مدل دستگاه هم پشت کنسول از ریجن 3 میکنن ریجن 2
4-یک حرف عجیب دیگه اینکه برای صحت دستگاه میگفتن دیسک بذارید بار اول تو دستگاه اگه مشکل داشته باشه خاموش میکنه
5-ک سری دستگاه هم با گارانتی گاندو در بازار بود که دو تومن بیشتر قیمتشه و میگفتن یک سال گارانتی تعویض داره بتظرتون ارزش داره ؟
خیلی سخته شده تصمیم که از کجا خرید کرد که مطمین باشه برای اطمینان از اک بودن دستگاه دوستان راهی میشناسن باتوجه به گزینه 1 ایا میتونن واقعا اون تیزر دوباره بیارن
دستگاه دست دوم کاملا مشخصه شما پلیت دستگاه رو دربیاری روی فن خاک باشه یعنی دستگاه کارکرده هست و روی قسمت مشکی زیر پلیت خط و خش داشته باشه دست دوم هست اگر روی سر کابل hdmi خش باشه دست دوم هست اگر کنترلر اطراف تریگر و بقیه دکمه ها خاک و کثیفی باشه دست دوم هست ... کلا کالای نو الکتریکی شما حتی از بو کردنش متوجه میشی نو هست یا نه !!!حتی شکل بسته بندی سیم ها هم نشون میده که تا حالا باز شده یا نه ... حتی لازم نیست روشنش کنی
پول گارانتی هم 1000تومن بدی از جیبت رفته گارانتی در ایران دروغ بزرگیه فقط مهلت تست چند روزه باید بگیرید تا جایی هم که میتونید از فروشگاه های بی درو پیکر توپ خونه و پشت شهرداری و ... نخرید از جایی بخرید که هم فروش آنلاین داره هم فروش حضوری هم شناخته شده هست و نماد الکترونیک داره هم عضو انجمن و صنفشون هست( که حداقل اگر فردا سرتون کلاه رفت دستتون به جایی بند باشه جایی باشه شکایت کنید) و مهلت تست چند روزه میده و خرید دستگاه دست دوم هم نداره و قبلا هم چند نفر ازش خرید کردن و مثلا همینجا تاییدش کردن و خرید هم حتما و حتما و حتما حضوری باشه ( پستی سفارش دادی دیگه به دست اول و دوم و این حرفا نباید فکر کنی چون اونا تصمیم میگیرن چه دستگاهی رو برات بفرستن )

در ضمن اگر فروشنده ای باشه که کلاه بردار باشه و این کارش باشه بلده چجوری جنس رو بندازه که طرف متوجه نشه برای همین توی خرید از افراد ناشناس همیشه باید شانس هم یارتون باشه که همچین موجوداتی به پستتون نخوره

آخرین ویرایش:
این مسأله‌ی اختلاف بین کنسول و pc از همون قدیم بود
شاید حتی بیشتر هم بوده،چون الآن اختلاف اصلی بین کنسول و pc بیشتر بحث فریم ریت و رزولویشن پایدار و اینجور چیزهاست ولی قدیم تر {قبل از نسل 7} بازی ها روی کنسول ها پیکسلی بودن در برابر pc، مثال های زیادی هم هست، GTA SA نسخه‌ی ps2 رو با pc مقایسه کنید، نسخه‌ی ps2 اصلن الآن قابل تحمل نیست ولی همون نسخه‌ی اورجینال pc {بدون هیچ گونه مادگرافیکی و با تنظیمات پیش فرض خودش} هنوز هم قابل بازیه،یا بازی هایی مثل مکس پین و مافیا ۱ اورجینال رو با نسخه‌های کنسولی هم عصر شون ps2 مقایسه کنید! اصلن انگاری که نسخه‌ی pc شون یک ریمیک یا ریمستر هست مقابل شون! مکس پین ۱ که در نسخه‌ی ps2 یکسری از مکان ها رو کلن حذف کردن ! احتمالن بخاطر محدودیت های سخت افزاری و همین طور کیفیت GTA iv نسخه‌ی pc با کنسول های نسل هفتمی
یه نکته‌ای هم وجود داره که قدیم تر شبکه های اجتماعی و رسانه های گیمینگ مثل امروزی وجود نداشتن که قیاس نسخه‌ های pc و کنسول رو زیره ذربین انجام بدن و دیده بشن،به همین علت شاید خیلی ها اگه زمان قدیم خودشون تجربه‌ی مستقیم روی هر دو پلتفرم رو نمی‌داشتن اصلن متوجه‌ی این میزان اختلافات نمی‌شدن،ولی الآن بخاطر همون رسانه ها و گسترش اینترنت، نسخه ی pc یک بازی هر جا کمی فریم ریت بهتری یا رزولیشن پایدارتری داشته باشه نسبت به کنسول ها، توسط همه دیده میشه و این تصور رو ایجاد می‌کنه الآنه که کنسول ها ضعف قابل توجهی نسبت به pc دارن و قدیم تا این حد نبوده
در حالی که قدیم حتی اختلاف فراتر از جزئیات فنی گرافیکی بود و بازی های کنسولی عملن پیکسلی بودن

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»
همین الانم خیلی فرق گرافیکی و رزولوشن و فریم هست منتها اون زمان با یکم توان بیشتر می شد خیلی کارها کرد الان افکت ها خیلی سنگین تر شدن و صد البته بهینه سازی توی دیواره و الا همین الانشم پی سی فکر کنم از نسل بعدی هم بهتره

• Like
Reactions: blak and Dead2021
دستگاه دست دوم کاملا مشخصه شما پلیت دستگاه رو دربیاری روی فن خاک باشه یعنی دستگاه کارکرده هست و روی قسمت مشکی زیر پلیت خط و خش داشته باشه دست دوم هست اگر روی سر کابل hdmi خش باشه دست دوم هست اگر کنترلر اطراف تریگر و بقیه دکمه ها خاک و کثیفی باشه دست دوم هست ... کلا کالای نو الکتریکی شما حتی از بو کردنش متوجه میشی نو هست یا نه !!!حتی شکل بسته بندی سیم ها هم نشون میده که تا حالا باز شده یا نه ... حتی لازم نیست روشنش کنی
پول گارانتی هم 1000تومن بدی از جیبت رفته گارانتی در ایران دروغ بزرگیه فقط مهلت تست چند روزه باید بگیرید تا جایی هم که میتونید از فروشگاه های بی درو پیکر توپ خونه و پشت شهرداری و ... نخرید از جایی بخرید که هم فروش آنلاین داره هم فروش حضوری هم شناخته شده هست و نماد الکترونیک داره هم عضو انجمن و صنفشون هست( که حداقل اگر فردا سرتون کلاه رفت دستتون به جایی بند باشه جایی باشه شکایت کنید) و مهلت تست چند روزه میده و خرید دستگاه دست دوم هم نداره و قبلا هم چند نفر ازش خرید کردن و مثلا همینجا تاییدش کردن و خرید هم حتما و حتما و حتما حضوری باشه ( پستی سفارش دادی دیگه به دست اول و دوم و این حرفا نباید فکر کنی چون اونا تصمیم میگیرن چه دستگاهی رو برات بفرستن )

در ضمن اگر فروشنده ای باشه که کلاه بردار باشه و این کارش باشه بلده چجوری جنس رو بندازه که طرف متوجه نشه برای همین توی خرید از افراد ناشناس همیشه باید شانس هم یارتون باشه که همچین موجوداتی به پستتون نخوره
من در اخرین سفرم به پشت شهرداری توپخانه یا میدان امام یا هر چیز دیگه ای که اسمش هست انواع پلمپ جات با کارهای عجیب دیدم کلیم کنسول خراب با دسته خراب اونجا بود همه سری هم بود از 10 تا 12 دسته هم جدید قدیم نداشت همه حداقل دریفت داشتن و واقعا تبریک می گم به سونی با اشغالی که ساخته
از طرفم پرسیدم کدوم خرابیش بیشتره گفت همشون گفت اما سری 12 گویا چیزهای دیگه شم خراب می شه یادم نمیاد چی گفت اما سری 12 هم به اندازه زیادی با اینکه تازه اومده بود برای تعمیر بود
من هم یک PS3 تمیز ازش خریدم و تازه روحم حال اومد واقعا کیفیت اون زمان کجا الان سونی کجا دستگاه بعد از 15 سال همچنان پلمپ هست دسته ش رنگش حتی رفته اما هر دو دسته سالم بدون مشکل دریفت هستن بعد دسته 5 حتی بازی نکنی خراب می شه
PSP سری قدیمی هم داشت که واقعا اونم چه کیفیتی داشت می شه به عنوان الت دعوا حتی ازش استفاده کرد
اصلا تصور اینکه 10 15 سال دیگه دستگاه سالمی از 5 مونده باشه که بشه به عنوان نوستالژی خریدش غیر ممکنه
اینم بگم که انواع پلمپ جات با خاک گیر حرفه ای و جرم بر حرفه ای اونجا هست برپسب پلمپ باز شدن خود دستگاه هم حتی دارن که نگن دستگاه باز شده یا تعمیر شده دسته هم حتی پلمپ می کنن
کلا باید به تمیز بودن دستگاه اکتفا کرد خیلی دنبال چیز دیگه ای نباشید متاسفانه حجم کلاهبرداری در ایران به طرز بی سابقه ای بالا رفته

من در اخرین سفرم به پشت شهرداری توپخانه یا میدان امام یا هر چیز دیگه ای که اسمش هست انواع پلمپ جات با کارهای عجیب دیدم کلیم کنسول خراب با دسته خراب اونجا بود همه سری هم بود از 10 تا 12 دسته هم جدید قدیم نداشت همه حداقل دریفت داشتن و واقعا تبریک می گم به سونی با اشغالی که ساخته
از طرفم پرسیدم کدوم خرابیش بیشتره گفت همشون گفت اما سری 12 گویا چیزهای دیگه شم خراب می شه یادم نمیاد چی گفت اما سری 12 هم به اندازه زیادی با اینکه تازه اومده بود برای تعمیر بود
من هم یک PS3 تمیز ازش خریدم و تازه روحم حال اومد واقعا کیفیت اون زمان کجا الان سونی کجا دستگاه بعد از 15 سال همچنان پلمپ هست دسته ش رنگش حتی رفته اما هر دو دسته سالم بدون مشکل دریفت هستن بعد دسته 5 حتی بازی نکنی خراب می شه
PSP سری قدیمی هم داشت که واقعا اونم چه کیفیتی داشت می شه به عنوان الت دعوا حتی ازش استفاده کرد
اصلا تصور اینکه 10 15 سال دیگه دستگاه سالمی از 5 مونده باشه که بشه به عنوان نوستالژی خریدش غیر ممکنه
اینم بگم که انواع پلمپ جات با خاک گیر حرفه ای و جرم بر حرفه ای اونجا هست برپسب پلمپ باز شدن خود دستگاه هم حتی دارن که نگن دستگاه باز شده یا تعمیر شده دسته هم حتی پلمپ می کنن
کلا باید به تمیز بودن دستگاه اکتفا کرد خیلی دنبال چیز دیگه ای نباشید متاسفانه حجم کلاهبرداری در ایران به طرز بی سابقه ای بالا رفته
خیلی ها از اینکه کنسول و ...از قیمت جهانیش و قیمت درهمی اش در دبی هم گاها اینجا ارزون تر فروخته میشه خوشحال میشن اما نمیدونن فروشنده و دلال جماعت ضرر تو کارش نیست اون داره سودش رو جور دیگه از شما میگیره طوری که خودتونم شاید نفهمید

نمیدونم توپخونه الان وضعیت سابق رو داره یا بهتر شده ولی اونجا میری رسما گم میشی اینقدر حرف های عجیب غریب میشنوی ولی خوب فروشنده های درست حسابی هم داره
حداقل فروشنده ای که اونجا نامداره و محصولاتش حداقل مطمئنه PSPRO هست فک کنم
من خودم ترجیحا کنسول و تمام چیزهایی که میخوام بگیرم از فروشنده بازی پورت میگیرم ممکنه 100 تومن گرونتر بده ولی مطئنی که جنس تقلبی برات نمیفرسته

نمیدونم توپخونه الان وضعیت سابق رو داره یا بهتر شده ولی اونجا میری رسما گم میشی اینقدر حرف های عجیب غریب میشنوی ولی خوب فروشنده های درست حسابی هم داره
حداقل فروشنده ای که اونجا نامداره و محصولاتش حداقل مطمئنه PSPRO هست فک کنم
من خودم ترجیحا کنسول و تمام چیزهایی که میخوام بگیرم از فروشنده بازی پورت میگیرم ممکنه 100 تومن گرونتر بده ولی مطئنی که جنس تقلبی برات نمیفرسته
تقریبا فروشنده با وجدان توی تهران وجود نداره اگرم کاری نمی کنن چون فرصتش نبود حداقل هزاران بار تجربه خریدم که می گه امکان نداره راه پاچه کردن باز نباشه و نکنن اگرم خیلی ها نمی گن چون متوجه نمی شن
اما در کل PS5 اکبند چیزیم نداره که پاچه کنن مگه دیدم برچسب زده بودن ریجن دستگاه عوض کرده بودن یا دستگاه تمیز پلمپ کنن که همچنان می دیدم بعضی ها در حال انجامش بودن PS4 با ایکس باکس و کلا هر چیزی که می شد از بچه گیم یادمه این کار می کردن
در کل محیط جالبی که نداره غم عالم ادم می گیره می ره اونجا اما من از PS3 که خریدم راضیم خوشبختانه انصافا به این تمیزی دیگه هیچ جا پیدا نمی کردم یک سری تکنیک هایی زد که یک سری چیزها رو بهم گرون تر بده یا بازار گرمی بکنه یا دستگاه تعمیری بهم بده اما خوب می گم باید ادم زره تنش کنه می ره خرید دست دوم

تقریبا فروشنده با وجدان توی تهران وجود نداره اگرم کاری نمی کنن چون فرصتش نبود حداقل هزاران بار تجربه خریدم که می گه امکان نداره راه پاچه کردن باز نباشه و نکنن اگرم خیلی ها نمی گن چون متوجه نمی شن
اما در کل PS5 اکبند چیزیم نداره که پاچه کنن مگه دیدم برچسب زده بودن ریجن دستگاه عوض کرده بودن یا دستگاه تمیز پلمپ کنن که همچنان می دیدم بعضی ها در حال انجامش بودن PS4 با ایکس باکس و کلا هر چیزی که می شد از بچه گیم یادمه این کار می کردن
در کل محیط جالبی که نداره غم عالم ادم می گیره می ره اونجا اما من از PS3 که خریدم راضیم خوشبختانه انصافا به این تمیزی دیگه هیچ جا پیدا نمی کردم یک سری تکنیک هایی زد که یک سری چیزها رو بهم گرون تر بده یا بازار گرمی بکنه یا دستگاه تعمیری بهم بده اما خوب می گم باید ادم زره تنش کنه می ره خرید دست دوم
دادا حالا میگم این ps3 ک خریدی از اون قاب عوض کردنا نباشه صلوات
کارشونم ک تمیزه یه وقت دیدی متوجه نشدی
در ضمن درمورد کیفیت ps5 اسیا با ریجن امریکام فرمودید کیفیتشون فرق داره من هرچی بالا و پایینش میکنم هردو مو نمیزنن اینو از کجا آوردی؟

• Like
Reactions: tboy2022
دادا حالا میگم این ps3 ک خریدی از اون قاب عوض کردنا نباشه صلوات
کارشونم ک تمیزه یه وقت دیدی متوجه نشدی
در ضمن درمورد کیفیت ps5 اسیا با ریجن امریکام فرمودید کیفیتشون فرق داره من هرچی بالا و پایینش میکنم هردو مو نمیزنن اینو از کجا آوردی؟
نه چون جلوی خودم اوردش اصلا هیچ کسی نمی دونه چی به چیه خودشم گفت اولین نفری هستی که اینا رو می دونی
بعدشم برچسب اصلی پلمپ داشت بقیه پیچ ها حتی پیچ هارشدم که رنگیه دست نخورده بود هاردشم دراوردم توشیبا بود که اصلیه یا توشیبا یا هیتاچی اینا به پی سی هم زدم زمان کارکرد هارد با تعداد خاموش روشن شدن هارد با تمیزی دستگاه می خوند هارد 320 لپ تاپی هم خیلی کمه اکثرا عوض می کنن 500 می ذارن
حتی بخش های براقشم خش خیلی کمی داره که از باکس درمیاری هم اونا رو داره
به ندرت بشه همچین دستگاه تمیزی پیدا کرد اگه برید بگریدید مشابه من می فهمید چی می گم

می گم من چیزی که دیدم فرق داشت مخصوصا دسته بازیش حالا ممکنه شانسی هم باشه چون بین تولیدات همون سری هم می شه تفاوت باشه منطقا همیشه کیفیت ها یکی بوده اما در پاره ای از موارد هم نه فرق دارن
به فرض PS3 ساخت خود ژاپن که ابتدا داشتیم واقعا کیفیت ساختش بهتر بود یا تی وی های سامسونگ الجی که مونتاژ خود کره هستن بهترن یا بوش المان زمین تا اسمون بهتره کلا چیزی که توی کشور مادر تولید می شه که قطعا بهتره اما برای این دستگاه که همه چین هستن نباید فرق چندانی باشه گفتم خودمم تعجب کردم

نه چون جلوی خودم اوردش اصلا هیچ کسی نمی دونه چی به چیه خودشم گفت اولین نفری هستی که اینا رو می دونی
بعدشم برچسب اصلی پلمپ داشت بقیه پیچ ها حتی پیچ هارشدم که رنگیه دست نخورده بود هاردشم دراوردم توشیبا بود که اصلیه یا توشیبا یا هیتاچی اینا به پی سی هم زدم زمان کارکرد هارد با تعداد خاموش روشن شدن هارد با تمیزی دستگاه می خوند هارد 320 لپ تاپی هم خیلی کمه اکثرا عوض می کنن 500 می ذارن
حتی بخش های براقشم خش خیلی کمی داره که از باکس درمیاری هم اونا رو داره
به ندرت بشه همچین دستگاه تمیزی پیدا کرد اگه برید بگریدید مشابه من می فهمید چی می گم

می گم من چیزی که دیدم فرق داشت مخصوصا دسته بازیش حالا ممکنه شانسی هم باشه چون بین تولیدات همون سری هم می شه تفاوت باشه منطقا همیشه کیفیت ها یکی بوده اما در پاره ای از موارد هم نه فرق دارن
به فرض PS3 ساخت خود ژاپن که ابتدا داشتیم واقعا کیفیت ساختش بهتر بود یا تی وی های سامسونگ الجی که مونتاژ خود کره هستن بهترن یا بوش المان زمین تا اسمون بهتره کلا چیزی که توی کشور مادر تولید می شه که قطعا بهتره اما برای این دستگاه که همه چین هستن نباید فرق چندانی باشه گفتم خودمم تعجب کردم
شما که با تجربه ای بنظرم بهتر بود از یوزر همین بازی سنتر یا لیون و ... با آگهی خرید میکردی ... جنس دست دوم از مغازه دار خریدن معمولا سرانجام خوبی نداره

این ۲ روز اتفاق جهانی خاصی افتاده؟ یهو ۵ تومن کشیدن رو قیمت
خیلی عجیبه...چون از وقتی خبر گرون شدن ماشین های کارخانه ای ایران خودرو اعلام شد مثل پژو xu7 که 34 ملیون کشیدن روش به یکباره همه اجناس دلاری هم افزایش قیمت پیدا کردند.
در واقع هروقت دیدین قیمت ماشین داره میکشه بالا گوش به زنگ باشید فرداش دلار یا چیزایی که مرتبط با دلاره قرار افزایش قیمت پیدا کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or